kaynanamın entrikaları yuvamı yıkıyor:(((((

1 yıl oldu daha.yuva yıkanın yuvası olurmu.ayrılsak sevinecekmi merak ediyorum.eşimle konusu açılmıştı seninle ayrılabilirim ama senden sonra yaşamam demişti.

bence esının sunu demesı gerekıyordu senı hıc bırakmam cunku sen bnm namusumsun bence bu olayları halletmeden sakın cocuk dusunmeyın derım gercı evlılıgınızde herseye kaynananız karar verıyo sız uyguluyorsunuz kaynananız yonetmen sız oyuncusunuz sevıye olmalı aranızda

ona kalsa dünyayı yönetecek.ama ben izin vermediğim için yaşıyoruz zaten bu problemleri.beni çok severdi ama artık kaybetti.evine de gitmem daha.hakaretleri hiçmi gelmeyecek aklına nasıl bakacak yüzüme.şirketin muhasebesiyle çoğu zaman ben ilgilendim.onu kaldıramadı kendinden daha bilgili birine tahammülü yok kaynanamın.hele ki bu geliniyse.diğer gelinleri hep ezilmiş beni de öyle sandı bu yüzden çatıştı kişiliğimiz. benim bildiğim doğrular ona göre yanlıştır.

yaşananların tek sebebi şu;sizin genç olmanız sabretmeye çalışmanız..eşimin alesidir bana ne isterlerse yapabilirler ben eşimin hatrına susmalıyım diye düşünmeniz...bunların çok ama çok benzerini ben 20 yıl yaşadım bende çok ağladım çokkk...ama çekilenler bir anda bardağı taşırabiliyor ve sende insansın yeter diyorsun tavrını koyuyorsun ama bunun için maalesef biraz olgunlaşmak gerekiyor şimdiki aklım olsaydı deriz ya işte, ileride dememek için gerekeni yapın araya mesafeyi koyun eşiniz size değer vermiyorsa onunla konuşun başkasının yanında asla değil..sorunlarınıza kimseyi ortak etmeyin..anlatmayın kendi ailenizde dahil...anlatırsanız her kafadan bir ses çıkıyor ..iyice gerilirsiniz..ben nihayet 4 _5 yıldır tavrımı koyabildim ...fazla görüşmüyorum görüşmelerimde resmi..ALLAH herkesin ne yaptığını görüyor...ve diyor ki Kuran,da sana nasıl davranılıyorsa aynısını iade ediniz...bizim koca karı lafları gibi ...sana taş atana sen ekmek at falan demiyor...RABBİM adaletlidir...hakkını araman asla günah değil...gerekeni yapmalısın kimse kimseyi bu denli üzemez...yuva yıkmak kolay ya sonrası????O KAYNANANINDA ALLAH LAYIĞINI VERSİN ...BEDDUA EDEMEM ETMİYORUM ISLAH OLSUN İNŞALLAH CANIM ...

Ben bu kaynanaları anlamıyorum gelinlerini ne sanıyorlar?? Hizmetçi mi? Köle mi? Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, ha kendin istersin yaparsın o ayrı ama şuna bak ya! Allah korkusu da mı yok bu insanlarda ya da oğulcuklarının mutsuz olmasından zevk mi alıyorlar anlamıyorum ki!! Bence eşiniz yokken orada kalmamalısınız. Çok fazla yüz göz olmaktan kaynaklanıyor bu durumlar bence. Ayrıca eşinde annesiyle karısı arasında o hassas dengeyi kurabilmesi çok önemli, işte bu dengeyi kuramadıkları zaman böyle hırgür çıkıyor. Madem sizi seviyor ezdirmesin sizi! Siz köle değilsiniz, kimsenin malı değilsiniz, asla çaresiz de değilsiniz. Kendi kendinizi yiyip bitirip, ağlayarak daha çok ezilirsiniz. Güçlü olun lütfen ve kendinizi ezdirmeyin daha 1 yıllık evlisiniz... Hiçbir yere de gitmeyin oturun evinizde ne münasebet o kadar kolay mı? Orası sizin eviniz, yapıcı şeyler yazmak isterdim ama annelerine eşlerini ezdiren adamlardan nefret ediyorum ve o annelerden de nefret ediyorum, içlerini kötülük, fesatlık kaplamış cadalozlar!! Ay kusura bakmayın lütfen kadınlara yapılan bu haksızlıklara tahammül edemiyorum.

haaklısın canım yuvamı eşimi kaybederim korkusu sarıyor beni.bizim ailede boşanan pek yok annemler böyle bir olaya yıkılırlar.hem istememde zaten bir başkası yüzünden eşimden ayrılmayı.bir şekilde orta yolu bulucam bakalım.yarın belli olucak herşey.beni kaybetme korkusu sarıcakmı kendini bakalım

ezdirmez beni ama kadın çok güzel rol yapıyor.hastalığa vuruyor kendini.birgün gerçekten hastalanıcak bakanı olmayacak.yalancı çoban misali.

