kaynanamın günü

Emrivakilerden hoşlanmıyorum ne bu böyle resmen gelinleri süs eşyası gibi görüyorlar eşe dosta sergileyecekleri ama damatlara yapılamıyor bu benim kayınvaldemde ilk başlarda her yere çağırıyordu dört aydır memleketteyiz Allah'tan ama bende eşimde gezmeyi sevmiyoruz zaten bebeğimizde yabancı ortamda ağlar bir oldu iki oldu anne ben gezmeyi sevmiyorum hem onlar benim yaşıtım değil sıkılıyorum dedim artık ısrar etmiyor sağolsun iyidir kayınvaldem kendi evindeki güne misafire yardıma giderim elimden geldiğince zaten bana çok iş yaptırmaz tatlı yap der sadece hizmeti görümcem yapar ben de oğlumdan fırsat buldukça yaparım kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok bu konuda eşler önemli eşim istemiyorsan gitme tabi der iş biter:) asla zorlamaz beni:)

Ayrıca biz oğlanları aldıysak onlarda annemizden bizi aldı hiçde fena değiliz bizim annemiz karışsa damada olay çıkar damatlar kazan kaldırır!!!

evet istemiyodum ama böyle bir desteğe ihtiyacım vardı çok saol canım

benimkide dünürünün yanında havalara girecekti ama ben izin vermedim gitmedim.eşimdede zorlama yok akşam yemekte tekrar konusu açıldı.gittinmi diye sordu yok gitmedim dedim iyi boşver ya zaten hastaydın dedi. canım kocam benim ya

çok güldürdün beni ya

benim kimseye anlatamayacağımı düşünüyo.kimseyle dertleşemediğimi düşünüyo kimsem yok burada.annem 4 saatlik yol var aramızda ki olmasada anneme biraz kırparak anlatıyorum olayları kendisi rahatsız üzülmemesi gerekiyorkaynanamda bunu bildiği için rahat davranıyo.ama ben kendimi ezdirirmiyim hemen dişlerimi gösteririm ben huzursuzluk olmasını istemiyorum okadar. eşime bu konuları pek anlatmıyorum sonuçda annesi. az önce son destek verdiğini belirten bi cümle kurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…