Kaynanamla hic anlaşamıyorum

Percem3218

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
124
31
18
34
Slm arkadaşlar benim hayatım biraz karışık lütfen eleştiri değilde yorum yapın veee biraz positiz bakın ben 8 yildir evliyim ve 2 çocuğun var esim kamyoncu haftada 1 gelir yada 10 günde bir kaynanam gülle herşeyim bir para esim calisiyor maaş almiyor babasının yanında Annesi babası durmadan oğlundan bisey isteme eve bisey almasin derler çocuklara oyuncak bile alsa babası kızar para harcama esim hic sesini çıkarmaz sonraxima diyim 7 yil ev ustunde kaldım eşyalarımı yeni almaya başladılar yeni evimde yemek pisiriyorjm bu hayatı ben seçtim kabul ediyorum biliyordum boe olacağını ama bu kadar kaynananın pinti kıskanç olacağını bilmiyordum kayinbabanin aldığı herseyi saklıyor evin parasıyla gizli gizli altin alıyor eşinin bhaberri yok geçen gün esim bana hediye almış kızıyor yine almış kardeşi ve bende varım bize de alsin sana para veriyor helâli degil geri iade ettim artik dayanamıyorum eşimde sesini çıkaramıyor çok seviyor biliyorum ama hergün tartışıyoruz kaynanamda herşeyimiz bir diyor harcama yapma ama o bisey alınca bana vermiyor yiyecek konusunda kocasıda ona inaniyor

Okudum daha dogrusu okuyamadım
Ne kadar kötü yazmışsınız
Para mevzusu var ama tam çözemedim olayı yazınızdan dolayı
Eşiniz evinizin her ihtiyacını karsılıyorsa annesine para veriyosa versin zıtlaşmayın bence
Umarım dogru anlamış ve yerinde yorum yaomışımdır

Konuyu anladığım kadarıyla ilk evlendiğiniz dönemde kayınvalideyle birlikte yaşamışsınız.
Zorluk çekmişsiniz çünkü eşinşz pısırığın teki!
Babasıyla işleri aynı ve babasından maaş değilde harçlık tarzı bişey alıyor.
Ailenin kurnazı kayın valide sizi ayırmış sekiz yılın sonunda lakin paraları alıp altın yapıyor.
Geçmiş olsun sekiz yıl sesinizi çıkarmamışsın sende eşinde bu saatten sonra bişey değişmez..
Diyelim ki bir mucize olsun istiyorsun?
Bunu yapıcak kişi eşin başka işe girer gerekirse bütçesini tamamen ayırır..
Yapar mı ?
Bence yapmaz....

Kocanin sana aldigi sey nasil helal olmuyor ya.Sacmalama.Geri vermesene hediyeyi.Adam seni dusunmus almis sen geri vermissin.Ikinizin inadi adami yedi bitirdi desene.Kocamin parasi benim sayilir bana veriyor kendi istegiyle catir catir yerim de gec.Esine tesekkur et dusundugu icin severek kullanacagini soyle.Kaynanayi da tak bir tarafina.

cok uzuluyorum ben
ınsanlar duzgun cumle kurup kendılerını dogru duzgun ıfade edemeden kendı haklarını koruyamadan coluk cocuga karısıyorlar
baya baya kocanın aldıgı o helal degıl dıye ıade etmek falan yanı dunyanız hayata bakıs acınız nasıl dıyeyım
uzuluyorum ben gercekten hayatdan hıc haberınız yok tum meseleyı evlenıp cocuk yapıp kaynana sorunuyla bogusmak mı sanıyor ınsanlar

konu sahıbı
evet sız bıle bıle bu hayatı secmıssınız sıze tavsıyem lutfen bıraz kendınızı onemseyın okuyun gelısın gelıstırın bılgılenın bılgı ısık sacın
yok esının sana aldıgı helal degıl falan... boyle zıhnıyetler ıcınde evlatlar yetıstırıyorsunuz o evlatların o zıhnıyetın kıme ne hayrı olur dusunun
kendınıze evlılıgınıze sahıp cıkın kendınızı ezdırmeyın kendı hayatınızı kuramıyorsanız evlenmeyın evlılık ıcın bukadar acele etmeyın evlenmeyenı dövmuyorlar merak etmeyın

ne desem bılemedım

ah ah

Cahil cüheyla bir aileye gelin gitmişsin bir de pısırık bir koca almışın. Biz şimdi ne desek boş. Herşey kocan da biter. Çocuğuna bile korkudan oyuncak alamayan baba, size koca olmuş.

