- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
Gerçekten saçmalamış. Kebapçı, çorbacı gezmek istiyor herhalde sizinle. Sen sormadın mı?
Bu kadarcık meseleye gülüp geçmek yerine dert mi ediyorsun cidden?
Yani mesela "günahım yine bana yazılacak olmasa olurdu da kusura bakma şekerim tutucam" diyemiyor musun?
Bana şaka yapmış gibi geldi. Gereksiz mi gereksiz ama dert de değil ya.
Beraber mi yasıyorsunuzMerhabalar arkadaslar.
Bugun olan birseyi anlatmak istiyorum.
Benim kv oruc tutmayacak bazi hastaliklardan dolayi bugun bana diyor ki; oruc tutacak misin?
Evet dedim Allah izin verirse tutacam. Tutma da bana yoldaslik et diyor. Bu ne demek arkadaslar ya boyle birsey olabilir mi?
Ha oldu ramazan diye restorantlar da kapansın. Arabistan ya burası...Adet olunca yoldaşlık ederim de ama bu kadar insan oruçluyken dışarda yemek yenmesine karşıyım
Zaten herkes saygılı olmaya çalışıyor da sigara içenleri döven cins insanların yaşadığı bir ülke burası. Çocuklara tecavüz ederler ses yok. Ramazanda dışarıda yemek yeme ama...Restorant demedim ulu orta demek istedim. Ayrıca arabistan değil ama burası da bir müslüman ülkesi anlayışlı olmak lazım demek istedim.
Etrafındaki yemege suya rağmen tutabilmekte onun sevabı. Gözünüzün önünden cekerlerse ne anlamı kalır? Hem ramazan yalnızca oruç tutanlar için değil, tutmayanlar için de hoşgörü ayıdır. Hayırlı ramazanlar.Restorant demedim ulu orta demek istedim. Ayrıca arabistan değil ama burası da bir müslüman ülkesi anlayışlı olmak lazım demek istedim.
Yani neye bu kadar sinirlendiniz anlamadım. . Konuyu farklı yerlere çektiniz. Neyse sizi şimdiden oruç vurmuş. Hayırlı ramazanlar...Zaten herkes saygılı olmaya çalışıyor da sigara içenleri döven cins insanların yaşadığı bir ülke burası. Çocuklara tecavüz ederler ses yok. Ramazanda dışarıda yemek yeme ama...
Restorant demedim ulu orta demek istedim. Ayrıca arabistan değil ama burası da bir müslüman ülkesi anlayışlı olmak lazım demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?