kaynanamın entrikaları yuvamı yıkıyor:(((((

allah yardımcısı olsun.cahil insanlarla uğraşmak zor.insanları 10 yılda geçse tanıyamıyorsunuz.bebeğe yazık olucak.kardeşinin metanetli olması lazım.

bizde de çok hata var onların ne oluduğunu göre göre verdik kızı ama mecbur kaldık .kaçacaklardı..bak noldu biz demiştik demek az kalıyor bazen .ama diyemiyorsun kendi zaten çok üzülüyor.kalbimi sanki yumruk sıkıyor.çocuk oyuncağımı evlilik.sıkılınca bırak kaynanası zaten cahilin önde gideni ...

oncelıkle allah yardımcın olsun ınsallah boylelerı hakettıklerını bulurlar senı aglatmanın uzmenın bı yuva yıkmanın cezasını bulurlar ama ben senın esındede kabahat buldum aynı bu olayı esımın annesı bana yapsa esım tavrını koyar ve gorusmezdı zaten olması gerekende o afedersın ama annesı senın agzına s.carken hıc bı tepkı vermemsı ve ustune ustuk senı evnde bırakıp antepe gıtmesı cok yanlıs cocugun varmı eger yoksa ve aılen her turlu arkanda durursa bu evlılıgı bı kez daha gozden gecır derım yoksa uzulen taraf hep sen olursun kaynanan alır esını gıder gıdecegı yere

walla herkese benim annem gibi kaynana nasip etsin diyorum annem gelinini o kadar çok seviyorki benmi onun öz kızıyım omu anlamakla bazen çok zorluk çekiyorum siz kaynanızdanben annemden şikayetçiyim
aslında ben biraz eşinize suç buluyorum eşiniz annesiyle sizin aranızda dengeyi kuramamış fazla anneci davranmış.bu kaynananın derdi sizi ayırmakmıdır ne ...keşke sizde fazla pasif davranmasaydınız gelinler sessiz olup herşeye evet diyince kaynanalrda gelinleri hep eziyolar
inşaallah hayırlısıyla aranız düzelir eşinizle:26:

kaynananıza diyecek söz bulamıyorum ama en çok eşinizin tavrı üzmüş olmalı sizi
beni evde bulamayacaksın demişsiniz ya
bir arkadaş da belirtmiş zaten siizi evde bulursa bundan sonra blöflerinizi yemeyecektir
bence anneniz yakınsa ona gidin derim,
onlara durumu yansıtmayın
onun memlekette işi vardı gelemedi bana da sen gelirsen annenlere ayıp olur bayramda dedi dersin
çaktırmazsın
böylece mecburen seni oraya almaya gelecek
ararsa da annenlerde olduğunu bayramda yalnız kalmak istemediğini
zaten yokluğunda sürekli yalnız hissettiğini dönüşünü iple çektiğini ama bu tür davranışların kalbini çok kırdığını söyle
eve gel derse çok kırıldım vs deyip ayağına getirt derim
evinize gidince de samimi ve sakin bir şekilde konuş
hatta ona da eğer bu şekilde konuşmayacaksak eve gelmeyeceğim konuşup çözümlemezsek evliliğimiz zarar görecek diye söyle
allah yardımcın olsun canım kaynana-koca denge olmayınca çok zor...

hayır çocuğum yok.ama nasıl dayanırım onsuzluğa seviyorum.oda seviyor kişisel hiçbir problemimiz yok.uzakkken özlemle hasretle bekliyoruz kavuşacağımız günü.bebeğimizin hayallerini kuruyoruz.hep 3.kişiler sebep oluyor tartışmamıza.ben de ailemle paylaşmam hiç hep içime atarım.gönlümü almayı bilir ama en güzel günlerimiz mahvolduktan sonra neye yarar ki.

pasif değilim konuşarak hallederim herşeyi.kaynanam beni isteyerek aldı kendi gördü beğendi.biraz dominant istiyorki herkes onun çevresinde pervane olsun.oğulları geldiğinde hasta ayağına yatar ilgi bekler.

