Kaynanamın ocağına düştüm

Arkadaşlar merhabalar geçen yine konu açmıştım bu temizlik işi hastanede diye ordan telefon gelmedi bir bilişim firmasından danışmanlık teklifi geldi yarın görüşme yapılacak ve ben işe girersem oğluma 2 saat kv bakacak yani normalde kreşe gidiyor oğlum ben 7 de oraya bırakıcam saat 9 da aynı sokakta kreşe bırakacak normalde servisle gidiyor ama bu durumda ordan gidecek erken olduğu için oğlum 3,5 yaşında.. Neyse iki gün okulları tatil kar nedeniyle yarın görüşme var ve ben mecbur kaynama bırakıcam kimse yok ve uzun süredir görüşmüyoruz bu durumda ben yüzsüz mü oluyorum ya işten vazgeçicem yada gidip bırakıcam siz olsanız ne yapardınız ve oğlumda sabahın köründe uyanacak onada haksızlık mı yapmış oluyorum
Eşiniz rica etsin. Onun da çocuğu sonuçta.

Ogluna niye haksızlık olsun. Bu kadar uclarda yasamayin. Prens yetistirmiyorsunuz en nihayetinde. Kızım 8 ayliktan beri yollarda. Kar kış demeden. Kayinvalidenizi de aramaniz gerekiyordu. Sonuçta size yardim edecek sadece isiniz düştüğünde değil normalde de sormaniz uygun olur. Birini aramıyorsam eyvallahta etmem
Oğlum 7 de kalkacak 9 da kreşe bırakacak o yüzden üzülüyorum ama haklısınız alışmalı ben adım atıcam inşallah güzel olur herşey

sabah 7 de uyanacak mı ama?

Bizim mesajlar dikkate alınmıyor görüyorsunuz :KK70: elektra elektra giggles giggles Katibin Ruhu Katibin Ruhu

Şehid ve sensizasla'dan sonra üçüncü oldu bu. 😪

Sizle canımlı balımlı yorumlaştığım için beni de yoksaymış şuan kafamda rahmetlinin sözleri dönüyor “Saksı değilim ben en çok beni ciddiye alacaksınız en çok beni” bi de “Beni beni bihteri var” 😂😂

Kayınvalideyle işiniz yokken görüşmeyip işi düşünce çocuk baktırmaya kalkmak bence yanlış
Birine hayrına çocuk baktırmak minimum seviyede ilişki gerektiriyor bence en azından
+++ 👏🏻👏🏻👏🏻
insan biraz empati yapmali. Ne münssebet gelin hanim benle iliskiyi kesecek hic görüsmeyecek, is basvurulari yaparken „müsayitmisin, toruna bakabilecekmisin“ diye dilinin ucuyla dahi sormadan pat diye cocugu gelip birakacak...
Ohhh ne ala memleket...

Sizle canımlı balımlı yorumlaştığım için beni de yoksaymış şuan kafamda rahmetlinin sözleri dönüyor “Saksı değilim ben en çok beni ciddiye alacaksınız en çok beni” bi de “Beni beni bihteri var” 😂
Halbuki gayet yapıcı bir yorum yapmıştin ama senin zihnini biz bulandırdık, kara listeye alındın o yüzden, sorry :KK70:

Ne olacak sizin bu yok sayılmalarınız :KK70: :KK70:
Biz bize yeteriz bir kere kendi aramızda yorumlaşmış oluyoruz bu şekilde :KK70:

Arkadaşlar merhabalar geçen yine konu açmıştım bu temizlik işi hastanede diye ordan telefon gelmedi bir bilişim firmasından danışmanlık teklifi geldi yarın görüşme yapılacak ve ben işe girersem oğluma 2 saat kv bakacak yani normalde kreşe gidiyor oğlum ben 7 de oraya bırakıcam saat 9 da aynı sokakta kreşe bırakacak normalde servisle gidiyor ama bu durumda ordan gidecek erken olduğu için oğlum 3,5 yaşında.. Neyse iki gün okulları tatil kar nedeniyle yarın görüşme var ve ben mecbur kaynama bırakıcam kimse yok ve uzun süredir görüşmüyoruz bu durumda ben yüzsüz mü oluyorum ya işten vazgeçicem yada gidip bırakıcam siz olsanız ne yapardınız ve oğlumda sabahın köründe uyanacak onada haksızlık mı yapmış oluyorum

Is basvurulari yaparken dusunmediniz mi?

