- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi Percem3218
-
Yok babasının yanında çalışıyor sadece harçlık aliyor
Amcaları hepsi kendi işlerini yapiyo tir sofurlugu kendi arabamizEşinizin başka iş bulma şansı yok mu? Bu şekilde sizi hep çocuk gibi görürler. Evlenmiş ama harçlık alıyor. Üzücü bir durum. Özgüven problemi yaşıyor olmalı.
Benimki olanlar çökmüş sevindim tek kaynana derdi çeken ben degilmisimhangimiz anlaşabiliyoruzki zaten
İstisnalar kaideyi bozmazBen anlaşıyorum çokta seviyorum kayınvalidemi :)
cocuklari onlar vermiyor sana hakim veriyorIste napcagimi bilmiyorum 2 çocuğum var gitsem çocuklarını vermezler bana cok baskicilar
Evi niye ayirmayi dusunmuyorsunSlm arkadaşlar benim hayatım biraz karışık lütfen eleştiri değilde yorum yapın veee biraz positiz bakın ben 8 yildir evliyim ve 2 çocuğun var esim kamyoncu haftada 1 gelir yada 10 günde bir kaynanam gülle herşeyim bir para esim calisiyor maaş almiyor babasının yanında Annesi babası durmadan oğlundan bisey isteme eve bisey almasin derler çocuklara oyuncak bile alsa babası kızar para harcama esim hic sesini çıkarmaz sonraxima diyim 7 yil ev ustunde kaldım eşyalarımı yeni almaya başladılar yeni evimde yemek pisiriyorjm bu hayatı ben seçtim kabul ediyorum biliyordum boe olacağını ama bu kadar kaynananın pinti kıskanç olacağını bilmiyordum kayinbabanin aldığı herseyi saklıyor evin parasıyla gizli gizli altin alıyor eşinin bhaberri yok geçen gün esim bana hediye almış kızıyor yine almış kardeşi ve bende varım bize de alsin sana para veriyor helâli degil geri iade ettim artik dayanamıyorum eşimde sesini çıkaramıyor çok seviyor biliyorum ama hergün tartışıyoruz kaynanamda herşeyimiz bir diyor harcama yapma ama o bisey alınca bana vermiyor yiyecek konusunda kocasıda ona inaniyor
Evim ayrı ama para birEvi niye ayirmayi dusunmuyorsun
Parayida ayir bence sonucta seninde coxuklarinda bi gelecegi varEvim ayrı ama para bir
Neden geri verdim cunku tartışma çıkaracaktı ama keşke vermeseydim esim bana para veriyor ama gizli diyoo sende altin yap diyer yoksa babası kızardı sen para veriyorsunHediyeyi niye geri veriyorsunuz. Anladım ki, siz kendinizi ezdiriyorsunuz. Eşiniz zaten Pasiflikten sürünüyor. Bari siz biraz ses çıkarın.
Öyle bisey ki kaynananın yaptığı yalan üzerine kurana bile yemin ediyor yapmadin söylemedim en son yalandan bayıldı kayinbabam beni suçladı sen olmuyorsun diye kayinbabam cok merhametli ona diyo sakin bireylerini eksik etme haklarını ver diye ama bu kapıdan çıktığı gibi sakliyorsonsuza kadar ötmez borusu. sabır inşallah
Bide yengeç burcuyum gelip biseyler ister hemen veririm bilirim onda olduğu halde yaa düşünün psonsuza kadar ötmez borusu. sabır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?