• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın kıskançlığı

Eşim annesine asla laf söyletmez. Annesi siyaha beyaz dese, evet annecim beyaz der. Benim fikrimi zaten asla sormazlar.
Bu durumda konu başlığı sınır cizemeyen anneci kocam olacaktı. Kayinvalideye hiç söz söylemeyin

Bu arada görüşme sıklığı vs demişssiniz. Kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyoruz. Başka bir semte taşındık birkaç ay önce ve kıyamaetler koptu. Benden kötüsü yok şu anda. onları birbirlerinden ayırdığım için. ayrıca çocuklarımı da sürekli bana ve aileme karşı dolduruyorlar. Çocuklarım üzülmesin, travma yaşamasın diye ben de tam tersi şeylerle çocukların kafasını doldurmak istemiyorum. Ama arada yıpranan yine ben oluyorum.
Eeee kv istediği gibi at koşturur, sorun koca da diyoruz ya.

İşte sorunu kayinvaliden de arayana kadar burnunun dibindekine baksana diyoruz biz de. Kocanı sorgulamak işine mi gelmiyor yoksa buna cesaret mi edemiyorsun.
Cesaret edemiyorum sanırım. Eşimle ne zaman konuyu çözmeye çalışmak için konuşmaya yeltenecek olsam beni bir şekilde susturuyor, yine kendisi haklı çıkıyor, ben hiçbir suçum olmadığı halde, bir de şikayet ettiğim için terbiyesiz ve nenkör ilan ediliyorum.

Cesaret edemiyorum sanırım. Eşimle ne zaman konuyu çözmeye çalışmak için konuşmaya yeltenecek olsam beni bir şekilde susturuyor, yine kendisi haklı çıkıyor, ben hiçbir suçum olmadığı halde, bir de şikayet ettiğim için terbiyesiz ve nenkör ilan ediliyorum.

Cocuk var mi? Çalışıyor musunuz?

İki çocuğum var. Çalışıyorum. Çocuklarım okula başlayana kadar kaynanam bakıyordu her ikisine de. Ve çocuklarım benden çok onu anneleri gibi görüyorlar.
Bu da sizin hatalarınızdan birisi.

Eşiniz annesini susturacak siz değil. Her gittiğiniz yere götürmek çok saçma değil mi. Benim yanımda eşimin eski sevgilisini öven kadını bir daha ağzını açamayacak kıvama getiririm çok net.
E eşiniz susturacak siz değil demişsiniz.
Sonra da bana yapılsa ben kaynanayı kıvama getiririm çok net demişsiniz
Hani eş susturacak siz değil'di?

Bu arada görüşme sıklığı vs demişssiniz. Kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyoruz. Başka bir semte taşındık birkaç ay önce ve kıyamaetler koptu. Benden kötüsü yok şu anda. onları birbirlerinden ayırdığım için. ayrıca çocuklarımı da sürekli bana ve aileme karşı dolduruyorlar. Çocuklarım üzülmesin, travma yaşamasın diye ben de tam tersi şeylerle çocukların kafasını doldurmak istemiyorum. Ama arada yıpranan yine ben oluyorum.
Siz çalışıyor musunuz?
Yaşınız kaç? Çocuklar kaç yaşında? Aileniz var mı size sahip çıkacak ?

Siz çalışıyor musunuz?
Yaşınız kaç? Çocuklar kaç yaşında? Aileniz var mı size sahip çıkacak ?
Yaşım 35. Çocukları ilkokula gidiyor şu anda. Ailem farklı bir şehirde. Ben İzmir'e üniversite eğitimim için geldim ve eşimle orada tanışıp evlendim. Ailemin bana yapılan haksızlıklardan haberi yok. onları üzmemek için şu ana kadar hiçbir şeyi anlatmadım.

E eşiniz susturacak siz değil demişsiniz.
Sonra da bana yapılsa ben kaynanayı kıvama getiririm çok net demişsiniz
Hani eş susturacak siz değil'di?
İyi de kadın laf atıp ortaya aralarını bozmaya çalışıyormuş. Bu durumlarda tabi ki eş müdahale edip annesinin bu şekilde konuşmasına izin vermeyecek. Ama kadın çıtayı oralardan eski sevgiliyi övmeye kadar çıkarmış. Tabi ki burada cevabını verecek olan ben olurum. Siz anlayamadığınız yerlerde bence 2 kere okuyun daha iyi olur.

Yaşım 35. Çocukları ilkokula gidiyor şu anda. Ailem farklı bir şehirde. Ben İzmir'e üniversite eğitimim için geldim ve eşimle orada tanışıp evlendim. Ailemin bana yapılan haksızlıklardan haberi yok. onları üzmemek için şu ana kadar hiçbir şeyi anlatmadım.
Niye bu kadar pasif davranıyorsunuz
İşiniz de varmış
Çocuklar ikiz mi

Oooof siz de o üzülmesin bu üzülmesin. Okurken bana daral geldi.

Eşimi uzmemek için
Cocuklar etkilenmesin diye
Annemleri üzmemek icin

Hep hayatı başkalarına onceliklemissiniz
Asıri üzüldüm
Sizin için tek çözüm kendiniz olmaktan çıkmak
Bunu yapamayacaksaniz başka çözüm yok veya bizim tavsiyeler size gelmez ki😔

Bakıcı durumum yok demişsiniz, bende izmirdenim ızmırde bakıcı ücretleri çok pahalı çok haklısınız ama yine de cocuklara siz baksaydınız kreş yaşlarına gelince kreşe verip işe donseydiniz keşke demeden gecemeyecegim😔
Tek maaşla geçim olmaz mıydı oraları bilmiyorum sormak istemiyorum, bence gecinilirdi

Back
X