o kadar iyi anlıyorum ki seni....
bende senin gibiydim benim derdim kaynana değildi görümce ve teyzeleriydi....
içim sıkılıyo yanlarında..
bide böyle uzaylıymışım gibi bakarlar tam fıttırmalık...
"ne bakıyon" dememek için kendimi yiyodum yanlarında...
bi de havalar tafralar benimle konuşmamalar selamlaşmamalar mutfağa kafanıp fısıldaşmalar...
allaaaaaaaaahıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
beterin beteri var bak görüyosun sende...
laf verme ağızlarına
bencede git benimde kayınvalidem çok yapıyo ama ben genede kimseye belli etmem hem sen olmazsan arkadan atıp tutarlar arkadaşın dediği gibi giyin kuşan etrafa gülücükler saç en çok yaptığım sey malesef benimde
gelinsek maalesef yapmak zorunda kalıyoruz
gelinsek maalesef yapmak zorunda kalıyoruz
Kizlar niye kendinize eziyet ediyorsunuz anlamiyorumki
Cool olun biraz gitmek istemezsen gitmezsin. Laf sokuyorlarsa sende laf sokarsin bu kadar basit. Deli deliyi görünce comagini saklarmis derler... eger siz herkesin her dedigine boyun egerseniz parmaginizin ucunda oynatirlar sizi. Mesela arkadasin kayinvalidesi hemencecik oglusunu arayip sikayet etmis senin karin benim günüme gelmiyor diye... arkadasimiz simdi kalkar giderse kadin dicekki ooo bundan sonra ben her istedigimi oglum üzerinden yaptiririm. arkadasimiz bence gitmesin o güne yapsin kahvesini uzatsin ayaklarini dinlensin aksamda esi gelince askimm cok halsizim yataga girip 3 gün cikmak istemiyorum(( balli börekli günüde kacirdim zaten nerden cikti bu hastalik diyip 2 naz yapsin :)))
bazen eşime bile diyorum mutlulukoyunu oynamaktan sıkıldım diye ama çarem yok çünkü alt katımda
katlıyorum...nşanlıyken baslıyo eziyet:26::26:
yeni nesil ne fena yaa.hem kadının oğlunu alın, hem de dır dır .
yok öyle yağma .biraz gelinlik yapın canım
Kizlar niye kendinize eziyet ediyorsunuz anlamiyorumki
Cool olun biraz gitmek istemezsen gitmezsin. Laf sokuyorlarsa sende laf sokarsin bu kadar basit. Deli deliyi görünce comagini saklarmis derler... eger siz herkesin her dedigine boyun egerseniz parmaginizin ucunda oynatirlar sizi. Mesela arkadasin kayinvalidesi hemencecik oglusunu arayip sikayet etmis senin karin benim günüme gelmiyor diye... arkadasimiz simdi kalkar giderse kadin dicekki ooo bundan sonra ben her istedigimi oglum üzerinden yaptiririm. arkadasimiz bence gitmesin o güne yapsin kahvesini uzatsin ayaklarini dinlensin aksamda esi gelince askimm cok halsizim yataga girip 3 gün cikmak istemiyorum(( balli börekli günüde kacirdim zaten nerden cikti bu hastalik diyip 2 naz yapsin :)))
ama gerçekten çok yapıodum 8 yıllık evliyim 2 yıl öncesine kadar hiç kaynanam gibi görmedim onu bu süre zarfında hep o yapacağından geri kalmadı ben uymadım huzurum bozulmasın diye ama illlallahh dedirtti yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?