arkadaşlar benim kaynanamla aram pek iyi değildir.bana zamanında çok acı günler yaşattı.az önce beni aradı günüm var gel diye evimiz yakın. ama ben gitmek istemiyorum iki gündür hastayım zaten gripli olduğumuda biliyo.gelemezsem kusura bakma dedim ama içim yinede rahat değil sizin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım:18:
iyi kaynana nadir bulunur zaten , o da bize raslamaz.
sen hanım hanımcık bir gelin olarak git, hatta misafirlere gülücükler eşliğinde hizmet et.
çok ciddiyim.yuvandaki mutluluğun sırrı bile burada..
ya birazda emrivaki çağırdı.görümcem nişanlı onun kaynanasıda gelmiş.ama gerçekten 2 gündür hastayım ve oğlum şuan uyuyo kucağına al gel diyo
herkez gibi en son dakikada gidersin, misafir gibi yer içersin, herkezle beraber kalkarsın. hemde gitmiş olursun. madem eşin dolduruşa gelmeye hazır.
o zaman eşini arayıp bir ağzını arasan diyorum.
aradım benden önce davranmış tabikide aramış oğluşunu.sen bilirsin istersen çocuk uyandıktan sonra yarım saatliğine git diyo
valla canım çok çok iyi anlıyorum seni ama git derim ben...
gerek yok huzurunuzun kaçmasına 2 saatlik gün için...
deymez güzelim boşver çağırmış madem sık azcık dişini
belki de kadıncağız hastasın gelsinde gözü gönlü açılsın diye çağırmıştır, kötüye yormayın canııım
ahhhhhh bu kaynanalar
ahhhhhhhhh
nolacak nasıl hesap verecekler öbür dünyada bilmiyorum
bence gitme hatta eşine kaynanandan önce sen söyle
haberi olsun
Takma kafana bu kadar... gitme iste madem istemiyorsun gitmek.
gittiğimde gülümsemek falan içimden gelmiyo yapılanlar aklıma geldikçe ama kendisi kızının kaynanasına karşı bak ben böyleyim sende böyle ol demek istiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?