• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın kıskançlığı

İyi de kadın laf atıp ortaya aralarını bozmaya çalışıyormuş. Bu durumlarda tabi ki eş müdahale edip annesinin bu şekilde konuşmasına izin vermeyecek. Ama kadın çıtayı oralardan eski sevgiliyi övmeye kadar çıkarmış. Tabi ki burada cevabını verecek olan ben olurum. Siz anlayamadığınız yerlerde bence 2 kere okuyun daha iyi olur.
İkı kere de okusam altı milyon kezde okusam kadının konusunda kaynanam her yerde peşimizde
Kıyafetimin aynılarını alıyor yazıyor
Kadını susturalacagi yer eski sevgililerden bahsettigi kısım oluyor

Esınız susturacak siz değil dediğiniz yer buraya denk geliyor
Farklı yerler farklı şeyler farklı konular mı, güldürmeyin.

İkı kere de okusam altı milyon kezde okusam kadının konusunda kaynanam her yerde peşimizde
Kıyafetimin aynılarını alıyor yazıyor
Kadını susturalacagi yer eski sevgililerden bahsettigi kısım oluyor

Esınız susturacak siz değil dediğiniz yer buraya denk geliyor
Farklı yerler farklı şeyler farklı konular mı, güldürmeyin.
Kk da iyice sapıttınız ama artık yaaa. Konunun hangi bölümüne yorum yapacağımızı mı soracağız ? Size ne ???? Hey Allahım daha nelerle karşılaşacağız.

Eşimi uzmemek için
Cocuklar etkilenmesin diye
Annemleri üzmemek icin

Hep hayatı başkalarına onceliklemissiniz
Asıri üzüldüm
Sizin için tek çözüm kendiniz olmaktan çıkmak
Bunu yapamayacaksaniz başka çözüm yok veya bizim tavsiyeler size gelmez ki😔

Bakıcı durumum yok demişsiniz, bende izmirdenim ızmırde bakıcı ücretleri çok pahalı çok haklısınız ama yine de cocuklara siz baksaydınız kreş yaşlarına gelince kreşe verip işe donseydiniz keşke demeden gecemeyecegim😔
Tek maaşla geçim olmaz mıydı oraları bilmiyorum sormak istemiyorum, bence gecinilirdi
Maalesef, eşimin maaşı çok düşük olduğu için ve kazandığının çoğunu zaten kayınvalidemin evine harcadığı için ben hep çalışmak zorunda kaldım. Onlar da bu durumu çocuklarımı bana karşı soğutmak için bir fırsata çevirdiler.

Cesaret edemiyorum sanırım. Eşimle ne zaman konuyu çözmeye çalışmak için konuşmaya yeltenecek olsam beni bir şekilde susturuyor, yine kendisi haklı çıkıyor, ben hiçbir suçum olmadığı halde, bir de şikayet ettiğim için terbiyesiz ve nenkör ilan ediliyorum.
Ya bosanacaksiniz yada kvniz gibi davranacaksiniz

Yaşım 35. Çocukları ilkokula gidiyor şu anda. Ailem farklı bir şehirde. Ben İzmir'e üniversite eğitimim için geldim ve eşimle orada tanışıp evlendim. Ailemin bana yapılan haksızlıklardan haberi yok. onları üzmemek için şu ana kadar hiçbir şeyi anlatmadım.
Valla siz carlayıp eşinizle ipleri koparma derecesine gelmezseniz böyle devam edersiniz.
Ha carlayıp eşinizin yola gelmeme ihtimali yüksek ozaman boşanmayı göze almak lazım

Maalesef, eşimin maaşı çok düşük olduğu için ve kazandığının çoğunu zaten kayınvalidemin evine harcadığı için ben hep çalışmak zorunda kaldım. Onlar da bu durumu çocuklarımı bana karşı soğutmak için bir fırsata çevirdiler.
Bacım evine harcamayan adamdan neden 2 çocuk? Olmuşa çare yok niye soruyorsunuz diyolar da bunun arkasındaki mantığı merak ediyorum. Ya devam ya da ayrılık yani başka çare yok gibi duruyor. Kocada sıkıntı önce bunu kabul etmelisin.

Çocuklardan önce nasıldı
Hep aynıysa neden devam edip 2 çocuk yaptınız
Siz aman o üzülmesin bu üzülmesin derken yok olup gidersiniz
Hiç rest çektiniz mi
Eşinizde sanırım sizi kaybetme korkusu yok
Biliyor galiba gidemeyeceksiniz
Çocuklardan önce bu kadar değildi. Çocuklardan sonra artık iyice saldı. Bir keresinde rest çektim, bavulumu topladım çocuklarımı aldım kapıya dikildiler ana-oğul, sen nereye gidersen git umrumda değil ama çocukları benden alamazsın dedi eşim.

