- 13 Mart 2019
- 124
- 31
- 18
- 34
- Konu Sahibi Percem3218
-
Hahahah ne kadar açık sözlusunz :)Okudum daha dogrusu okuyamadım
Ne kadar kötü yazmışsınız
Para mevzusu var ama tam çözemedim olayı yazınızdan dolayı
Eşiniz evinizin her ihtiyacını karsılıyorsa annesine para veriyosa versin zıtlaşmayın bence
Umarım dogru anlamış ve yerinde yorum yaomışımdır
Kesinlikle katılıyorum evlenmeden önce öyle düşünmezdim at gözlüğüyle baktığımı farkettim kayınvalide melek bile olsa ki hicbir insan melek olamaz. Kendi annenle dahi aynı evin içinde kavga ederken onunla mi etmeyeceksin. Kendi annen kıyamaz ufacik bi özüre kanar ama ne kadar ANNEMDEN FARKSIZ O BENM derseniz deyin en ufacık bişeyde el kızı olmaya mahkumsunuz. Bal gibi kayinvalidem var ama hayatta birlikte yaşamayı istemem hatta keşke uzağında otursam bile diyorum bazenBurdan yeni evleneceklere de kamu spotu yapalım!!
Kayınvalide melek bile olsa birlik oturmayın!
Olgunlaşmış erkeklerle evlenin.
He bide ailesini sevsin ama 404 gibi yapışık olmasın!
Saygılarımla..
Kahve kokulu
Mükemmelsiniz. Keşke dünyaya hep sizin gibi bakabilse kadınlarya yazamadan duramıyorum burda konu adı bıle kaynanamla anlasamıyorum yanı ıcınızdekı hep ben duzelmelıyım ruhunu dırek yansıtan cumle
kaynananızla anlasamayan sız degılsınız o sızınle anlasamıyor gecımsız cunku
o kaynanayla kımse orta yolu bulamaz cahıl cuheyla ınsanları buyuk edıp kaynana edıp bas koseye koyuyorsunuz ya ne dıyeyım sıze
Ya Allah aşkına kayna ettiği lafı etsin dursun anne sende altın alıyon ya de çık işin içinden niye yüz verip hediyeyi iade ediyon ki suç sende haram olmaz merak etme kocan çalışıyor sonuçtaSlm arkadaşlar benim hayatım biraz karışık lütfen eleştiri değilde yorum yapın veee biraz positiz bakın ben 8 yildir evliyim ve 2 çocuğun var esim kamyoncu haftada 1 gelir yada 10 günde bir kaynanam gülle herşeyim bir para esim calisiyor maaş almiyor babasının yanında Annesi babası durmadan oğlundan bisey isteme eve bisey almasin derler çocuklara oyuncak bile alsa babası kızar para harcama esim hic sesini çıkarmaz sonraxima diyim 7 yil ev ustunde kaldım eşyalarımı yeni almaya başladılar yeni evimde yemek pisiriyorjm bu hayatı ben seçtim kabul ediyorum biliyordum boe olacağını ama bu kadar kaynananın pinti kıskanç olacağını bilmiyordum kayinbabanin aldığı herseyi saklıyor evin parasıyla gizli gizli altin alıyor eşinin bhaberri yok geçen gün esim bana hediye almış kızıyor yine almış kardeşi ve bende varım bize de alsin sana para veriyor helâli degil geri iade ettim artik dayanamıyorum eşimde sesini çıkaramıyor çok seviyor biliyorum ama hergün tartışıyoruz kaynanamda herşeyimiz bir diyor harcama yapma ama o bisey alınca bana vermiyor yiyecek konusunda kocasıda ona inaniyor
herkes bir olmuyor.Burdan yeni evleneceklere de kamu spotu yapalım!!
Kayınvalide melek bile olsa birlik oturmayın!
Olgunlaşmış erkeklerle evlenin.
He bide ailesini sevsin ama 404 gibi yapışık olmasın!
Saygılarımla..
Kahve kokulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?