- 3 Eylül 2018
- 9.112
- 48.439
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ay ben yazacaktım linlçlerler diye yazamadımAile yaşantınızdan ötürü ciddi psikolojik sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. Lütfen tedavi olun
Hahaha vallahi konu çok değişik. Kadıncağız bir fenalık yapmamış. Biz kayınvalidemle dedikodu ederiz sohbet ederiz. Gorumcemle de öyle. Yani beraber atomu parçalamayacaksınız. Sohbet muhabet tamam. Bittigi yerrde de acsr kitap okurum. El isi yaparım. Eşimde bana yanında kal yanimda kal derse çatlarım kendi ailemin yaninda. Sonuçta kafamıza göre takılmaya gidiyrouz.Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
Dalga geçmiyor. Konu sahibi evlendiğinden beri çok yoğun bir şekilde konu açmaya başlamış. Sanırım canı çok sıkılıyor ve konuşacak kimsesi yok. O yüzden de konu açıyor sürekliBence dalga geciyorsunuz.
Nickin güzel cevap veriyor aslında sensizaslaEşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
Saat 17.06 karnımın acıkması.
Doyamadınız bir türlü şu korona vakti gezmelere..Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
Dertler konusunda çok sahiplenici çünkü kendisi.Siz su kinayi erkek evinde yapsam nasil olur diyen uye misiniz? O uye iseniz daha yeni evli olmaniz lazim ne ara dert sahibi oldunuz?
Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
Bu corona döneminde kimseyi çağıramam herkes merak etmeye devam etsin de sende , eşin senin ailene giderken gelmese ne hissedersin, bir iki muhabbet ettin konu bitti tv izle çay iç otur işte daha ne yani ,bende bayılmıyorum ama yapılması gereken şeyleri de yapıyorum hastalık vs. bişey olur gidemezsin o ayrı ama eşinin tek gitmesi hoş olmaz arada bir sorun varmış gibi ,2-3 saat katlan yaniEşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?