Arkadaşım, haklı olabilirsin belki bir noktada ama benim çok iyi bildiğim bişey var ki büyükten asla zarar gelmez, ne demek eşine tokat atmak, ben inan onun yerinde olsam o gece sokağa atardım seni, bizim kültürümüzde gelin diye bir kavram var hizmet te edeceksin, saygıda gostereceksin, sevmek zorunda değilsin, yemek yapamazsın temizliği yetiştiremezsin bunlar sorun değil elinden geldiği kadar yapacaksın ama saygı hep olmalı sen bence saygısız davranmışsın, yaptıgın çok ayıp aynı senin yaptıgını abinin eşi annenlere yapsa nasıl olurdu annenin hali acaba biraz düşün bence..
herkes görgülü olacak diye bişey yok, onların kültürleri öyle demekki,
demek Allah muhafaza adamların gidecek evleri olmasa kapının önüne koyacaksın,
canım bana kızmanı istemem ama ben ne gelinler gördüm nelere göğüs gerdiler.. en başta örnek annem.. ama asla senin yaptıgın gibi yapmadılar, eşimi seviyorum diyorsun e seviyorsan onun ailesinide sevmen lazım.. ben anlamadım ve çok sinir oldum ...
herkes görgülü olacak diye bişey yok, onların kültürleri öyle demekki,
demek Allah muhafaza adamların gidecek evleri olmasa kapının önüne koyacaksın,
canım bana kızmanı istemem ama ben ne gelinler gördüm nelere göğüs gerdiler.. en başta örnek annem.. ama asla senin yaptıgın gibi yapmadılar, eşimi seviyorum diyorsun e seviyorsan onun ailesinide sevmen lazım.. ben anlamadım ve çok sinir oldum ...