Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

Hahaha vallahi konu çok değişik. Kadıncağız bir fenalık yapmamış. Biz kayınvalidemle dedikodu ederiz sohbet ederiz. Gorumcemle de öyle. Yani beraber atomu parçalamayacaksınız. Sohbet muhabet tamam. Bittigi yerrde de acsr kitap okurum. El isi yaparım. Eşimde bana yanında kal yanimda kal derse çatlarım kendi ailemin yaninda. Sonuçta kafamıza göre takılmaya gidiyrouz.

Bence dalga geciyorsunuz.
Dalga geçmiyor. Konu sahibi evlendiğinden beri çok yoğun bir şekilde konu açmaya başlamış. Sanırım canı çok sıkılıyor ve konuşacak kimsesi yok. O yüzden de konu açıyor sürekli

Nickin güzel cevap veriyor aslında sensizasla

Doyamadınız bir türlü şu korona vakti gezmelere..

Madem geziyorsunuz baykuş gibi evde kalmak niye?

Siz su kinayi erkek evinde yapsam nasil olur diyen uye misiniz? O uye iseniz daha yeni evli olmaniz lazim ne ara dert sahibi oldunuz?
Dertler konusunda çok sahiplenici çünkü kendisi.

Nickini Dertsever olarak değiştirmelisin P Portakalli ordek

Madem aile hayati size göre degil ailelerin icine girmeyin. yada ne biliyim yetim öksüz hic ailesi olmayan birini bulun ikincisine

Bu corona döneminde kimseyi çağıramam herkes merak etmeye devam etsin de sende , eşin senin ailene giderken gelmese ne hissedersin, bir iki muhabbet ettin konu bitti tv izle çay iç otur işte daha ne yani ,bende bayılmıyorum ama yapılması gereken şeyleri de yapıyorum hastalık vs. bişey olur gidemezsin o ayrı ama eşinin tek gitmesi hoş olmaz arada bir sorun varmış gibi ,2-3 saat katlan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…