- 8 Aralık 2010
- 72
- 0
- 296
- 37
- Konu Sahibi Aysgulcinar
-
ınsallah o kaynanan hakettıgı cezayı bulur allah ıslah etsın kac senelık evlısın
1 yıl oldu daha.yuva yıkanın yuvası olurmu.ayrılsak sevinecekmi merak ediyorum.eşimle konusu açılmıştı seninle ayrılabilirim ama senden sonra yaşamam demişti.
bence esının sunu demesı gerekıyordu senı hıc bırakmam cunku sen bnm namusumsun bence bu olayları halletmeden sakın cocuk dusunmeyın derım gercı evlılıgınızde herseye kaynananız karar verıyo sız uyguluyorsunuz kaynananız yonetmen sız oyuncusunuz sevıye olmalı aranızda
ona kalsa dünyayı yönetecek.ama ben izin vermediğim için yaşıyoruz zaten bu problemleri.beni çok severdi ama artık kaybetti.evine de gitmem daha.hakaretleri hiçmi gelmeyecek aklına nasıl bakacak yüzüme.şirketin muhasebesiyle çoğu zaman ben ilgilendim.onu kaldıramadı kendinden daha bilgili birine tahammülü yok kaynanamın.hele ki bu geliniyse.diğer gelinleri hep ezilmiş beni de öyle sandı bu yüzden çatıştı kişiliğimiz. benim bildiğim doğrular ona göre yanlıştır.[/QUOTE
bu durumda esınıde kafaya alırsan heralde senı bogar kaynanan bosuna dememısler en ıyı kaynana cuma sabahı olen kaynana dıe:) ama bende bı kaynana adayıyım bu laf bnm ıcın gecerlı deıl :)
yaşananların tek sebebi şu;sizin genç olmanız sabretmeye çalışmanız..eşimin alesidir bana ne isterlerse yapabilirler ben eşimin hatrına susmalıyım diye düşünmeniz...bunların çok ama çok benzerini ben 20 yıl yaşadım bende çok ağladım çokkk...ama çekilenler bir anda bardağı taşırabiliyor ve sende insansın yeter diyorsun tavrını koyuyorsun ama bunun için maalesef biraz olgunlaşmak gerekiyor şimdiki aklım olsaydı deriz ya işte, ileride dememek için gerekeni yapın araya mesafeyi koyun eşiniz size değer vermiyorsa onunla konuşun başkasının yanında asla değil..sorunlarınıza kimseyi ortak etmeyin..anlatmayın kendi ailenizde dahil...anlatırsanız her kafadan bir ses çıkıyor ..iyice gerilirsiniz..ben nihayet 4 _5 yıldır tavrımı koyabildim ...fazla görüşmüyorum görüşmelerimde resmi..ALLAH herkesin ne yaptığını görüyor...ve diyor ki Kuran,da sana nasıl davranılıyorsa aynısını iade ediniz...bizim koca karı lafları gibi ...sana taş atana sen ekmek at falan demiyor...RABBİM adaletlidir...hakkını araman asla günah değil...gerekeni yapmalısın kimse kimseyi bu denli üzemez...yuva yıkmak kolay ya sonrası????O KAYNANANINDA ALLAH LAYIĞINI VERSİN ...BEDDUA EDEMEM ETMİYORUM ISLAH OLSUN İNŞALLAH CANIM ...
Ben bu kaynanaları anlamıyorum gelinlerini ne sanıyorlar?? Hizmetçi mi? Köle mi? Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, ha kendin istersin yaparsın o ayrı ama şuna bak ya! Allah korkusu da mı yok bu insanlarda ya da oğulcuklarının mutsuz olmasından zevk mi alıyorlar anlamıyorum ki!! Bence eşiniz yokken orada kalmamalısınız. Çok fazla yüz göz olmaktan kaynaklanıyor bu durumlar bence. Ayrıca eşinde annesiyle karısı arasında o hassas dengeyi kurabilmesi çok önemli, işte bu dengeyi kuramadıkları zaman böyle hırgür çıkıyor. Madem sizi seviyor ezdirmesin sizi! Siz köle değilsiniz, kimsenin malı değilsiniz, asla çaresiz de değilsiniz. Kendi kendinizi yiyip bitirip, ağlayarak daha çok ezilirsiniz. Güçlü olun lütfen ve kendinizi ezdirmeyin daha 1 yıllık evlisiniz... Hiçbir yere de gitmeyin oturun evinizde ne münasebet o kadar kolay mı? Orası sizin eviniz, yapıcı şeyler yazmak isterdim ama annelerine eşlerini ezdiren adamlardan nefret ediyorum ve o annelerden de nefret ediyorum, içlerini kötülük, fesatlık kaplamış cadalozlar!! Ay kusura bakmayın lütfen kadınlara yapılan bu haksızlıklara tahammül edemiyorum.
