• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla görüşmüyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tambileyditam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
17
-49
1
Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Aslında evlendiğimden beri kaynanamla görümcemle baya soğuğuz ama su an asıl sorun kaynanam. Een son kaynanamla 2 aydır resmen nerdeyse hiç görüşmüyoruz. 2 ay önce şöyle bişey oldu: bir sonraki gün doktora gitmek için eşimi aramış bir gün önceden. “Beni sen götür” diye. Eşim de o akşam bana söyledi ben de iyi götür dedim ama biraz surat astım tabi. Eşim de götürmemiş sonraki gün. İşte eşimle benle küstü şu an eşimle konusuyor ama benle konusmuyor bir iki kere eşimin isteğiyle gittim geldim ilk gittiğimizde surat yaptı ağlayarak cıktım olduğu yerden ikinci üçüncü gittiğimizde konustu falan ama mesela arayınca acmıyor bize gelmiyor ben de gitmiyorum eşim tek basına gidiyor geliyor . Yani napayım sizce gidip konusayım mı yoksa bu sekilde kalsın mı ben anlamıyorum benim hiç bir şekilde kabatim olmamasına rağmen nasıl suclu olan ben oldum bide bana “sen oğlumla aramı actın” diye mesaj attı 😒 gerçekten böyle birisi olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam su an size :( ben işin içinden cıkaamıyorum bu yüzden burada tecrübeli ablalarımın kardeşlerimin fikirlerini almak istedim. Ne yapayım ben simdi ?

Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Aslında evlendiğimden beri kaynanamla görümcemle baya soğuğuz ama su an asıl sorun kaynanam. Een son kaynanamla 2 aydır resmen nerdeyse hiç görüşmüyoruz. 2 ay önce şöyle bişey oldu: bir sonraki gün doktora gitmek için eşimi aramış bir gün önceden. “Beni sen götür” diye. Eşim de o akşam bana söyledi ben de iyi götür dedim ama biraz surat astım tabi. Eşim de götürmemiş sonraki gün. İşte eşimle benle küstü şu an eşimle konusuyor ama benle konusmuyor bir iki kere eşimin isteğiyle gittim geldim ilk gittiğimizde surat yaptı ağlayarak cıktım olduğu yerden ikinci üçüncü gittiğimizde konustu falan ama mesela arayınca acmıyor bize gelmiyor ben de gitmiyorum eşim tek basına gidiyor geliyor . Yani napayım sizce gidip konusayım mı yoksa bu sekilde kalsın mı ben anlamıyorum benim hiç bir şekilde kabatim olmamasına rağmen nasıl suclu olan ben oldum bide bana “sen oğlumla aramı actın” diye mesaj attı 😒 gerçekten böyle birisi olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam su an size :KK43: ben işin içinden cıkaamıyorum bu yüzden burada tecrübeli ablalarımın kardeşlerimin fikirlerini almak istedim. Ne yapayım ben simdi ?
Benim kocam kaynanamı nerelere götürür bı bilsen pazar alışveriş hastane postane ve hep kendi cebinden tabi istemesem de asla surat asmam evlat ne güne büyütluyo surat asılır mi hastaneye götürdü diye kayınvaliden haklı . Eşinde niye götürmemiş anlamadım bence tek buda değildir daha birçok şey olmuştur aranızda diye düşünüyorum bide kayınvalideyi dinlemek lazım . Diyecegm o ki anlayışlı olmakta fayda var rıza almakta sevaptır . Özellikle annenin . Gönlünü al derim ölümlü dünya da bı kahvaltıya çağır bı güler yüz belki küçük bide hediye

Eşiniz annesini doktora götürecek ve siz surat yaptınız. Eşiniz bu yüzden annesini götürmedi. Çok yanlış gerçekten eşinizin yaptığı da yanlış sizinde neden surat yapıyorsunuz. Hiç anlamıyorum böyle tavırları. Aranızda önceden neler yasanssa yaşansın annesi o eşinizin tabi ki goturecek. Götürmeliydi.

Annesiyle konuşurken tamam götüreyim demiştir muhtemelen . Ertesi günde goturmeyince haliyle sizden bildi

Şu olayı anlamıyorum hepşmiz anneyiz binbir emekle çocuk büyütüyoruz sonra el kızı trip atmasın diye çocuğumuz bizi hastaneye bile götüremiyor ne kadar acı. Çok çok büyük olaylar tartışmalar anlaşmazlıklar olsa bir derece ama bir evlet annesini hastaneye götürmek için karısının ağzına bakıyorsa çok yazık.

Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Aslında evlendiğimden beri kaynanamla görümcemle baya soğuğuz ama su an asıl sorun kaynanam. Een son kaynanamla 2 aydır resmen nerdeyse hiç görüşmüyoruz. 2 ay önce şöyle bişey oldu: bir sonraki gün doktora gitmek için eşimi aramış bir gün önceden. “Beni sen götür” diye. Eşim de o akşam bana söyledi ben de iyi götür dedim ama biraz surat astım tabi. Eşim de götürmemiş sonraki gün. İşte eşimle benle küstü şu an eşimle konusuyor ama benle konusmuyor bir iki kere eşimin isteğiyle gittim geldim ilk gittiğimizde surat yaptı ağlayarak cıktım olduğu yerden ikinci üçüncü gittiğimizde konustu falan ama mesela arayınca acmıyor bize gelmiyor ben de gitmiyorum eşim tek basına gidiyor geliyor . Yani napayım sizce gidip konusayım mı yoksa bu sekilde kalsın mı ben anlamıyorum benim hiç bir şekilde kabatim olmamasına rağmen nasıl suclu olan ben oldum bide bana “sen oğlumla aramı actın” diye mesaj attı 😒 gerçekten böyle birisi olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam su an size :KK43: ben işin içinden cıkaamıyorum bu yüzden burada tecrübeli ablalarımın kardeşlerimin fikirlerini almak istedim. Ne yapayım ben simdi ?
Aralarını açmışsınız. Haklı değil mi kadın?

Evet tek bu olay değil bundan öncesi de var tabiki sürekli yok sayıldığımı düşündüğüm bir ailesi var. Cok büyük gerginlikler olmasa da gerildim coğu zaman ben öyle kavga edip saygısızlık da yapmadım hiç bir zaman içime attım sürekli belki de onların surat asısıydı bilmiyorum belki ondan suratbyapmasam ondan sonraki baska bi olayda kopacaktı hersey bilemiyorum ki koparmaya bahane arıyor gibi geldi cümkü bana biraz..

Şu olayı anlamıyorum hepşmiz anneyiz binbir emekle çocuk büyütüyoruz sonra el kızı trip atmasın diye çocuğumuz bizi hastaneye bile götüremiyor ne kadar acı. Çok çok büyük olaylar tartışmalar anlaşmazlıklar olsa bir derece ama bir evlet annesini hastaneye götürmek için karısının ağzına bakıyorsa çok yazık.
Kocam bana bu yüzden surat assa ağzını büktüģüyle kalır. Annemle benim arama giremez bende aynı şekilde..

Ben de benim ağzıma baktığını bilmiyordum (: ben neymişim vay be

Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Aslında evlendiğimden beri kaynanamla görümcemle baya soğuğuz ama su an asıl sorun kaynanam. Een son kaynanamla 2 aydır resmen nerdeyse hiç görüşmüyoruz. 2 ay önce şöyle bişey oldu: bir sonraki gün doktora gitmek için eşimi aramış bir gün önceden. “Beni sen götür” diye. Eşim de o akşam bana söyledi ben de iyi götür dedim ama biraz surat astım tabi. Eşim de götürmemiş sonraki gün. İşte eşimle benle küstü şu an eşimle konusuyor ama benle konusmuyor bir iki kere eşimin isteğiyle gittim geldim ilk gittiğimizde surat yaptı ağlayarak cıktım olduğu yerden ikinci üçüncü gittiğimizde konustu falan ama mesela arayınca acmıyor bize gelmiyor ben de gitmiyorum eşim tek basına gidiyor geliyor . Yani napayım sizce gidip konusayım mı yoksa bu sekilde kalsın mı ben anlamıyorum benim hiç bir şekilde kabatim olmamasına rağmen nasıl suclu olan ben oldum bide bana “sen oğlumla aramı actın” diye mesaj attı 😒 gerçekten böyle birisi olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam su an size :( ben işin içinden cıkaamıyorum bu yüzden burada tecrübeli ablalarımın kardeşlerimin fikirlerini almak istedim. Ne yapayım ben simdi ?
Neden götürmesin,ne sakıncası var?Ben derim eşime götür diye,ağaç kavuğundan çıkmıyor bu adamlar🤨.

Surat astım tabii ne ya? Hangi hakla!
Hem assanız ne. Siz surat astınız diye eşiniz annesini Dr.a götürmediyse onun evlatlığını sorgulanmalı

Benim anlamadığım aramızda geçen sorunları bilmeden meden surat asıyorsun falan diyenler .. gerçekten kınamalarınızı gıptayla izliyorum. Ben ne yapmam gerektiğini soracakken böyle tepkilerle karsılaşacagımı bilemedim :) kusura bakmayın iyi niyetlerinizi bilemedim.(:

Size önerim yok ; kayınvalidenize var. Oğlundan gelecek hayır , Allahtan gelsin. Kadın doğurduğu evladına kıyamıyor ancak evlat , yaptığına bakarak ; annesinin kapısından girmeyi dahi hak etmiyor.

Hani siz surat astiniz, ama esinizin beyni yok mu ki annesini doktora götürmüyor. Kayinvalidesi sizden biliyor, ama asıl mal olan oglu
Adamin gözü korkmuş hemşirem. Nasıl anasını götürsün? Böyle kadınlar gibi erkeklerde vardır insanı mala bağlar.

Benim anlamadığım aramızda geçen sorunları bilmeden meden surat asıyorsun falan diyenler .. gerçekten kınamalarınızı gıptayla izliyorum. Ben ne yapmam gerektiğini soracakken böyle tepkilerle karsılaşacagımı bilemedim :) kusura bakmayın iyi niyetlerinizi bilemedim.:-)
Sende kusura bakma kendni haklı sandığın konuda aslında haksız olduğunu söylediğimiz ve iyi yapmışsın demediğimiz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X