• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla görüşmüyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadığım şu neden doktora götürecek diye surat yaptınız? Bu hal Çok ergence değil mi?

Eşiniz neden siz surat astınız diye götürmedi?
Asıl eşinizin size tavır alması gerekirken çok saçma yani.

Kaynanız oğlunun neden götürmediğini nereden biliyorda oğluyla barışıp size cephe aldı?

Bence kocanız surat astığınızı annesine söylemiş.

Sonuç;
Nadirde olsa yine bir kaynanaya hak verdim.

Benim kocam kaynanamı nerelere götürür bı bilsen pazar alışveriş hastane postane ve hep kendi cebinden tabi istemesem de asla surat asmam evlat ne güne büyütluyo surat asılır mi hastaneye götürdü diye kayınvaliden haklı . Eşinde niye götürmemiş anlamadım bence tek buda değildir daha birçok şey olmuştur aranızda diye düşünüyorum bide kayınvalideyi dinlemek lazım . Diyecegm o ki anlayışlı olmakta fayda var rıza almakta sevaptır . Özellikle annenin . Gönlünü al derim ölümlü dünya da bı kahvaltıya çağır bı güler yüz belki küçük bide hediye
Arkadaşlar senin kocan senin kaynanan.Onlar anne oğul müsait olduğu durumlarda tabiki annesini istediği yere götürecek imkanı varsa ihtiyaçlarını alacak.oyle bir bahsediyorsunuzki sanki birbirine düşman insanlar.kendi annenizle olan ilişkinizde eşiniz benim karım kaynanama şunları alıyor şuraya gidiyorlar dese nasıl böyle der deriz.Yapmayin allah askina sizinle ve çekirdek ailesiyle zaman geçirmeyip anne babasına vakit artırıyorsa ya da sizin rızkınızı onlara yedirip sizi mağdur ediyorsa haklisiniz.Ama hastaneye götürecek sürat aşıyorum yok annesine pazar alışverişi yapmış.Bunlari bırakın eşinizle aranız açılıp durduk yere mutsuz olursunuz.Ama sizden kısıp oraya veriyorsa sonuna kadar haklısınız

Konuyu silince tamamen yok olmuyor geri gelecek. Üyelik iptali yapmışsınız ama temennimi edicem umarım sizin evladınızda size ve karısı surat astı diye annesini doktora götürmeyen kocasınıza aynısını yapar yazıklar olsun sizin gibi kafalara.

Son bir yil icinde oglumu: Gece ateslendi kucakladim acile goturdum.
Okulda ateslendi isten izin aldim kucakladim hastaneye goturdum.
Domuz gribi oldu baskasina gecmesin gecerse bana gecsin diye ayni odada kalarak iyilestirdim.
B virusu kapti 5 gun igneye hastaneye goturdum getirdim.
Bunlar disinda rutin goz/dis gibi kontrollere goturdum.

Ve o oglum gelecekte karisi surat yaptigi icin beni doktora goturmeyecek oyle mi?

Sen kim oluyorsunda hastaneye goturcek diye surat asiyorsun. Karisamazsin hakkin yok . Adamda tuaf sen surat asiyorsun diye goturmemis. Ay evlerden Irak senin gibi gelin. Adamla evlendin diye ailesini yokmu saysin ne saniyorsun kendini sen. Sen görüs görüsme karisamazsin bak bende gorusmuyorum ama esim cocuklari alip gidiyor karisamam anladinmi. Sinirim cikti tepeme.

Şu an onun yaptığı muameleyi burda görüyorum yalnız ben hiç bi şekilde gitme götürme etme demedim. Bu muameleyi neden ben görüyorum onu sorguluyorum sadece . Ve eşim de ana kuzusudur merak etmeyin evlatlığını malesef sorgulayamıyoruz.
Ya hadi kv dünya kötüsü
Burada bi kişi bile size hak vermemiş
Ve siz aynı muameleyi göriyoeum demişsiniz
Burada da mı kötü insanlara denk geldiniz?
Kendinizi sorgulamanız gerekmiyor mu ben eşimin ailesinden tutun da tanımadığım insanlara kadar neden hep aynı muameleyi görüyorum diye?