Esinizden fazla kazaniyorsunuz evinizi cocuklari kendinizi gecindiren sizsiniz esinizde anasina bakiyor vallaha burada sizin tek careniz bosanmak cocullarida alamazlar yani buralari okumamistim isiniz geliriniz yok sanmistim bu adami cekme motivasyonunuz nedir

Esinizden fazla kazaniyorsunuz evinizi cocuklari kendinizi gecindiren sizsiniz esinizde anasina bakiyor vallaha burada sizin tek careniz bosanmak cocullarida alamazlar yani buralari okumamistim isiniz geliriniz yok sanmistim bu adami cekme motivasyonunuz nedir
Çocukları bana vermemesinden korkuyorum. Çocuklarımın travma yaşamasını istemiyorum. Bunlar kaybetmeyi kabullenebilecek insanlar değiller. Ne yapar eder çocuklarımı elimden alırlar

-Kocanız neden kendi evinden ziyade annesi gilin evine para harcıyor?

Kayınvalide bekar mı? Maaşı mı az? Paraları mı yetmiyor?
Ben evime ne alırsam aynısını o da istiyor ama maaşı yok, eşimin almasını bekliyor. Eşim de annesinin her isteğini gerçekleştirmek için yaratıldığını düşünüyor. Kadının istekleri hiç bitmiyor, eşim sürekli onun alışverişlerini yapıyor ve borçlanıyor. onun için çalışıyor resmen

Balayı hariç gittiğimiz her yere onunla gidiyoruz, imkanı olsa balayına da gelirdi

Böyle bir saçmalık görmedim. Kaynananız berbat bir kişilik fakat onun gönlünü eyleyerek kıskançlığını sizde pekiştiriyorsunuz. 5 yılda sizinle gelmek istediği ilk yere sert ve net bir tavır koysaydınız bu gün bu kadınla bu sorunları yaşamadınız. Özgünüm tamamen sizden kaynaklanıyor. Onun bu aptal davranışlarını toleransı gösterip pekiştiren sizsiniz. Yakında dert olarak geri döner size.

Çocukları bana vermemesinden korkuyorum. Çocuklarımın travma yaşamasını istemiyorum. Bunlar kaybetmeyi kabullenebilecek insanlar değiller. Ne yapar eder çocuklarımı elimden alırlar
Adam ikinci evliliği yapmaya görsün; çoğu kiş çocuklu adamı almaz, almadığı yetmez gibi kv çocuklarına bakıyorum diyip adamı soğana çevirdiği an çok uzun sürmez 3 aydan sonra çocukları sana vermek için sıraya girerler.

Ayrıca çocukları erkeğin alması öyle kolay değil diye biliyorum

Ben evime ne alırsam aynısını o da istiyor ama maaşı yok, eşimin almasını bekliyor. Eşim de annesinin her isteğini gerçekleştirmek için yaratıldığını düşünüyor. Kadının istekleri hiç bitmiyor, eşim sürekli onun alışverişlerini yapıyor ve borçlanıyor. onun için çalışıyor resmen
Kayınvalidenin maaşı yok demişsiniz. Muhtaçlık düzeyinde mi durumu

Kayınvalidenin maaşı yok demişsiniz. Muhtaçlık düzeyinde mi durumu
hayır değil, beraber oturduğumuz apartmanda, biizm dah aönce yaşadığımız evin kirasını alıyor. Böyle bir geliri var ama yetmediğini söylüyor. Eşimin onu geçindirmesini bekliyor, kendi parasıyla birikim yapıyor...

Eşim annesine asla laf söyletmez. Annesi siyaha beyaz dese, evet annecim beyaz der. Benim fikrimi zaten asla sormazlar.
Maşallah ne hayırlı (!) evlat 🧿
Sorun kayınvalidenizde değil ki, eşinizde. Annesine hak veriyorsa demek ki eski sevgili konusunda da haklı görüyor. Boşanma sebebidir benim için. Ama siz aman kötü olmayayım diye susup, içinize atmaya devam edebilirsiniz.

Böyle bir adamla hata yapmış evlenmişsiniz hadi neyse de üstüne iki çocuk yapmak bile bile lades olmuş. Bu hayatı, böyle bir muameleyi siz tercih etmişsiniz. Her şeye eyvallah deyip daha da tepenize çıkarmışsınız. Biz ne desek boş.

Back
X