üzülme kuzum yah içim acıdı :S kendimi yerine koydum istersen birsey olmamış gibi anneciğinin yanına git kafanı dinle ortalık yatıssın evine gidersin eşinde özler seni tatlıya baglanır dua edicem sana

anneme gidemem canım bizi beraber bekliyorlar bayramlaşmadık daha.hem ben rol yapamam mutsuzken.onlarıda mutsuz ederim.herzamanki gibi kendim üstesinden gelmeye çalışcam.teşekkür ederim duaların için.rabbim kimseyi fitne fesat insanlarla karşılaştırmasın.

amin cnmm yah dikkat et kendine ezdirme hiç eşin sonuçta oda doldurusa geliyodur sakinleşince pişman olur bence

afedersin kaynanana ve eşine yuh demek istiyorum

ne konsolmuş arkadaş, tozu alınsa ne olur alınmasa ne olur, bu kadar hayati değeri varsa konsoldaki tozların kalk kendin alıver, değermi arife gün, üstelik oğlun ramazanda ilk gelmişken bu kadar kalp kırmaya
keşke gidip kendi evinizde kalsaydınız ayda bir görüştüğünüz kocanla ne işiniz var kaynananın evinde, bunu öncelikle evimize gidelim diye eşin talep etmeliydi, ona da şaşırdım
sen illaki söylemişsindir eşine daha önce telefonda falan yiğenlerinle temizlik falan yaptık diyeki, kesinlikle kaynananın evininide temizlemek zorunda değilsin
bu kadar fedakarlığına rağmende seni bayram gün gözü yaşlı bırakıp köye gidiyor annesi öyle buyurdu diye

canım malesef taviz tavizi doğurmuş, tepene çıkarmışsın sen bunları, çözüm dersen zor, eşinin normal bi işi olsa neyse ama ayda bir gelen bi insan, annesinin sözünden çıkmamaya devam edecektir

şimdi durumunuz ne merak ettim olay 2 gün önce olmuş sonuçta, daha gelmediler mi köyden, bayramlaşmadınmı şimdi kv ile, eşin ne zaman gidecek işe

şimdi kalkar biri ne var canım elinemi yapışır alıverseydin konsolun tozunu, temizlik imandandır, bi geline bu yakışır, kaynananı üzmeye değermi der ya, şak diye düşer bayılırım
yorum yaparken objektif olmak lazım bence fanatik değil, hep gelinci ya da hep kaynanacı yorumlara karşıyım

işte gerçek bir kaynana vakası! usta bir oyuncu k.valideniz. yalnız burada evliliğinizi yıkan k.valideniz değil eşiniz bence..çocuk mu o,neden annesinin dolduruşuna geliyor? ya da neden ortamı yumuşatması gerekirken o daha da abartıyor? kusura bakmayın ama asıl hatalı olan eşiniz..şuna hep inanırım bir evliliği asla 3.kişiler yıkmaz...asıl sebep eşlerin tutumlarıdır..

Son düzenleme:
Bana kalirsada esin angutun onde gideni bu durumda. Yanina gelmemis birde bayramlasmak icin kadin veya erkek ne taraf gelirse gelsin ne fark eder...sadece anasinin lafina inanip seni bi kalemde yikmis. Kaldiki bana kalirsa esinin kalk karicim evimize gidelim yarin bayramda geliriz demesi gerekirdi. Normal olani o sekildedir ve kahvaltiya gelinir...Yani ne isiniz varki onlarin evinde? Orda kalmakta neyin nesi? Dedigin gibi ayda bir geliyormus kocan birde o geceyi kaynananin evinde mahvetmissiniz. Kaldiki iyilikten maraz dogar..misafir gibi gelip gitmek lazim boylelerine.

Buarada ben hic sasirmadim anlattiklarina, erkeklerden herseyi beklerim

Bence esini doldurup üstüne salacaklar haberin olsun. Esinin evde birakip tekrar gitmesi planlanmis gibi geldi. Dikkatli olmani tavsiye ederim. Birde ne bitmeyen temizlikmis yahu.. 3 gün temizle temizle ev halen pis ...Bayram sabahi tekrar...

sizde de hatalar var ama eşiniz çok yanlış bir tutum içinde. inşallah bir an önce akını başına toplar, yoksa sonunuz hiç iyi görünmüyor ne yazık ki

çok muhabbet tez ayrılık getiriyor işte, aynı şehirde üstelik bir aydır görüşmemiş bi çift neden kaynananın evinde kalırki

tum hata esınde bence ... geldıgınde sende ona yuz werme

kayınvalidene da kocana söylenecek çoksöz var ama neyse. yanlış anlama ama bişi sormak istiyorum. biribirimizi çok seviyoruz diyosun. ama bi erkek karısını herkesin içinde ezilmesine izin verip hem suçlu hemgüçlü olup sonra haber vermeden ailesiyle memlekete gidip (hemde eski sevgilisinin olduğu yere ) sonrada sevdiğini söylese nekadar inanılır merak ediyorum. ha başına gelmedi onuniçin böyle konuşuyosun diyebilirsin. saygıduyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…