• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın kıskançlığı

Eşimin annesi benim yanimda esimin eski sevgilisi ile ilgili keske onu alsaydin vs dicek esimde boyle mal gibi duracak ? Oncelikle o kadini evden kovarim bu seviyeye o seviyeye inerim bende. Ek olarak esimde bu tarz durumlara sesini cikarmasa eski esim olur artik yuh o kadar da degil . Esin seni sevmiyo üzgünüm ya da zekasal problemleri var ilk defa duydum boyle sacma sapn anne oğul manyaklar ailesi resmen

hayır değil, beraber oturduğumuz apartmanda, biizm dah aönce yaşadığımız evin kirasını alıyor. Böyle bir geliri var ama yetmediğini söylüyor. Eşimin onu geçindirmesini bekliyor, kendi parasıyla birikim yapıyor...

Konuyu ilk okuduğumda aynı apartmanda oturduğunuzu düşünmüştüm. Bu kadından kurtulmak istiyorsanız ilk iş ayrı ve uzak bir apartmana taşının sonra gerisi gelir. Taşınamadan hiç bir şey değişmez.

Maalesef, eşimin maaşı çok düşük olduğu için ve kazandığının çoğunu zaten kayınvalidemin evine harcadığı için ben hep çalışmak zorunda kaldım. Onlar da bu durumu çocuklarımı bana karşı soğutmak için bir fırsata çevirdiler.
Bazen gerçekten hayret ediyorum hiç mi düşünmez insan diye. Adam anasının kucağından kalkamamış daha bu adamla evlendiniz, adam kazandığı parayı anasına veriyor eve faydası yok bunun üstüne iki de çocuk yapmışsınız. Kadın manyak olmasına rağmen ağzınızı açıp ne kadına ne kocanıza iki kelam edemiyorsunuz. İnsan kendine bu kadar düşman olabilir. Hala da evlisiniz eşimle aram bozulmasın derdindesiniz öyle kocanın alnını karışlar kapının önüne koyarım ittirsin gitsin anasının evine. Anasının ı kadar doldurmasına rağmen hala boşanmamasının sebebi de maaşınız muhtemelen. Yoksa nasıl geçinecek o şer birliği

Konuyu ilk okuduğumda aynı apartmanda oturduğunuzu düşünmüştüm. Bu kadından kurtulmak istiyorsanız ilk iş ayrı ve uzak bir apartmana taşının sonra gerisi gelir. Taşınamadan hiç bir şey değişmez.
Taşınmış konu sahibi onda da problem çıkmış oğlunu ondan ayırıyor diye
Çocukları alırlar diye korkuyor da hiçbir şey alamazlar
Kimse yokken alıp çocukları gidecek hemen açacak bir dava kurtulacak bu parazitlerden
Ama yapmaz bence baksanıza konu başlığı bile kayınvalide kıskançlığı
Halbuki kocaman bir koca sorunu var

Eşimin annesi benim yanimda esimin eski sevgilisi ile ilgili keske onu alsaydin vs dicek esimde boyle mal gibi duracak ? Oncelikle o kadini evden kovarim bu seviyeye o seviyeye inerim bende. Ek olarak esimde bu tarz durumlara sesini cikarmasa eski esim olur artik yuh o kadar da degil . Esin seni sevmiyo üzgünüm ya da zekasal problemleri var ilk defa duydum boyle sacma sapn anne oğul manyaklar ailesi resmen
Evet ya. Konu sahibi neden bu kadar pasif kalmış anlamıyorum. İşi gücü de var.

Problem kv değil eş.Hedef şaşmış.Eş müsade etmese sizinle her yere gelemez,sana eski sevgilileri anlatamaz.Tamamen eşinin sınırsız oluşu

onbeş senelik evliyim, evlendiğimiz ilk günden beri kaynanamın çok garip olduğunu fark ettim. Eşimle birlikte vakit geçirmemize asla tahammülü yok. Balayı hariç gittiğimiz her yere onunla gidiyoruz, imkanı olsa balayına da gelirdi.
Eşimin beni övmesine, bana iyi davranmasına asla katlanamıyor, aramızın iyi olduğunu fark ettiği anda bizi birbirimize düşürecek bir şey atıyor ortaya, mesela eşimin eski sevgililerinden bahsediyor, beni bu şekilde provoke etmeye çalışıyor, tepkisiz kaldığımda daha çok üsteliyor, keşke o kızı alsaydın vs diyor. Yapı olarak son derece sakin ve sabırlı biriyim, eşimle aramın bozulmaması için sürekli içime atıyorum ama çıldırmak üzereyim.
Kendime ne alırsam alayım ertesi gün aynısını onda da görüyordum. Üstelik yaşı benden o kadar büyük olmasına rağmen, tarz olarak birbirimize asla ve asla yakın olmamamıza rağmen, benim aldığım her kıyafet, parfüm, takı ve aksesuarın aynısını o da kendisine aldı ve kullandı. Öyle ki çoğu zaman pişti olduğumuz da oluyor. Sizce bu durum normal mi? Ben mi çok garipsiyorum.
On beş senelik evlilikte hala kv problemi ile uğraşıyorsanız sorun eşinizdedir sizdeki sabırda maşşallah.

