onbeş senelik evliyim, evlendiğimiz ilk günden beri kaynanamın çok garip olduğunu fark ettim. Eşimle birlikte vakit geçirmemize asla tahammülü yok. Balayı hariç gittiğimiz her yere onunla gidiyoruz, imkanı olsa balayına da gelirdi.
Eşimin beni övmesine, bana iyi davranmasına asla katlanamıyor, aramızın iyi olduğunu fark ettiği anda bizi birbirimize düşürecek bir şey atıyor ortaya, mesela eşimin eski sevgililerinden bahsediyor, beni bu şekilde provoke etmeye çalışıyor, tepkisiz kaldığımda daha çok üsteliyor, keşke o kızı alsaydın vs diyor. Yapı olarak son derece sakin ve sabırlı biriyim, eşimle aramın bozulmaması için sürekli içime atıyorum ama çıldırmak üzereyim.
Kendime ne alırsam alayım ertesi gün aynısını onda da görüyordum. Üstelik yaşı benden o kadar büyük olmasına rağmen, tarz olarak birbirimize asla ve asla yakın olmamamıza rağmen, benim aldığım her kıyafet, parfüm, takı ve aksesuarın aynısını o da kendisine aldı ve kullandı. Öyle ki çoğu zaman pişti olduğumuz da oluyor. Sizce bu durum normal mi? Ben mi çok garipsiyorum.