kaynanamın günü

essedeff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
57
1
36
İstanbul
arkadaşlar benim kaynanamla aram pek iyi değildir.bana zamanında çok acı günler yaşattı.az önce beni aradı günüm var gel diye evimiz yakın. ama ben gitmek istemiyorum iki gündür hastayım zaten gripli olduğumuda biliyo.gelemezsem kusura bakma dedim ama içim yinede rahat değil sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım:18:

iyi kaynana nadir bulunur zaten , o da bize raslamaz.
sen hanım hanımcık bir gelin olarak git, hatta misafirlere gülücükler eşliğinde hizmet et.
çok ciddiyim.yuvandaki mutluluğun sırrı bile burada..

ahhhhhh bu kaynanalar
ahhhhhhhhh
nolacak nasıl hesap verecekler öbür dünyada bilmiyorum
bence gitme hatta eşine kaynanandan önce sen söyle
haberi olsun

iyi kaynana nadir bulunur zaten , o da bize raslamaz.
sen hanım hanımcık bir gelin olarak git, hatta misafirlere gülücükler eşliğinde hizmet et.
çok ciddiyim.yuvandaki mutluluğun sırrı bile burada..

ya birazda emrivaki çağırdı.görümcem nişanlı onun kaynanasıda gelmiş.ama gerçekten 2 gündür hastayım ve oğlum şuan uyuyo kucağına al gel diyo

herkez gibi en son dakikada gidersin, misafir gibi yer içersin, herkezle beraber kalkarsın. hemde gitmiş olursun. madem eşin dolduruşa gelmeye hazır.

belki de kadıncağız hastasın gelsinde gözü gönlü açılsın diye çağırmıştır, kötüye yormayın canııım

herkez gibi en son dakikada gidersin, misafir gibi yer içersin, herkezle beraber kalkarsın. hemde gitmiş olursun. madem eşin dolduruşa gelmeye hazır.

aslında dolduruşa gelmez eşim bana bişiy söylemez tercihi bana bırakır.ama kendisi içten içe üzülür bende buna dayanamıyorum

valla canım çok çok iyi anlıyorum seni ama git derim ben...
gerek yok huzurunuzun kaçmasına 2 saatlik gün için...
deymez güzelim boşver çağırmış madem sık azcık dişini

aradım benden önce davranmış tabikide aramış oğluşunu.sen bilirsin istersen çocuk uyandıktan sonra yarım saatliğine git diyo

eeee tamam o zaman , çocuk uyanınca yarım saatliğine geçersin.
annecim kusura bakma çocuk uyuyordu da ancak gelebildim dersin, milletin içinde
konuda hallolur.

valla canım çok çok iyi anlıyorum seni ama git derim ben...
gerek yok huzurunuzun kaçmasına 2 saatlik gün için...
deymez güzelim boşver çağırmış madem sık azcık dişini

gittiğimde gülümsemek falan içimden gelmiyo yapılanlar aklıma geldikçe ama kendisi kızının kaynanasına karşı bak ben böyleyim sende böyle ol demek istiyo sanırım

gittiğimde gülümsemek falan içimden gelmiyo yapılanlar aklıma geldikçe ama kendisi kızının kaynanasına karşı bak ben böyleyim sende böyle ol demek istiyo sanırım

o kadar iyi anlıyorum ki seni....
bende senin gibiydim benim derdim kaynana değildi görümce ve teyzeleriydi....
içim sıkılıyo yanlarında..
bide böyle uzaylıymışım gibi bakarlar tam fıttırmalık...
"ne bakıyon" dememek için kendimi yiyodum yanlarında...
bi de havalar tafralar benimle konuşmamalar selamlaşmamalar mutfağa kafanıp fısıldaşmalar...
allaaaaaaaaahıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
beterin beteri var bak görüyosun sende...
laf verme ağızlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…