Maddi olarak cok zorda degilseniz bence calismayin.
Cocugu kacta uyandirip babaanneye birakacaksiniz, tekrar ordan krese...
Babaanne erken kalkiyor mu?
Benim kayinvalidem hayatta sabah kalkip 7de cocuk karsilamaz mesela.

Maddi sıkıntınız varsa bir konusun kayinvalideyle. Ben konusmadigim kisiye birakma taraftari degilim ama cagimiz o kadar fena ki... sartlar gerektiriyorsa bisey diyemem.

Yani bunu kullanacaktır illaki arkanızdan da konuşur...ve sizi çocuğa bakıyor diye fazlasıyla sınayacaktır hazır olun

Yani kadına hiçbir şey sormadan iş başvuruları yapıyorsun,sabah bırakmak gerekiyor insan nezaketen arar hem laflar arayı yumuşatır hem haber eder ama ona bike yanaşmamış oğluna aratmışsın. Ben olsam bakmam şahsen.Eski konuyuda okumuştum sudan sebeplerle mesafe vardı madem iş düşünmeyecektin,kendin bakacaktın çocuğuna.

Bakanınız varsa çalışmak güzel bir şey benim ne annem ne kaynanam bakmaz çocuklarıma ha mecbur değiller tabiki ama böyle bakanı görünce imrenmiyo değilim aranız mesafeli anladığım kadarıyla ama istemese getirsin demezdi çocuğunuza bakacak sonuçta karşılıklı olarak konuşmak zorundasın bişey olsa telden arayacaksın muhatap olacaksın çalışmak istiyorsan mecburen görüşeceksin bu insanlarla

KV kötü bir insan olduğu için görüşmüyorsanız, bence çocuğunuzu da bırakmayın. Çocuğunuzu da kötü etkileyebilir. Neticede kadın kötü bir insan ve kimse böyle birine çocuk emanet etmek istemez.

Yok kv iyi bir insansa neden görüşmüyordunuz? Iyi bir insanla görüşmemek sizin hatanızdır. O sebeple yine çocuğunuzu bırakmayın. Ona da yüzsüzlük derler.

siz kayınvalidenizin çocuk bakmasını istiyorsunuz ama minnet edip kendiniz bile arayamıyorsunuz, eşinize aratıyorsunuz
madem konuşamayacağınız kadar kötü de, çocuk baktıracağınız kadar kötü değil mi?
üstüne bide katlanacağım diyorsunuz. bunlar sadece kendi menfaatinizi düşünmek oluyor.
kusura bakmayın ama düşünceleriniz hiç normal değil. bu kini üstünüzden atarak başlayabilirsiniz her şeye
samimiyetsiz şekilde katlanmaktansa, samimi bir şekilde karşınızdaki insanı da anlamaya çalışırsanız aranızı da düzeltmiş olursunuz
sadece iki saat bakmak dediğiniz, günün en zor saatleri. şu an kalkmıyorum, olunca da kendi çocuğum dışında kimse için o saatte kalkmam
kayınvalideniz tamam demiş, daha ne yapsın

Çok evham yapmayın sakin kalın kv aranız çok kötü değilse güzel bir şekilde anlatın iş görüşmesine gittiğinizi çocuğu başka bir yere güvenmeyeceğinizi.

ben gorusmedıgım kısıye cocugumu baktırmam
ama burada konu kayınvalıde degıl aslında sızsınız
yuzunu asıyor dıye küslük cıkarmıssınız
hanı bu kotulugu yaptı su hakaretlerı ettı gıbı bırsey yazmamıssınız altı ustu yuzunu asmıs ne oldu neyın var hayırdır deseydınız belkı cozulurdu bunun ıcın küsüp ısı dusunce gelene de ne bıleyım

Back
X