Kaynanamın ocağına düştüm

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar merhabalar geçen yine konu açmıştım bu temizlik işi hastanede diye ordan telefon gelmedi bir bilişim firmasından danışmanlık teklifi geldi yarın görüşme yapılacak ve ben işe girersem oğluma 2 saat kv bakacak yani normalde kreşe gidiyor oğlum ben 7 de oraya bırakıcam saat 9 da aynı sokakta kreşe bırakacak normalde servisle gidiyor ama bu durumda ordan gidecek erken olduğu için oğlum 3,5 yaşında.. Neyse iki gün okulları tatil kar nedeniyle yarın görüşme var ve ben mecbur kaynama bırakıcam kimse yok ve uzun süredir görüşmüyoruz bu durumda ben yüzsüz mü oluyorum ya işten vazgeçicem yada gidip bırakıcam siz olsanız ne yapardınız ve oğlumda sabahın köründe uyanacak onada haksızlık mı yapmış oluyorum

Kayınvalidenin oğlu ve torunu daha iyi şartlarda yaşasın diye çalışıyorsunuz aynı zamanda, olgun bi kadınsa burdan bakar olaya. Nasıl bi kadın eşiniz bıraksa bi süre aranız yumuşayana kadar??
Eşim o saatlerde işte oluyor ben alakayı kesmiştim bazı huylarından ama eşime beni soruyor muş hep neden gelmiyor diye bakalım ne olacak

Birden fazla yere iş başvurusu yapmadan önce kayınvalidenizle konuşmadiniz mi? Sonuçta çalışırsaniz çocuğunuzla 2 saat de olsa bakacak ilgilenecek.

Bunlari şimdi düşünmek de pek garip geldi bana.

Çalışmak istiyorsanız bırakacaksinız mecburen.

Birden fazla yere iş başvurusu yapmadan önce kayınvalidenizle konuşmadiniz mi? Sonuçta çalışırsaniz çocuğunuzla 2 saat de olsa bakacak ilgilenecek.

Bunlari şimdi düşünmek de pek garip geldi bana.

Çalışmak istiyorsanız bırakacaksinız mecburen.
Çalışırsa bakarım demişti eşime ama şimdi fikri aynı mı tam bilmiyorum

Eşim o saatlerde işte oluyor ben alakayı kesmiştim bazı huylarından ama eşime beni soruyor muş hep neden gelmiyor diye bakalım ne olacak

İşte hergün gitmiş olacaksın daha ne olsun 😂

Benim kayınvalidem torunlarını öz beni üvey görür, o yüzden biz gerilsek de torunlarını ayrı tuttu hep. Sizinki de sorun çıkarmaz herhalde, eşinizle bi akşam gidip beraber konuşun isterseniz.

Ben olsam görüşmedigim kişiye bırakmam. Ben eşimin annesi, çocuğumun babanesi diyip onların hatrına da olsa konusmamissam onunla şimdi de torunu ya baksın diyemem. Çok kötü bir şey yapmadıysa tabii bana. Ama bence kötü bir şey yapmadı size hiç görüşülmeyecek kadar. Konularınızdan çıkarıyorum bunu.

Ne zaman demisti?

Yarın görüşme saatinden biraz önce gidip konusun, bu kadar mi kötüydü aranız, konuşup haberleşmeyecek kadar?
Eşim şimdi aradı yarın iş görüşmenin olduğunu söyledi sana bırakıcak dedi tamam dedi oda

Ben olsam görüşmedigim kişiye bırakmam. Ben eşimin annesi, çocuğumun babanesi diyip onların hatrına da olsa konusmamissam onunla şimdi de torunu ya baksın diyemem. Çok kötü bir şey yapmadıysa tabii bana. Ama bence kötü bir şey yapmadı size hiç görüşülmeyecek kadar. Konularınızdan çıkarıyorum bunu.
Yok bana kötü bişey yapmadı biraz yüz asıklığı falan oluyordu artık onada katlanıcam

Kayınvalideyle işiniz yokken görüşmeyip işi düşünce çocuk baktırmaya kalkmak bence yanlış
Birine hayrına çocuk baktırmak minimum seviyede ilişki gerektiriyor bence en azından
Sürekli değil kreş saati 9 da ve onların sokağında sadece 2 saat falan kreşe götürecek o kadar

Arkadaşlar merhabalar geçen yine konu açmıştım bu temizlik işi hastanede diye ordan telefon gelmedi bir bilişim firmasından danışmanlık teklifi geldi yarın görüşme yapılacak ve ben işe girersem oğluma 2 saat kv bakacak yani normalde kreşe gidiyor oğlum ben 7 de oraya bırakıcam saat 9 da aynı sokakta kreşe bırakacak normalde servisle gidiyor ama bu durumda ordan gidecek erken olduğu için oğlum 3,5 yaşında.. Neyse iki gün okulları tatil kar nedeniyle yarın görüşme var ve ben mecbur kaynama bırakıcam kimse yok ve uzun süredir görüşmüyoruz bu durumda ben yüzsüz mü oluyorum ya işten vazgeçicem yada gidip bırakıcam siz olsanız ne yapardınız ve oğlumda sabahın köründe uyanacak onada haksızlık mı yapmış oluyorum
Küs olsanız benim torunum gelecek bana gorecem diye kıyameti koparirlar bı zahmet bakiversin

Eşim şimdi aradı yarın iş görüşmenin olduğunu söyledi sana bırakıcak dedi tamam dedi oda
Kendiniz arayamayacak kadar kötü mü aranız?

Bildiğim kadarıyla aranızda ciddi bir sorunda yoktu.

Neyse fakat demiş kadın zaten, işiniz hallolmuş oldu.

Ne desin ki kadıncağız sana bırakacak demişsiniz zaten

Sürekli değil kreş saati 9 da ve onların sokağında sadece 2 saat falan kreşe götürecek o kadar
Fark etmez ki 15 dakika bile olsa siz o kadınla konuşma zahmetine girmemişsiniz
Şimdi çocuğa bakacak biri lazım olunca kayınvalideniz olmuş

Ben zaten aramın iyi olduğu kayınvalideme bile bak diyemem ki aramın iyi olmadığı kişiye hiç diyemem herhalde
Bana gelin dese de işi düştü ya beni hatırladı şimdi derdim

Back
X