İyyy huysuz gelin, es delisi bir koca 🙄 anneye yazik, o boya posa getirmis. Sahi, neden surat astiniz?
Ay bugün oğlum 5te kalktı. Hava da soğuk. Öyle zor geldi ki sıcak yataktan kalkmak. 5ten beri yarı uykulu oyun oynuyoruz. Şimdi beni ileride görürmeyecek mi gelin yüzünden

Allah'ım hayırlı evlat ver. Hadi naz yapar sürekli evde oğlunu beş dk durdurmaz kızarsın da hastane be hastane . Yok sayiliyorum demişsin kadın gelip önünde eğilip lütfen izin ver oğlum hastaneye mi götürsün diyecekti sana . Bunun otuz yıl kırk yıl sonrasi da var . O adama da yaziklar olsun karısının ağzıyla annesini zor anında yalnız birakiyor . Benim annem 12 saat mesafede bana ben hastayım gel diyecek kimseyi tanımam

Hanımefendi siz anlatmazsanız aranizdakileri sorunları biz nereden bileceğiz? Yazdığınız kadarına yorum yapılmış. İsterseniz konunuzu düzenleyin, daha sağlıklı yorumlar yapılır diyeceğim ama sizin açıklama yapmaktan çok laf sokasiniz var.
Hayatında hiç görmediği insanların "keşke öyle surat asmasaydın " lafına istinaden resmen "sizin de bana garaziniz var..siz de dürüst değilsiniz " tarzında cümle kuran kadının amacının yapıcı olmak olduğunu filan sanmıyorum.Bu mizaçtaki insan "kayınvalidem hasta numarası yapıyordu..hasta da değildi " der yine hatasını kabul etmez.

Sizin gibiler dua edin bir şekilde evli kalıyorsunuz, bir şekilde eşleriniz sizi kapının önüne koymuyor, koyan var yani aslan gibi ardına bile bakmayan ordan biliyorum. Sizin ananız da hasta olduğunda azıcık yüzünüz varsa gık çıkarmazsınız kocanıza, paşa paşa kendiniz götürürsünüz, o kocanızın biraz aklı kalmışsa -karısının lafıyla anasını hastaneye götürmeyen adamda sanmıyorum kalsın- bin beter surat asar.

Benim anlamadığım aramızda geçen sorunları bilmeden meden surat asıyorsun falan diyenler .. gerçekten kınamalarınızı gıptayla izliyorum. Ben ne yapmam gerektiğini soracakken böyle tepkilerle karsılaşacagımı bilemedim :) kusura bakmayın iyi niyetlerinizi bilemedim.:-)
Aranızda ne geçmiş olabilir ki eşinizin hastaneye götürmesini engelleyecek kadar? Çok olmadı, bir gece çata çat kavga ettik kaynanamla, evim taşınmamıştı onda kalıyorduk, çocukları aldım görümceye çıktım, şöyle zalimlik aklıma gelmedi. Canınıza falan mı kastetti diyecem de hiç kendinize onu yaptıracak biri gibi durmuyorsunuz maşallah. İtiraf edin hadi, oğlunun evine haftada bir çaya yemeğe geliyor diye tavır yapıyorsunuz. 2 bilezik fazla takmadı düğünde diye bilendiniz. Hadi hadi .

Son düzenleme:
Aranızda geçen sorunların bir önemi yok. Kadın size gel beni hastaneye götür dememiş. Oğlundan istemiş.

Çoook çok büyük sorunlar yaşanırken ağzını ayırıp izleyen adamların kocalığından bir şey eksilmiyorsa, mutlu mesut hayatınıza devam edebiliyorsanız anasıyla da hayatınıza devam edebilirsiniz bence.
Demek ki rüzgar nereye eserse oraya eğilen bir kocası var. Hazır kendine eğilmişken karşı taraftan bi esinti olur diye aklı çıkıyor, Mikail ile kavga edecek neredeyse. Öyle ise konu sahibinin ciddi sıkıntısı var elleşmeyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X