- 16 Eylül 2022
- 17
- -49
- 1
- Konu Sahibi tambileyditam
Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Aslında evlendiğimden beri kaynanamla görümcemle baya soğuğuz ama su an asıl sorun kaynanam. Een son kaynanamla 2 aydır resmen nerdeyse hiç görüşmüyoruz. 2 ay önce şöyle bişey oldu: bir sonraki gün doktora gitmek için eşimi aramış bir gün önceden. “Beni sen götür” diye. Eşim de o akşam bana söyledi ben de iyi götür dedim ama biraz surat astım tabi. Eşim de götürmemiş sonraki gün. İşte eşimle benle küstü şu an eşimle konusuyor ama benle konusmuyor bir iki kere eşimin isteğiyle gittim geldim ilk gittiğimizde surat yaptı ağlayarak cıktım olduğu yerden ikinci üçüncü gittiğimizde konustu falan ama mesela arayınca acmıyor bize gelmiyor ben de gitmiyorum eşim tek basına gidiyor geliyor . Yani napayım sizce gidip konusayım mı yoksa bu sekilde kalsın mı ben anlamıyorum benim hiç bir şekilde kabatim olmamasına rağmen nasıl suclu olan ben oldum bide bana “sen oğlumla aramı actın” diye mesaj attı
gerçekten böyle birisi olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam su an size
ben işin içinden cıkaamıyorum bu yüzden burada tecrübeli ablalarımın kardeşlerimin fikirlerini almak istedim. Ne yapayım ben simdi ?