Kaynanamla hic anlaşamıyorum

Bir teselli çeşidi olarak eşim aslında beni seviyor ama adam olup, annesinin beni ezmesine müdahale edemiyor öyle ki eşimin aldığı hediyeyi bile geri vermek zorunda kalıyorum diyorsunuz. Karakter sahibi seven erkek annesinin sizin üzerinizde bu kadar baskı kurmasına müsade etmez.

Kayinvelidenizin baskısından kurtulmak için neyi bekliyorsunuz, hem ona hem eşinize güzel bir rest çekmeniz lazım.

Eşim evimin ihtiyaçlarını karşılayamıyor cunku ailesi izin vermiyor

Iste napcagimi bilmiyorum 2 çocuğum var gitsem çocuklarını vermezler bana cok baskicilar

Lütfen konuyu düzenleyin. Çorba gibi.

Tek anladığım kp ve kv cimri. Eşin maaşı onlara veriyor galiba ve kv altın yapıyor. Sizden bir şeyler saklıyorlar. Eşin hediye almış, onu geri vermişsin ama araya kardeş mardeş girmiş, kime vermişsin anlamadım. Kardeşi de eşinin parasından kendine pay mı biçiyor? Kafam çorba oldu.

Tek zorun kaynanam artik dayanamıyorum o kadar doluyum ki yazdiklarimdan anlamamaniz normal

Maddi olarak onlara bağımlı oldukça size hep sıkıntı verirler. Eşinizin cabbar olup maddi anlamda göbek bağını kesmesi lazım ailesiyle. Kendi ayakları üzerinde duracak ve bunu ailesine kabullendirecek. Başka çare yok. Eşinizin öncelikle durumdan rahatsız olup buna bir son vermem gerek demesi lazım. Yoksa sen kendi kendini yer durursun. Değişen birşey olmaz. Aldığınız oyuncağa da yediğiniz lokmaya da karışırlar.

Yazınız pek anlaşılır olmasa da anlayabildiğim kadarına yorum yapayım.ortak bütçe sıkıntılı her daim ve sizin kv kp de oldukça cimri anlaşılan sıkıntı daha da büyüyor haliyle..., birşekilde hem evi hem bütçeyi ayırın.yapamıyorsanız siz de çalışın en azından dilediğiniz gibi harcayabileceğiniz ek bütçeniz olur ve kv kp ile yüzgöz olmazsınız işe gittiğiniz için

Eşim babasından cok çekiniyor ayrılmayı asla demez

Bende bilmiyorum ki nasil gördüğünü internetten siparis verdim geldiğinde gördü kiskanlik5an gözleri döndü yaa nasil sana hediye alır bana kızıma almiyo sana harcıyor diyer lafa gelince de vallaha oğlum sana hediye alsin diyo karışmıyoruz ona

5 aydır
Hiçbir şey anlamadım. Eviniz ayrı mı şimdi?
5 aydır ayrıdır ama pazarı da kaynanam yapıyor yaaa cok cimri burda konu açmam gerçekten çok bulandim benimle dertlecek birileri bulmak çözüm yok gibi yaptıysam bas edemiyorum kaymakamla dayımın esi herkese koyuluyor tek çözüm boşanmak oda çocuklarım var eşini seviyorum

Hesapları ayırmadan çözülmez bu sorun. Eşinizin çalıştığı üzerinde hak iddia ediyorlar. Bu durumda kendilerini her davranışlarında haklı görürler. Ya maaş alsın ya geliri bölün nasıl olur bilemem ama hesaplarınızı ayırın.

Eşinizin kendi maaşı yok mu?

hangimiz anlaşabiliyoruzki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…