Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

Ay dur çocuk yap deme

Kusura bakmada ne Kaynanalar var senin derdine bak yani bulmuşsun bunama bence seninde ailen var ne demek tek gitse olurmu saygısızlık olur eşin de senin ailene gelmesin olurmu

Ay dur çocuk yap deme
Hahahahah ama bak bi dert ettiği seylere her gün konu acıyor ıncik cincik seyler dertsiz basına can sıkıntısından dert açmaya çalışıyor. Yakında diyecek niye gözümün üstünde kaş var

Hahahahah ama bak bi dert ettiği seylere her gün konu acıyor ıncik cincik seyler dertsiz basına can sıkıntısından dert açmaya çalışıyor. Yakında diyecek niye gözümün üstünde kaş var
Hamile kaldığı andan çocuk üniversiteye gelene dek açacağı konuları gözünün önüne getirsene

Kayınvalideniz canavar mı,yamyam mı ? 3 saat neden kalamıyorsunuz yanında? Ne yaptı 3 saatte size zarar mı verdi.
Cidden şaka gibi bunu mu dert ettiniz.
Bakın evlendim artık ailesi olmasin diyemezsiniz ki,ağaç kovuğundan çıkmadı eşiniz,saksıda da büyümedi bir ailesi var. Bir zahmet eşinizin hatrına idare edin. Zaten böyle devam ederseniz eşinizde sizin ailenize rest çeker,senin ailen benim ailem derken birbirinizi yersiniz.
Hayatı bu kadar zorlaştırmayın eşinize de kendinize de.
Burda 100 kadından 90 ı kayınvalidesine bayılmıyordur ama eşinin hatrına idare ediyordur emin olun.

Yenımı evlısın oyle bı anlatmıssınkı sankı tanımadıgın ınsanların evıne ılk defa gıdıyormussun gıbı. Artık senınde aılen onlar ıster gıdersın ıster gıtmezssın sana kalmıs bısey bu ama kucuck seyı sorun etmen ılerde esını sana karsı kıskırtır bence yapma. Kv le oturmussun nevarkı bunda konusacak bısey yoksa tv ızle telefona bak

Sürekli yorum yaptım gibi oldu ama ben şeyi anlamadım neden çıkmadın sen de balkona baktın sıkılıyorsun kocanın yanına çıksaydın biraz da. Hadi normal misafirlik olsa ev sahibi bırakılıp çıkılmaz belki ama kv evi yani
Edit: cevap zaten varmış sorry

Son düzenleme:
Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi
ne güzel kadın sizi ağırlamış gelin bilmiş. kötü davranıp ev mi temizletsin börek mi istesin ne garip haller. kadın yapsa bi dert yapmasa bi dert. sadece şımarıklık sizinkisi

sorunlarinizi kucumsemiyorum ama içinizdeki o kocaman boşlugun ve herseyi bu kadar kafaniza takmanizin sebebi kaynananiz degil.
simdi bana icimde bosluk oldugunu nerden cikardiniz vs diyeceksiniz belki ama ben biliyorum bu herseyi kafaya takmaya yer arayan seyin altinda yatan sebebi

Benim gibi eşi olmadan 15 gün kv de kalsa 3. Sayfa haberlerine çıkacak herhalde... Allah'ım başka dert vermesin, çok üzülüyorum böyle aile dramlarina
Ya da benim gibi, bir ay kayinvalide ve kayınpederini 1 ay evinde misafir edecek olsa, eşimde işe giderek beni hergün 9 saat onlarla yalnız bırakacak

Demek 3 saat ha.
Allah sabır versin kardeş ne diyeyim.
Biz de derdimiz var sanıp üzülüyoruz, insanlar neler yaşıyormuş ya.
3 saat be 3,dile kolay.
Şaka bir yana da konu sahibi kendinizi ufak tefek meseleler için bu kadar yıpratmayın bence. Ileride cok pisman olursunuz inanin kendinizi bu kadar üzdüğünüz için.Kendinize yeni uğraşlar bulmanizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Eşinin çocukluk anılarından konuşabilirsin mesela biz öyle yapıyoruz birazcık da akrabaları çekiltiriyoruz birlikte ne olmuş ne bitmiş konuşuyoruz yani bu bir sıkıntı değil daha yeni evlisin birbirinizi tanımaya çalışın kayınvalidenle babannesi ile bile gayet rahat muhabbet edebilirsiniz 3 saat

Bence psikoloji kitapları kafaya takmamakla alakalı okumalısınız. Ya da bir psikologtan yardım alabilirsiniz. Genel olarak mutsuz olduğunuzu düşünüyorum, yanlış anlamayın lütfen. Kafanıza gereksiz şeyler takmayın bu zarar verir

Sanki 3 ay kalmış gibi abartı bir tepki vermişsiniz. Eşiniz sizi 3 saat yalnız bıraksa ne oluyor onu hiç anlamadım. Bu dünyaya eşinizle birlikte mi geldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…