üzülme kuzum yah içim acıdı :S kendimi yerine koydum istersen birsey olmamış gibi anneciğinin yanına git kafanı dinle ortalık yatıssın evine gidersin eşinde özler seni tatlıya baglanır dua edicem sana
anneme gidemem canım bizi beraber bekliyorlar bayramlaşmadık daha.hem ben rol yapamam mutsuzken.onlarıda mutsuz ederim.herzamanki gibi kendim üstesinden gelmeye çalışcam.teşekkür ederim duaların için.rabbim kimseyi fitne fesat insanlarla karşılaştırmasın.
Bayramım zehir oldu kızlar.1 yıllık evliyim eşim uluslararası taşımacılık yapıyor ayda bir eve geliyor.çoğu zamanım kaynanamda geçiyor.neyse bayram geliyo dedik ben ve görümcemin 2 kızı bayram temizliği yaptık 3 gün boyunca bende oruçtum.bayrama 4 gün vardı.
neyse arefe günü gecesi kaynanama geldik eşimle.kaynımlar ve eşleride ordaydı.kaynanam benim eşimle evimde vakit geçirmeme tahammül edemez hep yanında olalım ister.zaten adam ayda bir geliyor az rahat bırak yaa.neyse arefe gecesi hep beraber kalabalık oturyoruz bana dediki konsolun tozunu al yarın bayram dedi.tamam anne dedim ortalık sakinleşsin alırım dedim.yok şimdi al dedi gidersiniz siz birazdan unutursun dedi.bu gece sizdeyiz gitmiyoruz sabah alırım dedim.neyse sesini çıkarmadı sustu.sabah eşimle yatyoruz kaynanamın salonunda.eşimi hırla gürle bayram namazına kaldırdı geç kalyon diye.bütün perdeleri şırank şırank diye açtı ki bende uyanayım diyeışıkları açtı.tv nin son sesini açtı.uyuyana saygı yok zaten kaynananmda.bende aldım yastığımı diğer odada eşimler namazdayken 10 dk kestireyim dedim.geldi hışımla yanıma gelin hanım öğlene kadar yatmayı düşünme bugun bayram dedi.öğlene kadar yatmicam 10 dk kendime gelim dedim.naparsana yap bee dedi çekti gitti.başladı temizliğe bayram sabahı tozları aldı evi süpürmeye başladı.üstüne eşimgil geldii namzadan anne napyon diye.napim gelinler yapmazsa bana düştü iş diye bağırdı çağırdı.bu sefer kaynım kayınbababm kaynanam hepsi bir oldu yok bu gelinler iş yapmıyormu bayram sen yapyosun bayram temizliği yapılamdımı dedi.kaynananmda yapılmadı demezmi.gittim yanlarına nasıl ya dedim oruç halimle 3 gün yaptım.üstüne gidip kendi evimi temizledim tek başıma dedim.olay büyüdü.hepsi üstüme geldi kahvaltıya oturmadım.sinirimden refleks haliyle kapıyı sert çekmişim kaynanam arkamdan bağırdı ohaa dedi kafamıza çarpsaydın.bilmeden oldu dedim.tabi canım ben seni bilmezmiyim dedi herkesin içinde.gittim ağladım saatlerce odada eşim gelmedi bile yanıma.
çıktık eve geldik.sesini hiç çıkarmadı.saatler geçti.ben yanaştım bayramlaşmadık biz dedim.senin gelip benle bayramlaşman lazım bendenmi bekliyosun dedi.olay büyüdü bana allah cezanı versin dedi.hiç kaldıramam bela okumayı.gittim yatak odamda saatlerce ağladım.gece geç geldi.konuşmadık.sabah annenlere git bayramlaş akşam gel dedi bana.ben nasıl tek giderim yaa.gitmiyorum gerek yok dedim.para verdi almadım lazım değil paran dedim.bu gece gelmicem al şunu dedi sinirle almadım.meğer beyefendi kaynanamlarla köylerine gitmiş antebe.biz mersindeyiz.bensiz nasıl gider nasıl.beni yalnız bıraktı evde hiç düşünmeden bayram günü.anteptede eski sevgilisi var o geldi aklıma daha çok çıldırdım.msj attım.bensiz bana inat gittin oraya.rahat rahat gez.git o kızıda gör dedim beni geldiğinde bulamayacaksın dedim.
ne yapcam ben şimdi yarın sabah gelcekler.evimde tek başımayım yaa.annemlere de söyleyemiyorum...bir insan bu kadar gamsız olurmu.kaynanam ne kadar iğrenç bir insanmış.yuvamı yıktı yaa.öldüm ağlamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?