- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Percem3218
-
Eşim evimin ihtiyaçlarını karşılayamıyor cunku ailesi izin vermiyorOkudum daha dogrusu okuyamadım
Ne kadar kötü yazmışsınız
Para mevzusu var ama tam çözemedim olayı yazınızdan dolayı
Eşiniz evinizin her ihtiyacını karsılıyorsa annesine para veriyosa versin zıtlaşmayın bence
Umarım dogru anlamış ve yerinde yorum yaomışımdır
Iste napcagimi bilmiyorum 2 çocuğum var gitsem çocuklarını vermezler bana cok baskicilarBir teselli çeşidi olarak eşim aslında beni seviyor ama adam olup, annesinin beni ezmesine müdahale edemiyor öyle ki eşimin aldığı hediyeyi bile geri vermek zorunda kalıyorum diyorsunuz. Karakter sahibi seven erkek annesinin sizin üzerinizde bu kadar baskı kurmasına müsade etmez.
Kayinvelidenizin baskısından kurtulmak için neyi bekliyorsunuz, hem ona hem eşinize güzel bir rest çekmeniz lazım.
Tek zorun kaynanam artik dayanamıyorum o kadar doluyum ki yazdiklarimdan anlamamaniz normalBöyle kaynana ile anlaşılmaz zaten.
Sizde şunu anlayın,tek sorun eşiniz. kv geçimsiz olabilir ama ona bu izni veren eşiniz.Tek zorun kaynanam artik dayanamıyorum o kadar doluyum ki yazdiklarimdan anlamamaniz normal
Vermezler ne ya onlar sizin cocuklariniz alip kapidan cikarsiniz. Azcik ozguveniniz olsun. Ben burdan buhran gecirdim.Iste napcagimi bilmiyorum 2 çocuğum var gitsem çocuklarını vermezler bana cok baskicilar
Tek zorun kaynanam artik dayanamıyorum o kadar doluyum ki yazdiklarimdan anlamamaniz normal
Eşim babasından cok çekiniyor ayrılmayı asla demezMaddi olarak onlara bağımlı oldukça size hep sıkıntı verirler. Eşinizin cabbar olup maddi anlamda göbek bağını kesmesi lazım ailesiyle. Kendi ayakları üzerinde duracak ve bunu ailesine kabullendirecek. Başka çare yok. Eşinizin öncelikle durumdan rahatsız olup buna bir son vermem gerek demesi lazım. Yoksa sen kendi kendini yer durursun. Değişen birşey olmaz. Aldığınız oyuncağa da yediğiniz lokmaya da karışırlar.
Yazınız pek anlaşılır olmasa da anlayabildiğim kadarına yorum yapayım.ortak bütçe sıkıntılı her daim ve sizin kv kp de oldukça cimri anlaşılan sıkıntı daha da büyüyor haliyle..., birşekilde hem evi hem bütçeyi ayırın.yapamıyorsanız siz de çalışın en azından dilediğiniz gibi harcayabileceğiniz ek bütçeniz olur ve kv kp ile yüzgöz olmazsınız işe gittiğiniz için
[/oğlum 3 yaşında kızım 1bucuk daha küçükler çalışmayı düşündüm esim cok karşı geldi izin vermiyorlar ki
Bende bilmiyorum ki nasil gördüğünü internetten siparis verdim geldiğinde gördü kiskanlik5an gözleri döndü yaa nasil sana hediye alır bana kızıma almiyo sana harcıyor diyer lafa gelince de vallaha oğlum sana hediye alsin diyo karışmıyoruz onaeşin çalışıp nasıl maaş almıyor harçlık vs mi alıyor?
valla eşin ses çıkarmadığı sürece senin işin zor. madem mesleği var başka bi yerde çalışabilir şoför olarak. bence işle kanına yanına çekilmez bu hayat böyle.
ayrıca hediye aldığını nereden görüyolar?
5 aydır ayrıdır ama pazarı da kaynanam yapıyor yaaa cok cimri burda konu açmam gerçekten çok bulandim benimle dertlecek birileri bulmak çözüm yok gibi yaptıysam bas edemiyorum kaymakamla dayımın esi herkese koyuluyor tek çözüm boşanmak oda çocuklarım var eşini seviyorumHiçbir şey anlamadım. Eviniz ayrı mı şimdi?
Konuyu birazdan okuycsm
Başlıga ithafen yazıyorum;kim anlaşıyoki allasen
5 aydır
5 aydır ayrıdır ama pazarı da kaynanam yapıyor yaaa cok cimri burda konu açmam gerçekten çok bulandim benimle dertlecek birileri bulmak çözüm yok gibi yaptıysam bas edemiyorum kaymakamla dayımın esi herkese koyuluyor tek çözüm boşanmak oda çocuklarım var eşini seviyorum
Yok babasının yanında çalışıyor sadece harçlık aliyorEşinizin kendi maaşı yok mu?
hangimiz anlaşabiliyoruzki zatenSlm arkadaşlar benim hayatım biraz karışık lütfen eleştiri değilde yorum yapın veee biraz positiz bakın ben 8 yildir evliyim ve 2 çocuğun var esim kamyoncu haftada 1 gelir yada 10 günde bir kaynanam gülle herşeyim bir para esim calisiyor maaş almiyor babasının yanında Annesi babası durmadan oğlundan bisey isteme eve bisey almasin derler çocuklara oyuncak bile alsa babası kızar para harcama esim hic sesini çıkarmaz sonraxima diyim 7 yil ev ustunde kaldım eşyalarımı yeni almaya başladılar yeni evimde yemek pisiriyorjm bu hayatı ben seçtim kabul ediyorum biliyordum boe olacağını ama bu kadar kaynananın pinti kıskanç olacağını bilmiyordum kayinbabanin aldığı herseyi saklıyor evin parasıyla gizli gizli altin alıyor eşinin bhaberri yok geçen gün esim bana hediye almış kızıyor yine almış kardeşi ve bende varım bize de alsin sana para veriyor helâli degil geri iade ettim artik dayanamıyorum eşimde sesini çıkaramıyor çok seviyor biliyorum ama hergün tartışıyoruz kaynanamda herşeyimiz bir diyor harcama yapma ama o bisey alınca bana vermiyor yiyecek konusunda kocasıda ona inaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?