Kaynanamın pisliği :(

Dedigim gibi boyle seyler bir sure ayni evde beraber yasayinca anlasilir, oyle bir iki saatlik misafirlikle degil. Ozellikle sizin yasadiginiz evde bir kac gun kalirsa...

kendini boşa yormuşsun bu insanlara hiç bir şey anlatamazsın . hala partiküllerden , titizlikten dem vurmuşlar şaka gibi ahahaha . mutlaka dışkılı anüsü elleriyle şap şap yıkamalı halbuki !!!! partiküller elleri sabunlayınca gideverir maksat makatımız pürü pak olsun !!!! ahahahahahha .valla o şap şup deydirip yıkadğınız anüs sonrası (öncesinde istediğiniz kadar ön su yapın ) sonra o eller sabunlu suyla temizlendiğine beni kimse ikna edemez kendinizi boşa kandırmayın ne bu elle taharet takıntısı anlamıyorum ki. öghhhhhhhhhhhhhh

Valla mümkün mertebe onlarda kalma , eşine de nedenini söyle onları çekmek zorunda değilsin, kızmaya hakkı yok

Benimkinin de yemeklerinden ikidir saç çıkıyor vallaha mide falan kalmadı

Sizinki de çok betermiş.Görüşmemeniz isabet olmuş keşke ben de görüşmesem ama eşinizin destek olması da önemli bu konuda.Benim eşim asla annesine toz kondurmaz mesela.

Ne yapsın konu sahibi. Kv wc den çıkınca sen yorulma diye koşup kadının ellerini tutup çocuk eli yıkar gibi yıkasın mı

Ne yapsın konu sahibi. Kv wc den çıkınca sen yorulma diye koşup kadının ellerini tutup çocuk eli yıkar gibi yıkasın mı
2 yıl geçtikten sonra sifon çekmeyi öğrenmiş en azından bir de elini yıkasaBize ilk geldiklerinde tuvalet çıkışı kapıda yakaladım anne sifon çalışmıyor mu ? Bazen ariza yapıyor çalışmıyorsa tamir ettirelim dedim.Ben öyle deyince döndü çekti.Sonra gittim kızına yani görümceye söyledim o da gitti annesine neden çekmiyorsun diye çıkıştı.El yıkamanın da sorun olabileceğini hiç düşünmemiştim o zaman tabi..

Konu sahibi seni o kadar iyi anlıyorum ki babannemde öyleydi. Çok şükür ne yemek ne de başka bir şeye karışırdı zaten yaptırmazdık eğer yaptırcak olsakta önce elini yıkada temiz olsun derdik öyle yıkardı sadece. Değişmiyorlar canım kızları uyarsa da alışkanlık olmuş artık en azından sifon çekmeyi alışkanlık haline getirmiş ama yine kızıyla tekrar konuşun isterseniz sizi dinlemez ama kızını dinleyebilir.

Koskoca insanlar nasıl utanmaz aklım almıyor hadi kendini geç insan gelinden damattan utanır torun torba sahibi olmuş bir de.

Kocaman insanın böyle şeyler yapması akıl alır değil zaten

Konudaki bazı yorumları hayretle okudum.

Taharet musluğu ile yıkamak yetiyor mu gerçekten?
Benim klozetimde mi bir problem var?

Taharet musluğu vulvamı temizlemiyor.
Elimle yıkamam gerek. Ozellikle reglken bu cok belli oluyor.

Her daim temiz ve kuru tutulmasi gereken bir bölge.
Su yarim yamalak değiyor.
Peceteyle silince görüyorum temizlenmedigini.
Elimle yikamam gerekiyor. Bunun nesi anormal anlamıyorum.

Bu forumda sifon düğmesi temizdir diye bir savunma olmuş, inanamiyorum.

Sifonla birlikte partiküllerin sıçradığına şehir efsanesi diyenler sabunun eli temizlemedigini falan düşünüyor. İnanamiyorum gercekten.

2 senedir covid olmadıysam bunu sabuna borçluyum.

Mecburen girdiğim umumi tuvaletlerin, kapi koluna, sifon düğmesine, klozet kapagina, musluğa, lavaboya dezenfektan sıkarak korunmuşumdur.

Ahhh ahhh eflatun899 gel sarılıp ağlaşalım kv yazlığından bildiriyorum 3 gündür herşeyi yıkamaktan helak oldum. Yahu sktsi 2018 olan gıdalar var herşey kelebeklenmiş 3 tane açık hepsi de yarım yarım mercimek var nohut var ne olduğu belli olmayan dikilir ekilir diye ayrılmış onlarca tuhaf meyve sebze çekirdeği var. Huni ile yağ boşaltılmış huni yıkanmamış o yağ bütün tozu pisliği çekmiş. Rendenin üzerinde Nuh nebiden kalma gıda artıkları kurumuş taşlaşmış. Kavanozların üzeri hiç silinmemiş yağ ve toz içinde Çıldıracagım sanırım bundan sonra ben de yiyeneyeceğim bugune kadar evinde çok mutfağa girmişliğim yoktu çok titiz olmadığını biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum bugune kadar burdan yemişiz.

Senin konuyu okuyunca ay acaba benimki napıyor dedim. Bundan sonra o tuvalete girince ben kapıda nöbetteyim el yıkamadan çıkamayacak

Benimde kayınvalide bir tuvalate giriyor, çıkıyor. Tuvalet en yarım saat iptal. Kimse giremiyor o tuvalete. Aynı şekilde KP de öyle. Ama bizimkiler temizliyor. KV tuvaleti temizlemeden çıksa ortalığı ayağa kaldırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…