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm eşin anlar inşallah seni düzgünce konuşun nazın da geçiyormuş bak hem

ayda bir görüyormuşsun da zaten hallolur inş.

annemler şehir dışında.anlarlar hemen çünkü gelicez dedik.annemleri aramış bayram günü bayramlarını kutlamış benden habersiz.çok sever annemleri.kendi ailesinde görmediği ilgiyi görüyor çünkü karşılıksız gerçek.

bence aılene azda olsa anlat onlar bıraz ıfadesını alsınlar en azından yanlız olmadını senı uzucegınde arkanda aılenın olacagını bılır ve ona gore davranır madem kaynananlar sızı bu kadar rahatsız edıyor araya mesafe koyun ılla vıcık vıcık olmanız gerekmez ayrıca esın calısmaya gıttınde kaynananın degılde kendı aılenın evınde kalmayı ıste bunu esıne uygun bı dılle anlat gerekırse kaynanan sana bagırdında bısey oldunda telefonla ara dınlet esıne duysun annesının ne cadı oldugunu

bağıramaz öyle ama sinsidir.laf sokar.eşim ailemde uzun zaman kalmama izin vermez kendi istemediği için değil annesiyle arası açılır diye.bende eşimi zor durumda bırakmam.evimde gelip kalmaya çalışıyorum ne kadar hoşnut olmasalarda.ders çalışma bahanesiyle kaçıyorum kafamı dinlemeye.

pasif değilim konuşarak hallederim herşeyi.kaynanam beni isteyerek aldı kendi gördü beğendi.biraz dominant istiyorki herkes onun çevresinde pervane olsun.oğulları geldiğinde hasta ayağına yatar ilgi bekler.

bende birgün sizin kaynananız gibi olmaktan korkuyorum walla
bu tarz bir kaynanaya sahip olmak bir ömür boyunca dominantlığına katlanmak sizin için yıpratıcı olmalı
bir zamanlar bende biriyle sözlenmiştim aynı sizin gibi dominant bir karakterdi.bana daha sözlüyken ben seni eğitcem derdi ne yani ben köpekmiyim eğitcek çok sinirlenmiştim o lafına ve sözü atmıştım:45

annesıyle neden arası acılsınkı mesela bnm esım kaptan 6ay ben aılemın yanında kalıyorum bnm esımde ıstıyo kendı aılesının yanında kalmamı ama ben ıstemıyorum uzaklı daha meraklı oluyo ben onun aılesının yanında rahat edemem ve benım esımın aılesıyle 2,5 senedır hıc arası acılmamıstır bu konu yuzunden esın sadece senden fedakrlık beklemesın bıraz oda fedakar olsun

Sağolun kızlar konuşmak iyi geldi gerçekten ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

cnm kocan iyi bence ne kocalar var sıkılınca bırakan dua et böyle bir bela yok başında ..
ateş düştüğü yeri yakıyor..iyiki kaynananla oturmuyorsun bazen susmak gerekiyor ama nereye kadar keşke arkanda kocan olsa.ben bunları gördükçe kocama 4 kolla daha sıkı sarılldım.

bu benim iyi halim eltimler çok çekmiş birde aynı evin içindelermiş onlar.sonra ayrılmışlar.bendende istedilerde ben ayrı ev isterim dedim yoksa olmaz dedim kaçınccı yüzyılda yaşıyoruz.yani halime bin şükür ama yuvamın huzuru yine bozuluyor işte.eşim arada kalıyor.

ne manyak kaynanalar var ya ağzınla kuş tutsan yaranamazsınki sen o kadına. eşin sana sahip çıkmalı. konuş eşinle ezdirmesin seni yazık günah sana...

esın agırlıgını koyarsa senın arkanda durursa hıc arada kalmaz cnm ben 2,5 senedır evlıyım kv kp gorumcem esımden cekındıklerınden hıc bısey soyleyemezler bana cunku bana bısey soyleyeceklerı an ogullarını kaybedeceklerını bılırler ya bı arkadasın dedıgı gıbı evden uzaklasacaksın bı kac gunlugune esın gelıp senı bulamadında endıselenecek bence yarın geldınde evde bulamayyacaksın benıı dedıysen gıt bı yere endıselensın ve sundan emın olkı susma bıraz cadı olacaksın bu devırde

Geldiğinde evde olmicam gelene kadar aramaz zaten.nereye gidebilirim diye düşünüyorum sadece.akrabamda yok burda.beraber görüştüğümüz bir arkadaşıma giderim olmazsa.

bence de sözünün arkasında dur git bi yerlere. blöf yaptığını sanmasın, kaybetme korkusunu yaşasın bakalım nasıl tutuşcak sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…