kaynanamla beraber yaşamak ve ben şok.

6 aylık evliyim, kocamla kendi evimde pijamamla dolaşamayacaksam, istediğim saatte yatıp kalkamayacaksam, istediğim zaman kocamı öpemeyeceksem evlenmenin ne anlamı var :olamaz: yeni evliyiz bee.

Sakince kocana bu sebeplerden bahset ve o'nu can alıcı noktasından vur:21:

6 aylık evliyim, kocamla kendi evimde pijamamla dolaşamayacaksam, istediğim saatte yatıp kalkamayacaksam, istediğim zaman kocamı öpemeyeceksem evlenmenin ne anlamı var :olamaz: yeni evliyiz bee.

Sakince kocana bu sebeplerden bahset ve o'nu can alıcı noktasından vur:21:

Ayy vallahi oyle yaa :cool:ev mahrem yeridir. Banyodan bornozla cikicam karsimda kv. :rolleyes:Sanirim bu konuda kp ler cok daha anlayisli ya. Benimki oyle allah razi olsun.

Ev ev üstüne olmaz olmuyor gerçekten,
Olsa bile huzur olmuyor. .
Ve annesinin sizinle yaşaması için herhangi bir sebepte yokmuş.
Umarım eşinizle kırmadan dökmeden ortak bir noktada uzlasirsiniz .

Ben evlenmeden kaynanama bile soylemistim. Ev ustune ev olnaz. Bakıma muhtac olur o ayri. Madem anbesi yalniz kocasi düşünsün. Yalniz yasayan bir suru insan var asla kabul etneyin. Belki simdi size küser ama zamanla unutulur. Eger kabul ederseniz evliliginiz asla yolunda gitmez

Şu kaynanalar la ilgili konulari gorunce tansiyonum yukseliyo okumaya baslayincada sinir kupune donuyorum.. allahim nedir bunlarda evlendikten sonra anne meraki. Hayir biz kiz cocugu olmamiza ragmen boyle seyler yapmiyoruz. Ogullari evlendikten sonra karsilikli kiymete biniyolar. Ben sana kaynanasiyla 9 ay boyunca yasamis bi kaynanazade olarak soyluyorum. Gerekirse sen o evden git ama onlari kabul etme. Hemen de senin aileni kullanmaya baslamis sana karsi. Sakin ama sakin kabul etme cunku sonu cok kotu bitiyor.

Bu nasil bir sacmalik ya? Yok annem tek mi kalsin, kardeşlerimemi kakaliyayim, vayy anamla oturmak isterim filan... Evlenmeden önce niye konuşulmuyor peki bunlar? 5 aydir mi bavasi eve bakmiyor, annesi yalniz?
Bence önceden planladi, evlenince nasilsa kabul ettiririm diye düşündü ses cikartmadi şimdide yolunu yapiyor.
Böyle bir oyunu bana eşim oynasa doğduguna pisman ederdim vallahi.

kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.

Çıkmazsan çıkma deseydin hep de böyle duygu sömürüsüyle işlerini yürütmeye çalışırlar. Aynı şey mi öbürü kalmaya geliyo süresi belli değil.

o gelirse ben giderim ne ya? çocukça önerilerde bulunuyorsunuz? düşman mi geliyor eve?
Daha 26 yaşındayım ama kimseye böyle kin beslemedim.

konu sahibi sana önerim canım
zitlasmadan güzellikle konuş ,
sen dili kullanmadan eşini suçlamadan tamamen kendi hissiyatını ona hissettirecek şekilde anlat durumu ben olsam şöyle bir konuşma yapardım

Canım biz daha yeni evliyiz. Kv çok genç çok şükür bakıma muhtaç değil.
Ev ev üstüne olmaz onunda benimde kişisel ozgurlugumuz var ve emin ol o da ben de mutlu olamayız. Ikimize de haksızlık olur. O mutfağa girip bir seyler yapmak istese kendimi kötü gelin sayarım ben yapsam cok yorulurum.
Keşke böyle bir şeye yeltenmeden önce fikir alışverişinde bulunsaydik.
inşallah o kabul edip de gelmez eğer gelecek olursa onu vazgeçirme görevi sana düşecek kadını boş yere umitlendirdin . Benimle annenin arasini bozma lütfen ben uzaktan seviyorum yakınlık bizi bozar. bize bu kötülüğü yapma derim. üçümüz de mutlu olamayız de son noktayı koy canım.

eşim mesela ne konuda anlasamazsınız diyor niye olmasın diyor.sdece kotü gelinlik yapip istemdgmi düsünüyor.ne demeliyim ki beni anlasın
Evde biri varken eşinizle birlikte olamayacağınızı yatak odası hayatınızın sona ereceğini ciddiciddi söyleyin erkeklerin en büyük zaafı bu belki cayar

kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
gelsin kalsin bilmem KAC GUN ama herkesin yeri yurdu var esinin sana sormasi lazimdi

Sizin kayinpederiniz istanbulda calismiyormu tutsun bir ev beraber otursunlar .Boyle bir emrivakiyi kesinlikle kabul etmeyin Cunki ayni eve girince duzen cok degisiyor artik orasi sizin eviniz olmayacak.

Kırmayayım, kötü olmayayım çizgisini eşiniz silmiş atmış bu olayda. Tavrınız net olsun, hiç açık kapı bırakmayın. Seninle başbaşa olmak için evlendim ben. İlla bir anneyle yaşanıcaksa kendi annemle yaşardım deyin. Sevgili olarak kalırdık o zaman bana sormadan anneni çağırabilirdin artık öyle bir durum yok diye çıkışın. Hiç alttan almayın. Bu olayın anlaşmakla anlaşamamakla ilgisi yok. Kendi bireysel hayatınızı kurmak için evlendiniz. O sizin kırılmanızı önemsememiş, fikrinizi sorma gereği bile duymamış. Siz net olmak zorundasınız. Gerekçe sunmaya, açıklama yapmaya çalışmayın. İstemiyorum, olmayacak deyin geçin

Back
X