• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla esimin konusmalari..

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Meraba kızlar bugün canım çok sıkkın dertleşmek istiyorum. Beni bilenler bilir konularımdan . Kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz benim kendi şahsi param 13 milyar vardı eşimin ailesile ortak araba almıştık.
Sürekli ne zaman binsek evde sorun oluyordu karışıyorlardı. bende sonunda paramı istedim kv kp eşim kavga ettik baya küstüler laflar soktular. Haklyım sonuçta para verdim binemiyorum. Neyse sonra eşimde benim haklı oldugumu anladı şuan kendisi bile bin pişman satacak arabayı.
Neyse asıl konu; bugün akşam eşim kv gildeydi bende kendi evimde. Neyse bişey lazım oldu yukarı cıktım tam kapıyı çalmak üzereyken baktım konuşuyolar eşim arabaya müşteri bulmuş kv'/ye " bunu satalım senin zaten hemen hemen 7 milyar kârın oluyo, ben x'in (ben) parasıyla binebilceğimiz kendimize rahat bi araba alicaz.
Annesi " yav x yarın sendende o parayı ister
Eşim " Kiim? Yok istemez.
Annesi: Valla ister o gunahını vermeeez onu benden başka kimse iyi tanımaz . O varya o çok pinti (eşim güler) o evde bitane çöpe atacagı şeyi adama vermez çürütür gene vermez .
Eşim : Allah Allah
Annesi : gene sen bilirsin ben karışmam . Durmadan ister
Eşim konuyu değiştirdi . ben direk çıktım gittim hiç duydugumu eşime belli etmedim çok kötü oldum agladm . Halbuki kına gecemde avcuma bitane küçük altın koydu 2 ay sonra istedi verdim. Kızıma onun akrabasından 1 kişi altın taktı 1 ay sonra borc olarak istedi verdim . Evde ne pişirsem onların payını götürürüm kendi oglu vermez ben götürürüm . Kızlar akşamdan beri moralim çok bozuk beni öyle görmelerine çok üzüldm hele bde kulagımla duyunca. Eşim adı kadar iyi biliyor sürekli karıştıkları için paramı istediğimi ama hiç beni savunmadı. Kendiside o yüzden istemiyor sürekli karıstıkları için satacağım diyor. Ama ana kuzusu bişeyde diyemiyo. Zaten bidaha bu parayla ne araba ne bişey bana ait olsa bile almam tövbe ettim.. parayı alınca direk bankaya atıcam eşim istediğini desin. ama çok moralim bozuldu paylasmak istedim sizdede buna benzer durumlar oluyor mu butun kv"ler aynı mı..

Bence eşinize duyduklarınızdan bahsedin içinizw atmayın. Annenin dedikleri umrumda bile değil bildiğin kayınvalidelik damarı tutmuş ama sen nasıl olurda bana laf söylstirsin sadece gülersin gerçekten böyle mi düşünüyorsjn sende diyebilirsiniz

o parayi al bir daha asla kvne bir tas yemek götürme (saglik durumlari haric)
Saygida kusur etme ama asla fedakarlik yapma. Madem seni öyle biri biliyor ayni bildigi gibi davran.
Esinlede parayi aldiktan sonra konusursun annesi rahatca seni elestiriyor esin anne kuzusu olsa bile senin hakkinda konusturmamali.

Kv-min bana yaşattiklarini ne zaman unutmaya baslasam kk-da kv konusu okur, kv-me daha da sinirlenirim)))
Hiiic uzulmeyin, o size pinti diyosa bundan sonra ona karşi pinti olun.
Ben 1,5 yil kv ile ayni evde yaşadim, sonra kv gitti bekar ogluyla yaşadi. Bi de ne duysam iyidir, gelin kaynanasini kapiya koymus diye her kes arkamdan konusuyo. Duydugumda asiri sinirlendim, sonra hic takmadim, hatta baya guldum de. Simdi kv-min bana geleceyi gunu bekliyorum, en gec 2-3 aya gelcek bizde kalmaya. O zaman evime almayacam))) Gelin kaynanasini kapiya koydu deniliyosa bari gercek olsun)))

Bence eşinizle konuşun. Gerektiği yerde sizi savunmayı bilmeli. Tabi eğer o da aynı düşünce de değilse

Bence esinize biri benim hakkımda olumsuz birşey söylerse beni savunurmusun diye sorun cevabı evet tarzi birşey olursa konuyu patlatin.
Bu arada niye sadece onların kârı oluyor araba satildiginda sizde para koydunuz sonuçta sizin paranız neden degerlenmiyor..Eşinizde sizin paranıza göz dikmiş ben olsam vermezdim bir kez daha araba alması icin.

