- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Cocuklara vurulan her tokatta melekler lanet edermis vurana. Peygamber efendimiz cocuk artik laftan anlamayacak kadar simarirsa sadece poposuna vurun sakin yuzune kafasina vurmayin der.
Ve anne burda soyle hatali. 5 yasindaki bir cocukla 1 yasindaki cocugu nasil gozetimsiz basbasa birakabilir?
Sizin zihniyetinize gore okulda ogretmenler eline alsin kirbaci simarana indirsin. Bu mudur cozum?
Küstah , terbiyesiz ve ukala yetiştirilen bir çocuk başka dilden anlamaz . Bunun sebebi annesidir ! O çocuğunun yaptığına
gülüp geçiyor , onu uyarmaya gerek bile görmüyorsa ; 5 yaşında diye ( güya melekmiş , melek görmesek de yutsak bari )
yaptığı hatanın ceremesini benim çocuğum değil kendileri çekecektir .
Gözümden sakındığım çocuğumu , uyarmama rağmen sinir sinir gülüp bir şey yokmuş gibi davranan hatun da , kızı da yolunmayı hak eder .
Bazı arkadaşlar ; sebebin görümce vs olduğunu vurgulamış . Şahsen ; tüm uyarılarıma rağmen bu şekilde davranan görümce değil , kendi ablam da olsa aynı tepkiyi veririm . Benim yorumum alınan tavıra , kişiye değil !
Yazık ki , o kızla evlenecek olan erkeğe ve ailesine ... Büyüyünce çok başlarını ağrıtır annesiyle anneannesinin . Ağaç yaşken eğilir !
Küstah , terbiyesiz ve ukala yetiştirilen bir çocuk başka dilden anlamaz . Bunun sebebi annesidir ! O çocuğunun yaptığına
gülüp geçiyor , onu uyarmaya gerek bile görmüyorsa ; 5 yaşında diye ( güya melekmiş , melek görmesek de yutsak bari )
Gözümden sakındığım çocuğumu , uyarmama rağmen sinir sinir gülüp bir şey yokmuş gibi davranan hatun da , kızı da yolunmayı hak eder .
Bazı arkadaşlar ; sebebin görümce vs olduğunu vurgulamış . Şahsen ; tüm uyarılarıma rağmen bu şekilde davranan görümce değil , kendi ablam da olsa aynı tepkiyi veririm . Benim yorumum alınan tavıra , kişiye değil !
Yazık ki , o kızla evlenecek olan erkeğe ve ailesine ... Büyüyünce çok başlarını ağrıtır annesiyle anneannesinin . Ağaç yaşken eğilir !
Dediğin gibi cok ilginç, şaşırmamak elde değil. Burda aslında kim çocuğunu doğru şekilde yetiştirip yetistiremeyeceginu görüyoruz!bu yorum şaka değil mi? gerçek olamayacak kadar ilginç çünkü..
çocuktan bahsediyorsunuz değil mi,20 yaşındaki bir gençten değil? yanlış mı okudum?
melek değil,dayağı hak ediyor ve o kızla evlenecek olan kişiye bile acıdınız şimdiden..
evet ağaç yaşken eğilir,çok doğru.buna şimdi inandım.
5 yaşında , birçok şeyi algılayabilen ( artık okul çağı oluyor yeni yasalara göre ) bir çocuğu , hatasını yok sayıp ,
diğer çocuklara yapılanı görmezden gelip bol keseden sallayan arkadaşlar !
İlerde böyle bir çocuk ile , kendi çocuğunuz böyle bir durum yaşadığında ; bu pembe gözlüklerinizi takıp olaya
gülümseyerek , aynı hoşgörüyle bakmanızı bekliyorum !
Tabii gerçekten yazdıklarınızda samimiyseniz , orasını da ALLAH bilir ...
5 yaşında , birçok şeyi algılayabilen ( artık okul çağı oluyor yeni yasalara göre ) bir çocuğu , hatasını yok sayıp ,
diğer çocuklara yapılanı görmezden gelip bol keseden sallayan arkadaşlar !
İlerde böyle bir çocuk ile , kendi çocuğunuz böyle bir durum yaşadığında ; bu pembe gözlüklerinizi takıp olaya
gülümseyerek , aynı hoşgörüyle bakmanızı bekliyorum !
Tabii gerçekten yazdıklarınızda samimiyseniz , orasını da ALLAH bilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?