Kaynanamın bebeğimi sahiplenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke benim kayınvalidem de böyle olabilse..Kadın kayıpları oynuyor.Bence abartmışsınız,bana göre de sanşlısınız.Biraz pozitif bakın olaylara.
 
Haklısın canım idare dünyası:) idare ediyorum orda sıkıntı yok, kendi kendime dert edindim ama dediğin gibi bunun için bebeğimi üzmemem lazım. İnşallah yetiştirirken hep beraber o uyumu yakalayabiliriz.
 
heyecanlanan bir babaanne.. ne güzel.. bırakın alsın, donatsın yavrunuzu. içinize sinmeyen bir şey varsa siz yine yaparsınız alış verişinizi. sizin hormonlar şimdiden lohusa sinyalleri veriyor gibi hafazanallah :)
 
Benim annemde Aynılarını yapıyor ama benim için acıyor dguununu yapıcaz üniversiteyi okutacagim derken ya omru yetmezse diye. Bakın başka bir üyenin konusu var çocuk doğmuş kv kendine anne dedirtip uyemize ablası diyormus yani bu aşamaya geçerse tavır koyun ama anlattiklariniz hoş şeyler bence. Künye almasının süpriz olduğunu yani sizi mutlu edeceğini düşünmüş kirmayin hevesini lütfen. Eskiler çocuklarına doyamadilar bırakın içinde kalanları sizin evladinizla yapsın. Bikarsiniz demiş ya o durumda askolsun anne bikmak değil ama birbirimizi arada özlersek sevgimiz artar derdim ben olsam. Ne şiş yansın ne kebap:)
 
Evet onu ben de duyuyorum ama sanırım kurduğu cümleden dolayı yanlış anladım. Öyle canım gözüm kapalı emanet edebilirim saolsun. Çok teşekkür ederim güzel dileğin için
Gözü Kapalı emanet edecekseniz daha ne
Ben 1 sn birakamam kv yanına bana sana büyü yaptırıp oglum dan ayrıca yatacak edicem diyen 1i eşim face e resim atmayalım nazar eder diyor düşünün
 
Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim canım. İlk annelik heyecanı hamilelik alınganlığı hepsi mevcut demek ki bende:) çok saol amin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza.
 
Yok canım yerini alamaz bakamaz bile gücü yetmez merak etme
 
Çok teşekkürler yorumun için. Ben de ondan korkuyorum lohusalıkta bu alınganlık devam ederse, yine ona birşey diyemem ama kendi kendimi üzerim. Annemle kaynananmı ayırmamaya çalışıyorum ama tabi anneme nazım geçer kaynanaya yapamam.
 
Burada yazdigin gibi bir insan ise bir kv olarak kv'n son derece iyi birisi. Yalniz su noktada haklisin anne babanin hayir dedigi seye kuvvetli bir argumani olmadigi surece evet dememeli.
 
O aşamaya geçerse üzgünüm ama hiç görmediği bir yanımı görür zaten:)) kırmıyorum hevesini o benimkini kırıyor zaman zaman ama farkında değil. Ben de dedim aşkolsun anne istediğin kadar kalabilirsin:) bakalım yaşayıp görürüz artık iyi mi ediyorum kötü mü:)
 
o da çok hoşmuş karısı doktor olacakmış da oğlun ne olacakmış merak ettim valla

demek ki kendi oğluna doktor geline heveslenmiş de alamamış deyip kv ile aranı açayım
A aaa hic bu acidan bakmamistim
Yemeyip icmeyip bunu icimde buyutecegim ve ilk firsatta kayinvalideme patlayacagim
 
Ben anneanne babaanne ve dede sevgisi görmediğimden garip geliyor olabilir:)
 
Normal geldi bana davranışları ama
 
İstediği kadar kalmaz inş :) heves kırma kısmını benim ilk çocuğum anne diye assaniz keşke benim annem de kendi oğlunun takım formasını almak istiyordu bende babasının oğlu diye diye belki biraz da kırarak kabullendirdim şimdi yine orgu oruyor süpriz yapıyor ama bizim evladimiz bize özel onu algıladi şükür.
 
Olabilir canım annelik kompleksi belki de:)
 
A aaa hic bu acidan bakmamistim
Yemeyip icmeyip bunu icimde buyutecegim ve ilk firsatta kayinvalideme patlayacagim
Hangimiz evladimiza doktor istemeyiz çünkü hayalimizdeki en saygın en zengin meslek :)) Bosver in ya çok içinizde kalacaksa babası alamadı oğluma nasıp olsun diye laf sokun ama gülerek ve cevap bekleyerek dimi anne pekistireci ile:))
 
Eğer benim anladığım manada kurduysa o cümleyi bence de yani nasıl benden daha çok sevebilir ki. İnşallah hasarsız atlatırız lohusalığı da.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…