Buarada çocuklarımı vermezler diyerek bir şey yapmadığınızı söylemeniz bana inandırıcı gelmiyor. Kaçış yolu olarak böyle söylüyorsunuz bence.
Hak var hukuk var adalet var. Kim oluyor da pısırık kocayla kaynana vermicekmiş çocuklarını hayırdır yani

onbeş senelik evliyim, evlendiğimiz ilk günden beri kaynanamın çok garip olduğunu fark ettim. Eşimle birlikte vakit geçirmemize asla tahammülü yok. Balayı hariç gittiğimiz her yere onunla gidiyoruz, imkanı olsa balayına da gelirdi.
Eşimin beni övmesine, bana iyi davranmasına asla katlanamıyor, aramızın iyi olduğunu fark ettiği anda bizi birbirimize düşürecek bir şey atıyor ortaya, mesela eşimin eski sevgililerinden bahsediyor, beni bu şekilde provoke etmeye çalışıyor, tepkisiz kaldığımda daha çok üsteliyor, keşke o kızı alsaydın vs diyor. Yapı olarak son derece sakin ve sabırlı biriyim, eşimle aramın bozulmaması için sürekli içime atıyorum ama çıldırmak üzereyim.
Kendime ne alırsam alayım ertesi gün aynısını onda da görüyordum. Üstelik yaşı benden o kadar büyük olmasına rağmen, tarz olarak birbirimize asla ve asla yakın olmamamıza rağmen, benim aldığım her kıyafet, parfüm, takı ve aksesuarın aynısını o da kendisine aldı ve kullandı. Öyle ki çoğu zaman pişti olduğumuz da oluyor. Sizce bu durum normal mi? Ben mi çok garipsiyorum.
Kiz Leopard tayt al ki o da alsin irezil olsun ahahahahaha

Niye yapisik gibi sizle geliyor beraber mi yasiyorsunuz ya Haber vermeyin esinle konus bu durumu

Çalışmak mı benim hatam? Annem başka bir şehirde yaşıyor. Bakıcı tutacak durumum yok. Kreşe gidebilecek yaşta da değillerdi ayrıca.
Canoski sen sabirli olmakla ezikligi karistirmissin seni düpedüz yok Sayan yaninda baska kadinlari kocana yakistiran bir insanin agzinin payini vermemek sabir dan degil eziklikden

Agzinin payini ver bakalim bir daha cesaret ediyor mu neyden korkuyon kocan bosar diye mi 🤷🏻‍♀️

Çocuklardan önce bu kadar değildi. Çocuklardan sonra artık iyice saldı. Bir keresinde rest çektim, bavulumu topladım çocuklarımı aldım kapıya dikildiler ana-oğul, sen nereye gidersen git umrumda değil ama çocukları benden alamazsın dedi eşim.
Iste o an dananin kuyrugu kopmaliydi polisi bir Ara bakalim ne oluyordu cocuklar her türlü senle gelirdi

Hanimefendi güldürmeyin ya hangi devirde yasiyoruz

Buarada çocuklarımı vermezler diyerek bir şey yapmadığınızı söylemeniz bana inandırıcı gelmiyor. Kaçış yolu olarak böyle söylüyorsunuz bence.
Hak var hukuk var adalet var. Kim oluyor da pısırık kocayla kaynana vermicekmiş çocuklarını hayırdır yani
Konu sahibi olmasa geçinemeyecekler bile kaldı ki 2 küçük çocuğa bakacaklar

Yapı olarak son derece sakin ve sabırlı biriyim, eşimle aramın bozulmaması için sürekli içime atıyorum ama çıldırmak üzereyim.
15 yıldır böyle bir şeye müsaade etme motivasyonunuz neydi? Diyecektim bu cümleleri gördüm.

Yeni nesil sizin gibi olmadığı için linç yiyor çünkü evliliğin böyle olması, böyle devam etmesi normalleştirilmiş. Kadın susar, kadın ağızların tadı kaçmasın diye susar, kadın keyifler bozulmasın diye susar, kadın susar susar... Kocalar keyfine bakar.

Kv ile düzelmez durumunuz bu saatten sonra, görüşmeyi kesmelisiniz. Kocanıza da resti çekin artık. Ya sizi savunacak ya da kv görüşmeme kararınıza saygı gösterecek.

15 yıl sonra da olsa sizinde bir insan olduğunuzu farketmeniz çok güzel, bunu kocanıza ve annesine de gösterin.

Taşınmış konu sahibi onda da problem çıkmış oğlunu ondan ayırıyor diye
Çocukları alırlar diye korkuyor da hiçbir şey alamazlar
Kimse yokken alıp çocukları gidecek hemen açacak bir dava kurtulacak bu parazitlerden
Ama yapmaz bence baksanıza konu başlığı bile kayınvalide kıskançlığı
Halbuki kocaman bir koca sorunu var

Koca sorunu var hemde çok fazla ama kendiside nasıl tavır koyması gerektiğini bilmiyor. İnsana en büyük sorunları çıkaran, yaratan kendi davranışlarıdır maalesef. Bu kaynana gibi şahıslara bir kere göz yumulursa sonuç böyle bir hayat olur.

Cesaret edemiyorum sanırım. Eşimle ne zaman konuyu çözmeye çalışmak için konuşmaya yeltenecek olsam beni bir şekilde susturuyor, yine kendisi haklı çıkıyor, ben hiçbir suçum olmadığı halde, bir de şikayet ettiğim için terbiyesiz ve nenkör ilan ediliyorum.
Siz çok sessiz kalıp çok şeyi alttan almışsınız size manipülasyon yapmaya alışmışlar. Çocuklarınızı bu şekilde yetiştirmeyin lütfen haklarını aramayı öğretin en azından.

Back
X