Kaynanamın bana olan ilgisinden bıktım artık

Beni bu denli anlayan birinin çıkması çok güzel. Bende sevgimi gösteren bir insanım samimi olmaktan da hiç çekinmem fakat fazlası kötü oluyor . Tensel temas benim için sorun değil öpmesine sarılmasına bir şey demem asla ama şap şup durup dururken devamlo-ı öpmesi sıkıyor beni çocuk değilim ki ben kendi annemde böyledir mesela ondan bile bunalıyorum bazen sitemimi ona söyleyebiliyorum fakat kaynanaya diyemiyorum , ben lafımı asla esirgemeyen bir insanım eğer sorunlu bir ilişkimiz olsaydı lafımı söylerdim ama kaynanam benim bu denli üzerime titrerken severken birşey diyemiyorum kırılcağını biliyorum çünkü. Yavaş yavaş sindire sindire uzaklaşcam sanırım olmuyor gerçekten hem kendi annem dışında birisinin bana böyle davranması garip geliyor

Kaynanalarda ne yapsın canım,arayıp sormasalar ilgilenmiyor olur ilgilensenler çok ilgileniyor ne yapmayılım olur kaynanalar ne yaparsa suç oluyor artık onlarda bıkmıştır nasıl davranacakları konusunda.

Kaynananın kıymeti bil konu sahibi arkadaşım ya eşini sana karşı doldurup hergün senin üstüne salsa yada senin dedikodunu yapıp yuvanı yıkmaya çalışma ne olurdu o yüzden kıymeti bil derim kadıncagınızın buraya ne konular açılıyor hergün senin kaynana onların yanında melek kalır.

Annemde aynı bebekmişim gibi davranır ikisi bir araya gelince kaçmak istiyorum
aynen öyle anneme diyorum kaynanaya söyleyemiyorum kırılcağını biliyorum
teyzemde annemin tam tersi çocuklarını öperken hatırlamam kaynanam varken bana olan hallerini gördükçe dolaylı yoldan "Fazla samimiyetten de hiç hoşlanmam" demişti ama kaynanam üstüne çekmedi

el kızından evlat olmadığı gibi elden de ana olmaz.anası mısın da bu kadar üstüne düşüyorsun!! eve al bir kedi onu mıncıkla dur bee teyzem

Melek gibi birisi zaten şükrediyorum halime ama ufak çocukmuşum gibi gelirken çikolata getirmesi ne biliyim çorba içirmeye çalışması üfleyerek bunlar abartılı hareketler saçımı taramalar vs vs. İnsan bunalıyor..

Kayınvalidenizin hareketleriyle ilgili düşüncelerinizi sakın ha kimseye söylemeyin ama şunu yapabilirsiniz mesela, hep birlikte olduğunuz bi zamanda, anneniz size çok ilgili davrandığında yeter anne çok bunalıyorum biliyosun beni böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum gibi konuşsanız. Anne sana söylüyorum kayınvalideciğim inşallah sen de üstüne alınırsın gibiii :)

Ne biliyim çok zor bi konu Kime anlatsanız haksız olan siz olursunuz. Biraz uyanık olmanız lazım

ben çok severim saçlarımın taranmasını

Olayı yaşayan benim ne durumda olduğumu ben bilirim burdan anlatınca çok güzel gelebilir ben bu denli ilgiden alakadan hoşlanmıyorum çocukmuşum gibi davranılmasını sevmiyorum
haklısın. bir yerden sonra çok itici.

Yok yok her önüme gelenle durumu paylaşmıyorum artık çok bunaldığım için buraya yazayım dedim
Anneme kaç kere demişimdir yanında ama kaynamın cevabı "sen bizim gözümüzde daha bebeksin" e ben şimdi bu lafa ne diyim

geyik bir tarafa gerçekten kendi adıma söylemek gerekşrse çok çok itici.ne gerek var çok abartı.ilaç felan kullanıyor olmasın bu kadıncağız.hareketleri pek aşırı

Anne koca kadın oldum nerdeyse ben anne olacağım böyle davranma nolur ya alışkın değilim garip geliyo de böyle tatlı tatlı bi'kaç defa dersen anlar bence biraz toparlar:26:

Bence bulmuşta bunuyorsun Keşke benimde böyle içten samimi ve sıcak bir kv. olsaydı bence şükret bunalmak yerine...

benim bildiğim bebekler evlenemez ama deseydin :44:

hiç normal değil

offf ben olsam patlardım sanırım,hiç gelemem öyle şeylere.

ilk zamanlarda kayınvalidemde de vardı öyle sarılıp öpmeler,ben karşılık vermeyince vazgeçti.

hatta nişanlıyken eşime benden için o çok soğuk,diğer gelinim öyle değil falan demiş.

eşim de yapısı öyle onun gibi bir cevap vermiş,ben de valla diğer gelinine istediği kadar sarılabilir benim için hiç sorun değil dedim.

şimdi zaten içinden gelmez herhalde:26:

Bence bu yapıyla alakalı bi'şey ben kendi öz annem bile çok sık öpünce daralıyorum. Tensel teması çok sevmiyorum ama annem benim canım yani.

Oyüzden bukadar abartıya da sırf kaynanaların geneli kötü diye konu sahibini şımarık yerine koymaya gerek yok.

Sevginin de bi'dozu var. Sürekli mucuk mucuk modu boğulur insan. Çorba üflemeler, tuvalete peşinden gitmeler, saç taramalar benim öz annem izin versem de bu kadarını yapmazdı eminim. Hatta eşek kadar oldun der sen bana yap der

Her şeyin fazlası zarar işte denge önemli şey.

Herşeyin azı karar,çoğu zarar..diye boşuna dememişler.
Bir insanı seviyor olabilirsin,temas ederek sevmek isteyebilirsin..
Fakat bu demek değil ki,vıcık vıcık sürekli sarılmak,el el üstüne koymak,öpmek vs.
İnsan eşiyle böyle durmak ister sadece,ve bir vakitten sonra kal gelir insana mıç mıç.
Ayrıca öz anne bile olsa kal gelir insana,öf anlatırken bile geldiler soldan soldan.
One öyle el el üstünde tutmak,ben eşimin elini bile zor tutuyorum elimde,yanıyor elim,sıcak basıyor.
Oda bilir huyumu alır elini hemen,kaldı ki aşık olduğum insanın eli bir yana,annesinin elini hiç düşünemiyorum öf.

Uzaktan sevsin saysın sizi bir zahmet,binde bir el ile temasta sorun yok,ama her görüşmede cidden bayar.
Ben kendimi düşünemiyorum vallahi,elimde yelpaze ile otururdum herhalde...Sürekli estirirdim anlasın diye.
Birde Avrupa Yakası'ndaki kadın vardı bilir misiniz Adana lı hala:)Şahika nın halası..
Vallahi onun gibi ikide bir 'oyyyşşşş alev bastı,sıcak vurdu' gibisinden naralar atardım bir elimde yelpaze:)
Allah sabır versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…