Ama su da bir gercek esin en azindan senin hakli oldugunu biliyor parayi istiyor. Bide hak vermeyip aileme feda olsun da diyebilirdi. (Neler okuyoruz burda)
Tam ana kuzusu degil de biraz umursamaz gibi. Ama bu sizi savunmadigi gercegini degistirmez kesinlikle sizi savunmali

Ama su da bir gercek esin en azindan senin hakli oldugunu biliyor parayi istiyor. Bide hak vermeyip aileme feda olsun da diyebilirdi. (Neler okuyoruz burda)
Tam ana kuzusu degil de biraz umursamaz gibi. Ama bu sizi savunmadigi gercegini degistirmez kesinlikle sizi savunmali
Heh aynen öyle . Bazen beni savunmadıgı zamanlar soruyorum " ne yapayım laftan mı anlıyolar ki laf anlatayım"diyor. Ugrasmak istemiyor.. Anneside zaten ugrasılmaz dediğim dedik biri tam bi kaynana yani..

Heh aynen öyle . Bazen beni savunmadıgı zamanlar soruyorum " ne yapayım laftan mı anlıyolar ki laf anlatayım"diyor. Ugrasmak istemiyor.. Anneside zaten ugrasılmaz dediğim dedik biri tam bi kaynana yani..

Sen beni savunda ister anlasinlar ister anlamasinlar de.
Sen beni savunmayinca gözümde basiretsiz bir erkek modeli aliyorsun senden soguyorum koca gibi görmüyorum de kücük düsür biraz yanina da yaklasma küs dur akli basina gelsin.

Bence esinize biri benim hakkımda olumsuz birşey söylerse beni savunurmusun diye sorun cevabı evet tarzi birşey olursa konuyu patlatin.
Bu arada niye sadece onların kârı oluyor araba satildiginda sizde para koydunuz sonuçta sizin paranız neden degerlenmiyor..Eşinizde sizin paranıza göz dikmiş ben olsam vermezdim bir kez daha araba alması icin.
Aynen öyle çok haklısınız. Kv hanım verir mi hiççç ? 1 milyonu bizde olsun kapımızda yatar ama ben 13 milyarı isteyince gunahını vermeyen oluyorum. Kaç kere denk geldim eşimle 5 milyon için kavga ettigine. Kendine altın zincirler alıyor ohh görseniz . Benim neyim eksik ? Sözde benim parada degerlenecekti eşim öyle diyodu.. ama artık onuda geçtim tamamını alayım bidaha da kuruşunu vermem eşime bile.. zaten istemeyerek verdim zor bela ikna etti sonra kendide pişman oldu..

At bankaya altin al dolar al kimse binmedende degerlenir para
Kimseye yaranamazsin bu dunyada
Eşek gibi hizmet ettim herkese
Hicbir is yapmaz dediler
Bende simdi yapmiyorum
Yapanda bir yapmayanda

Kv kısmını bilemicem ama eşin için yorum yapmaya geldim.
Seni savununca annesiyle kavga etmiş olacak. Zaten kvnin kafasında senin yerin belli. Öyle kolay kolay değişmez. Oğlumu da almış avcunun içine diye daha da bilenecek sana.
Şu hayatta her şeyi herkese söylüyo muyuz ki? Patron haksız da olsa arkadaşının hakkını savundun mu mesela hiç? Bazen he deyip geçmek, kendi bildiğinden devam etmek gerekiyo.
Bende büyük bişey olmadığı sürece savunmaya geçmezdim eşimi. Pinti demişse demiş, eşine göre değilsin zaten. Annesini onaylamamış sonuçta.
Eşinle aranı bozduğuna değmez.

Bence kv nizin dedikleri komik gelmiş gülüp alla alla diye dalga geçmiş annesiyle ardından da konuyu değiştirmiş gibi geldi. Eşiniz gayet politik idare etmiş hiç gaza gelip de kalbini kırmayın neticede arabayı kullanmadığınız için satmaya karar vermez başka tepkiler verirdi ana kuzusu olsa.

Bence eşiniz akıllıca davranmış. Yazdığınız kadarıyla konuşmadan annesiyle aynı fikirde olmadığı anlaşılıyor. Yoksa ona hak verdiğini gösteren bir şeyler söylerdi. Araba konusunda da açık açık tavrını koymuş. Aslında kvyle kavga etmeyip ilişkiyi serin tutarak sizi daha çok korumuş oluyor.

Konu sahibi eşin annesini senden daha iyi tanıyor.Seni en iyi o tanıyor.Annesi ile kavga etse arabanın satışında da huzursuzluk olacakti.Huyuna gidip sorunu çözmeye çalışıyor.Yoksa annesine inandigi yok.Dedikodunu da yapmamis.Eger eşine araba alırken bu parayı vermeyi kabul ettiysen ve şimdi esin alırken vaz geçersen "Annesi haklı" olacak.Ben önce gönlünü yapar veriridim,"zor durumda yanında kim varmış gosterirdim"Sonra da gram gram altın aldırirdım kendime.Eger kenarda birikimin olacaksa senden baska kimse bilmemeli.Yoksa alana kadar kimse rahat etmez,huzurun kalmaz.

Back
X