Ben şu olayı anlayamıyorum ya gerçekten. Bak başkalarının kayınvalideleri ne kadar kötü, ayıp ayıp utan bu düşüncelerinden dolayı kendinden! gibi konuşmaları.
Yok mu bu işin ortası? Ortası normal olandır. Çok ilgi de kötü, sizin yaşadığınız gibi. Fesatlık da kötü.
Kötü kalpli kayınvalideleri var diye sizin karakterinizi görmezden gelmesini hiçe mi sayacakmışsınız?
Ben mesela insanlara sevgimi onlara sarılarak onları öperek göstermeyi çok severim ama bu durumdan bunalan kesinlikle tensel temastan hoşlanmayan insanlar da var etrafımda ve onları çok çok çok da sevsem içimde sevgi patlaması da olsa onlara dokunmam. Çünkü onların SEVGİSİNDEN ÖLSEM BİLE istemedikleri halde onlara aşırı sevgi gösterisinde bulunmam düpedüz kişisel alanlarına tecavüzdür.
Sizin durumunuzda anlaşılan o ki karşınızda benim gibi düşünen birisi yok. İşiniz çok çok zor. Çünkü ters bi lafınızda kötü gelin olursunuz. Şuradaki konuşmalardan da anlaşıldığı üzere, bak kadın ona o kadar iyi davranıyor ama geline bak sen geline ne FENAAA.
Alttan alttan uzaklaştırmalısınız kendinizden, kesinlikte direkt konuşmayın derim, çünkü görünen o ki kendisi çok üzülür ve yandaşınız da kimse olmaz.
Ben şapşup öpmelere hiç gelemiyorum annem hatta bundan şikayetçi çünkü senin kayınvaliden gibi
Yani sevgiyle alakalı değil çok sevsem de sıkıntı basıyo daralıyorum.
Ben kedi gibiyim biraz kendim isteyince gider sarılır öptürürüm istemezsem "anne yea" diye
Valla ben kendi anneme direk bunalıyorum diyorum da kayınvalideye denir mi bilemedim. Ufak ufak yok anne ben yerim koca kadınım gibi gülüşe gülüşe çekersin kendini ay cidden bilemedim seviyo çünkü ne güzel kalbi de kırılmasın:26:
Kaynanalarda ne yapsın canım,arayıp sormasalar ilgilenmiyor olur ilgilensenler çok ilgileniyor ne yapmayılım olur kaynanalar ne yaparsa suç oluyor artık onlarda bıkmıştır nasıl davranacakları konusunda.
Kaynananın kıymeti bil konu sahibi arkadaşım ya eşini sana karşı doldurup hergün senin üstüne salsa yada senin dedikodunu yapıp yuvanı yıkmaya çalışma ne olurdu o yüzden kıymeti bil derim kadıncagınızın buraya ne konular açılıyor hergün senin kaynana onların yanında melek kalır.
el kızından evlat olmadığı gibi elden de ana olmaz.anası mısın da bu kadar üstüne düşüyorsun!! eve al bir kedi onu mıncıkla dur bee teyzem
Beni bu denli anlayan birinin çıkması çok güzel. Bende sevgimi gösteren bir insanım samimi olmaktan da hiç çekinmem fakat fazlası kötü oluyor . Tensel temas benim için sorun değil öpmesine sarılmasına bir şey demem asla ama şap şup durup dururken devamlo-ı öpmesi sıkıyor beni çocuk değilim ki ben kendi annemde böyledir mesela ondan bile bunalıyorum bazen sitemimi ona söyleyebiliyorum fakat kaynanaya diyemiyorum , ben lafımı asla esirgemeyen bir insanım eğer sorunlu bir ilişkimiz olsaydı lafımı söylerdim ama kaynanam benim bu denli üzerime titrerken severken birşey diyemiyorum kırılcağını biliyorum çünkü. Yavaş yavaş sindire sindire uzaklaşcam sanırım olmuyor gerçekten hem kendi annem dışında birisinin bana böyle davranması garip geliyor
Melek gibi birisi zaten şükrediyorum halime ama ufak çocukmuşum gibi gelirken çikolata getirmesi ne biliyim çorba içirmeye çalışması üfleyerek bunlar abartılı hareketler saçımı taramalar vs vs. İnsan bunalıyor..
Şu insanoğlunu memnun etmek ne zor.
haklısın. bir yerden sonra çok itici.Olayı yaşayan benim ne durumda olduğumu ben bilirim burdan anlatınca çok güzel gelebilir ben bu denli ilgiden alakadan hoşlanmıyorum çocukmuşum gibi davranılmasını sevmiyorum
Kayınvalidenizin hareketleriyle ilgili düşüncelerinizi sakın ha kimseye söylemeyin ama şunu yapabilirsiniz mesela, hep birlikte olduğunuz bi zamanda, anneniz size çok ilgili davrandığında yeter anne çok bunalıyorum biliyosun beni böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum gibi konuşsanız. Anne sana söylüyorum kayınvalideciğim inşallah sen de üstüne alınırsın gibiii :)
Ne biliyim çok zor bi konuKime anlatsanız haksız olan siz olursunuz. Biraz uyanık olmanız lazım
Yok yok her önüme gelenle durumu paylaşmıyorum artık çok bunaldığım için buraya yazayım dedim
Anneme kaç kere demişimdir yanında ama kaynamın cevabı "sen bizim gözümüzde daha bebeksin" e ben şimdi bu lafa ne diyim
Yok yok her önüme gelenle durumu paylaşmıyorum artık çok bunaldığım için buraya yazayım dedim
Anneme kaç kere demişimdir yanında ama kaynamın cevabı "sen bizim gözümüzde daha bebeksin" e ben şimdi bu lafa ne diyim
benim bildiğim bebekler evlenemez ama deseydin :44:Yok yok her önüme gelenle durumu paylaşmıyorum artık çok bunaldığım için buraya yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?