Şimdiye kadar resti çekmen gerekirdi. Bu kadar şeyin üstüne kocan beni çok seviyor diyip durmayın. Sevse bunları yaşamazdın.

Kendiniz seçmişsiniz, çekmişsiniz bari değiştirmek için uğraşsın. Çalışın ayrı eve çıkın. Koca dediğiniz ama büyümemiş çocuk size ayak uydurmazsa zaten boşanırsınız. Bunları göze alamıyorsanız maalesef bu düzen devam eder gibi görünüyor. Çünkü dik duracak bir eşiniz yok.

ya yazamadan duramıyorum burda konu adı bıle kaynanamla anlasamıyorum yanı ıcınızdekı hep ben duzelmelıyım ruhunu dırek yansıtan cumle
kaynananızla anlasamayan sız degılsınız o sızınle anlasamıyor gecımsız cunku
o kaynanayla kımse orta yolu bulamaz cahıl cuheyla ınsanları buyuk edıp kaynana edıp bas koseye koyuyorsunuz ya ne dıyeyım sıze

Hahahah ne kadar açık sözlusunz :)

Burdan yeni evleneceklere de kamu spotu yapalım!!

Kayınvalide melek bile olsa birlik oturmayın!
Olgunlaşmış erkeklerle evlenin.
He bide ailesini sevsin ama 404 gibi yapışık olmasın!
Saygılarımla..
Kahve kokulu
Kesinlikle katılıyorum evlenmeden önce öyle düşünmezdim at gözlüğüyle baktığımı farkettim kayınvalide melek bile olsa ki hicbir insan melek olamaz. Kendi annenle dahi aynı evin içinde kavga ederken onunla mi etmeyeceksin. Kendi annen kıyamaz ufacik bi özüre kanar ama ne kadar ANNEMDEN FARKSIZ O BENM derseniz deyin en ufacık bişeyde el kızı olmaya mahkumsunuz. Bal gibi kayinvalidem var ama hayatta birlikte yaşamayı istemem hatta keşke uzağında otursam bile diyorum bazen

Mükemmelsiniz. Keşke dünyaya hep sizin gibi bakabilse kadınlar

Ya Allah aşkına kayna ettiği lafı etsin dursun anne sende altın alıyon ya de çık işin içinden niye yüz verip hediyeyi iade ediyon ki suç sende haram olmaz merak etme kocan çalışıyor sonuçta

eşin çalışıp nasıl maaş almıyor harçlık vs mi alıyor?
valla eşin ses çıkarmadığı sürece senin işin zor. madem mesleği var başka bi yerde çalışabilir şoför olarak. bence işle kanına yanına çekilmez bu hayat böyle.
ayrıca hediye aldığını nereden görüyolar?

Burdan yeni evleneceklere de kamu spotu yapalım!!

Kayınvalide melek bile olsa birlik oturmayın!
Olgunlaşmış erkeklerle evlenin.
He bide ailesini sevsin ama 404 gibi yapışık olmasın!
Saygılarımla..
Kahve kokulu
herkes bir olmuyor.
bende kaynanamla altlı üstlüyüz ama birlik degiliz.:)
herkesin kaynanasi farklı. aynı duyguyu ayni düşünceli olan anlaşabilir mi.
gelin kaynanasinin topragindan seçmiş derler
ben kaynanamla huylarimiz çok benziyor. o sesini çikarmayan ama herşeyi ters anlayan kaynana:)
ayy bişey demeyecegim kadina susup pusup kapatıyorum. sıkılıyorum soguk asık suratlı insanlarin ortamda durunca çekilmez hale getiriyor.
biliyorum insanlar soğuk asık suratlı oluyor ben güler yüzlü sicakkanlıyım hayata pozitif yöne bakan gelecege olumlu düşünen biriyim böle kişiler karşıma çiktikça enerjim düşük moduna giriyor. konuşabilecek tek kelime bulunmuyor ortamda.
napayım eşim için yapıyorum oda bunu biliyor yani

hayatında yazın kadar karışık anlaşılan,çok görmüyorum.
Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…