Kaynanamin yaptigi sacmalik

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
Merhabalar arkadaslar.
Bugun olan birseyi anlatmak istiyorum.
Benim kv oruc tutmayacak bazi hastaliklardan dolayi bugun bana diyor ki; oruc tutacak misin?
Evet dedim Allah izin verirse tutacam. Tutma da bana yoldaslik et diyor. Bu ne demek arkadaslar ya boyle birsey olabilir mi
?

Yok hayir dert etmiyorum ama saka yapmadi cunku sebeplerini de ekledi sonuna. Komsularinda oruc tuttugunu kiminle yiyip icecegini soyledi..
Sadece farkli gorusler ogrenmek istedim cunku gercekten cok sacma buldum bu istegini

Beraber mi yasıyorsunuz
Çok enteresan :)
Nasıl bir yoldaşlık

Restorant demedim ulu orta demek istedim. Ayrıca arabistan değil ama burası da bir müslüman ülkesi anlayışlı olmak lazım demek istedim.
Zaten herkes saygılı olmaya çalışıyor da sigara içenleri döven cins insanların yaşadığı bir ülke burası. Çocuklara tecavüz ederler ses yok. Ramazanda dışarıda yemek yeme ama...

Restorant demedim ulu orta demek istedim. Ayrıca arabistan değil ama burası da bir müslüman ülkesi anlayışlı olmak lazım demek istedim.
Etrafındaki yemege suya rağmen tutabilmekte onun sevabı. Gözünüzün önünden cekerlerse ne anlamı kalır? Hem ramazan yalnızca oruç tutanlar için değil, tutmayanlar için de hoşgörü ayıdır. Hayırlı ramazanlar.

Zaten herkes saygılı olmaya çalışıyor da sigara içenleri döven cins insanların yaşadığı bir ülke burası. Çocuklara tecavüz ederler ses yok. Ramazanda dışarıda yemek yeme ama...
Yani neye bu kadar sinirlendiniz anlamadım. . Konuyu farklı yerlere çektiniz. Neyse sizi şimdiden oruç vurmuş. Hayırlı ramazanlar...

Benim İmam hatip ve İlahiyat fakültesi mezunu bir arkadaşım tam tersi sen oruçlusundur dediğimiz de sinirleniyor. Bunun olayı aç kalıp susuz kalıp acısını çekmek herkes anlayış gösterirse anlamı ne diyor mesela? İnadına oruç tutmayan bizlerle takılıyor biz dikkat etsek de sinirleniyor ibadet benim diyor.
Biz elbette anlayış gösteriyoruz da oruç tutmayanlara da artık cidden düşman muamelesi yapılır oldu o beni üzüyor ve korkutuyor.
Ayrıca yüzde doksanı Müslüman klişesine hiç girmeyelim benim ve eşimin de kimlikte Müslüman yazıyor ama değiliz aynı şekilde bizim ailenin de yüzde doksanı Müslüman yazan ama Müslüman olmayanlardan oluşuyor.
Biz tutanlara saygı duyuyoruz da hani bizlere duyun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…