kaynanamın entrikaları yuvamı yıkıyor:(((((

e be canım arkadaşım zaten ayda bir eve gelen kocanla ne diye kaynananda kalırsın.
" siz idersiniz " demiş ne güzel, al kocanı git evine.

oğulları velenince içlerine aliye rona kaçıyor bu kaynanaların.

Kızlar sabaha kadar uyumadım.saat 11 gibi giyindim çıktım evden beni evde bulmasın diye.canımın sıkıntısından alışveriş merkezlerine attım kendimi.yarım saat sonra eşim aradı nerdesin diye dışardayım dedim.eve gelmiş kapıdaymış.bin minibüse gel dedi.hayır eve gelmicem dedim.gel buraya konuşalım dedim.neyse kapattı telefonu geldi.elinde paketler sevdiğim şeylerden almış.ama yemezler.hadi eve gidelim dedi.hayır dedim bi yerde oturalım.neyse oturduk.güzelce konuştum."ailen ve benim aramdaki dengeyi kurmalısın dedim.kendine ait bir evin bir eşin olduğunun farkına var.şimdiye kadar bir saygısızlık yapmadım.daha çok tepeme çıktılar.bundan sonra hiçbiri gözümde yok" dedim.tabi savunmaya geçti.tek savunduğu bayram sabahı o kapıyı nasıl çarparak çıkarsın sen dedi.başka suçlayacak bişe bulamadı çünkü.sinirden refleks oldu ddedim isteyerek olmadı.yok efendim nasıl bakacakmışım yüzlerine.afedersin dedim o kadar hakaretten sonra onlar nasıl bakacaklar yüzüme.
annenleer neden gitmedin dedi bana.gereği yok dedim seninkilerin gönlü olsun yeter.bozuldu ona çünkü ailemi çok sever.zoruna gitti.ayrıca görümcemin kızını gözlem yapması için gönderdiğinide söyledim.nerden çıkardın bunu dedi.annen kendi ağzıyla söyledi kıza telefonda duydum dedim.hatta yeğenide söyledi bana.yenge anneannem böyle söyledi diye.aramız iyidir çünkü.neyse annesinin bu tavrını duyunca sustu."benim hayatıma dışardan müdahele ettiği yetmezmiş gibi evin içine demi giriyor artık dedim.
bu kadar uzun boylu değil kusura bakma dedim"yani ne varsa döktüm.hadi eve gidelim dedi.ses çıkarmadım 2 dk sessiz oturdum korktu.ama ben yuvam yıkılsın istemiyorum o yüzden tamam dedim eve geldik.yemek falan yedik ama yine yüz vermedim.şimdi uyumuşken sizi merakta bırakmayım yazayım dedim.yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.ALLAH KİMSENİN HUZURUNU BOZMASIN....

Doldurmuşlar canım zaten.sakinliğimi korudum allahtan.sorma ya ben evimi tek başıma 1 günde temzliyorum onunn evinden daha temiz.çünkü temiz kullanmıyorlar.neyse artık bundan sonra tavrımı aldım

barıştığınıza sevindim canım, artık evinin temizliğini falan yapacak kadar yüz göz olmazsın, az resmi dur artık

Kapı çarpma olayını tek koz olarak ellerine vermeseydiniz iyidi. Ama olay anında neler oluyor bir şey diyemem. Sen 3 gün ev temizle sonra bir toz almadı diye sorun çıkar. Allah huzur bozanların huzurunu kaçırsın inşallah. Ne isterler karı-kocadan? Mutlu olsunlar yetmez mi? Boşansanız sevinecekler mi? Nasıl vicdan anlamadım. Size tavsiyem ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin fevri davranmayarak durumu anlayıp ona göre harekete geçin. Kayınvalide bu konularda usta çünkü.

tatliya baglanmis cok sevindim canim
sende daha fazla uzatma bosver, tepkini belli et ama tabiki, yani kaynanandan konu acilinca, ama terbiyenide sakin bozma, cünkü erkekler icin bu cok önemli
esinle mutlu huzurlu bayramlar diliyorum :)

bende tatlıya bağlanmasına sevindim yuva kurmak kolay olmuyor ama yıkmak 1 dk dır. en azından içindekileri döktün. buda bişi dediğini yapman artı puan bi daha böle bişi olmaz inş. olursada ciddi olduuğunu gördü.

barıştığınıza sevindim canım ama bundan sonrada mesafe koy kv. arana nesılsa eviniz ayrıymış eşiniz varkende orda kalmayın zaten ayda bir geliyormuş evinizde yatın oda çatlasın

Klasik bir kaynanan var canım,
bazıları nedense gelin sahibi oluca oscarlık rol kesme yeteneğine sahip oluyorlar işte.

