kaynanamın günü

haklısın en iyisi gitmek sonra kendi kendimi yicem niye gitmedim diye:26:teşekkür ederim canım 1 2 saat sıkayım dişimiherşey kocişimm için

bencede git benimde kayınvalidem çok yapıyo ama ben genede kimseye belli etmem hem sen olmazsan arkadan atıp tutarlar arkadaşın dediği gibi giyin kuşan etrafa gülücükler saç en çok yaptığım sey malesef benimde

Kizlar niye kendinize eziyet ediyorsunuz anlamiyorumki

Cool olun biraz gitmek istemezsen gitmezsin. Laf sokuyorlarsa sende laf sokarsin bu kadar basit. Deli deliyi görünce comagini saklarmis derler... eger siz herkesin her dedigine boyun egerseniz parmaginizin ucunda oynatirlar sizi. Mesela arkadasin kayinvalidesi hemencecik oglusunu arayip sikayet etmis senin karin benim günüme gelmiyor diye... arkadasimiz simdi kalkar giderse kadin dicekki ooo bundan sonra ben her istedigimi oglum üzerinden yaptiririm. arkadasimiz bence gitmesin o güne yapsin kahvesini uzatsin ayaklarini dinlensin aksamda esi gelince askimm cok halsizim yataga girip 3 gün cikmak istemiyorum (( balli börekli günüde kacirdim zaten nerden cikti bu hastalik diyip 2 naz yapsin :)))

:46

yeni nesil ne fena yaa.hem kadının oğlunu alın, hem de dır dır .
yok öyle yağma .biraz gelinlik yapın canım

ama gerçekten çok yapıodum 8 yıllık evliyim 2 yıl öncesine kadar hiç kaynanam gibi görmedim onu bu süre zarfında hep o yapacağından geri kalmadı ben uymadım huzurum bozulmasın diye ama illlallahh dedirtti yahu

ama gerçekten çok yapıodum 8 yıllık evliyim 2 yıl öncesine kadar hiç kaynanam gibi görmedim onu bu süre zarfında hep o yapacağından geri kalmadı ben uymadım huzurum bozulmasın diye ama illlallahh dedirtti yahu

kesinlikler.....

benim teyzem çok delidir ama gelin aldı daha deli :))

teyzem geçen gün diyor ki aslında kavga etsem ederimde kız benden deli ne yapacağı belli olmaz... bu arada kimseyede belli etmez utanır çünkü gelinim kötü demeye herkes sanır mükemmel... ama eminim ki gelin mükemmel olsaydı kesinlikle herkes o gelini kötü bilirdi..

insan ilişkileri zaten zor bir sanattır.ama ne yapalım bazı şeyler eşlerin hatrı varsa kabullenilmeli.ama yoksa boşver o zaman..

Eş hatrıyla falan alakası yok bunun, kaynanana ne yardım etmek zorundasın ne hizmet etmek zorundasın.Senin üstlerinde kendi annen baban gibi hakları yok.Yaparsan iyiliğinden insanlığından yaparsın,ne kadar fedakarlık yapacağına da sen karar verirsin.Hastaymışsın zaten gitmek istemiyorsan gitme, ne var bunda?

Tam "boşver gitme" diycektim.
Gitmiş konu sahibi.
N OLUCAK biz gelinlerin hali.

Huzursuzluk çıkmasın diye kendimizi paralarcasına uğraşıyoruz

gitmek istemiyorsan gitmek istemiyorsundur ve gitmezsin...kendine güvenir misin azcık...çocuk doğurmuş kadınsın sen reşit olmuş keyfinin istediği gibi davranmakta özgür olan bir bireysin

bu devirde hala ooooooofff ölücem yani.
birşey diyorsun sonra için içini yiyor

doldurursa da doldursun napalım eşin öldürcek mi yani

kadın işine karışma de geç git dövcek mi sövcek mi?

çok ilkel geliyor bana bunlar...

bozulan bozulsun darılan darılsın onlar senı umursadı mı bu zamana kadar bu neyin çilesidir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…