Ben aslında burda eşine kızdım,tamam anne berbat onu anladıkta oğluna ne oluyor?
Orda ne olursa olsun senin yanında durmalı,seni ezdirmemeli,eğer haksız buluyorsa kendie evinize geldiğinizde alır karşısına konuşur.
Bak ben senin her şekilde arkanda duruyorum ama sende şurda şurda hatalısın desin canım.Orda tek başına bırakmak ne demek.
Ailesiyle köye gitme planına ise deli oldum deli.
Sanki bekar adam ya,ne işin var evde eşin varken. Hadi gidiyorsun neden eşin yanında değil?
Kaynanan mı onu almadan gel demiş acaba oğluna merak ettim tatlım.
Onun ailesi artık sensin,bir zahmet farkına varsın.
Diğerleri olsada olur olmasada ama sen her ortamda yanında olmalısın. Bayram günü ayrı gezmelerde ne demekmiş.

Olay tatlıya bağlanmış galiba ama ben sinirimi paylaşayım dedim :)
Kocana sahip çık canım,erkeklere bir olayı konuşarak anlatamıyorsun maalesef,görmesini sağlamalısın.
Bu bir yarışsa bırak kaynanan yenilsin:) Aklını kullanan bir kaynana oğlunu görmek istiyorsa geliniyle iyi geçinir:)

Allah yardımcın olsun.

ya oğlun evlenmiş, karısıyla mutlu mesut yaşıo, bi aile olmuş, bi düzen kurmuş daha ne istiosun... böle aile kuran çocuklarının üstünden elini çekmeyen insanlara gıcık oluorum... kaynanan baya bi fesatmış.. ama sen eşinle aranı ii tutmaya bak.. onun yüzünden sakın kavga etme.. ona bu sevinci yaşatma.. kapılar kapanır, herkes evine çekilir sen eşinle baş başa kalırsın... böle bağırarak, kavga ederek değilde, düşüncelerini, neler hissettiğini sakince tatlılıkla anlat eşine... arada çok büyük bi fark olduğunu göreceksin...

eşinin de kaynanın da tavrını hiç beğenmedim oruçlu halinle bide 3 gün evinimi temizledin ben bana gelmesine tahammül edemiyorum bide gidip evinimi temizleyeceğimmm canım bende evliyim hepimiz birşekilde eziliyoruz eşler ve aileleri arasında ama sen gidip onun işini yapmaya mecbur değilsin haa içinden gelir o ayrı bir konu ama bayram günü eşinizle yattığınız odaya girip bağırıp çağırması hiç hoş değil...ve evin ne temizliği olablir ki okadar bayram sabahı almış eline süpürgeyi kaynanan zaten 3 gün temizlemişsiniz...daha çok yeni evlisin ve baştan keşke taviz vermeseydin kaynana okadar gidip gelme noktasında gitme evinde kal zaten eşin ayda bir geliyormuş onunla vakit geçirmen gerekirken kaynana gidiyorunuz..zaten bu erkekler aile ve eşarasındaki dengeyi kuramazlar.. bide eşine mesaj atmışsın geldiğinde beni bulamayacaksın diye bence ailenin yanına git hem bayramlaş hem mevzuyu sadece annene anlat..eşin seni aradığında da gelsin seni ordan alsın güzelce oturup konuş eşinle...ama taviz verme....

herşeyi anlattım canım haksız olduğunun farkında.beni ezdirmezdi normalde o gün ne olduysa şeytan girdi içine.zaten kayınanam bu yüzden dolmuştu.eşim beni el üstünde tutuyor diye.o gün patladı dili şişmiş.güzelde oyun yaptı kadın ya.bayramımı mahvetti.annemlere dahi gidemedim.ama onu sevindirmedim.eşimle birazdan çıkıyoruz annemlere gidicez kendisi teklif etti.bundan sonra çatır çatır çatlatmaya devam edicem.kendisi yaptı bunu.daha evinede gitmem çok arar beni.kaynananın sinir olduğu nokta diğer gelinleri gibi boyun eğmemem.eşimle iyiyim linoniyiz biraz çünkü hala burnumu indirmedim yere.çünkü haketmedim bunları.beni bırakıp gitmesini.
insan sinirlide olsa kendini kontrol edebilmeli.ben nasıl kontrol ettim kendimi.istesem çeker anneme giderdim ama yapmadım.çünkü biliyor ki anneme gitsem dönüşüm olmaz babam daha bizi biraraya getirmez.korkusundan beni yolumdan çevirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…