Evet ama hep düzelir diye bekledim. Ama olmadı . Ben kocamı seviyorum oda beni seviyor ama annesinede bsey diyemiyor 11 yaşında babasini kaybetmiş . Benim kocamla problemim yokki annesinden dolayı çıkıyor tartışma hep . Alttan alıyor ama ben fazla sınırlı bir insanim düzen olmayınca sinirleniyorumNie çocuk yaptınız başından beri böyledir sonradan olmamıştır
Koku dediğiniz yaşlılık kokusu olsa gerek malesef evden çıkmaz .Evet ama hep düzelir diye bekledim. Ama olmadı . Ben kocamı seviyorum oda beni seviyor ama annesinede bsey diyemiyor 11 yaşında babasini kaybetmiş . Benim kocamla problemim yokki annesinden dolayı çıkıyor tartışma hep . Alttan alıyor ama ben fazla sınırlı bir insanim düzen olmayınca sinirleniyorum
Aslında bana da birşey diyemiyor annesine de . Sdce ben sürekli bağırıp cagirarak kendimi artık anlatmaya çalışıyorum yaşlılık kokusunda değil şöyle anlatıyım size doğum yaptım 1 ay ailem benle kaldı bebekle evle ilgilenmek için kaynanam 1 ay yikanmafi brak yıkanmayı üstündekileri bile değişmedi artık kokudan gelen misafir rahatsız olmaya başladı . Ben rahat bir şekilde misafir alamıyorum evime . Çok yoruldum artık boşanmak da istemiyorum ama bazen öyle oluyorki bunaliyorumKoku dediğiniz yaşlılık kokusu olsa gerek malesef evden çıkmaz .
Size şunu söyleyebilirim eşimle sorunum yok demeyin sorunların başyapıtı eşiniz . Kimse kimseyi bir başkası için kırmaz . Eşiniz sizi kırmak istediği için kırıyor annesı die bısey dıyemeyen adam karısı die de susabılır istese sonuçta sizde onun çocuğunun annesisiniz
Bagırıp çağırmak çözüm değil önemli olan anlaşılmak . Evde bebek varmış yapmayın çocuğa psikolojik şiddet olur evdeki bagrıs cagrıslar . Kayınvalidenize kokuyorsun duş al deseniz ne diyor ?Aslında bana da birşey diyemiyor annesine de . Sdce ben sürekli bağırıp cagirarak kendimi artık anlatmaya çalışıyorum yaşlılık kokusunda değil şöyle anlatıyım size doğum yaptım 1 ay ailem benle kaldı bebekle evle ilgilenmek için kaynanam 1 ay yikanmafi brak yıkanmayı üstündekileri bile değişmedi artık kokudan gelen misafir rahatsız olmaya başladı . Ben rahat bir şekilde misafir alamıyorum evime . Çok yoruldum artık boşanmak da istemiyorum ama bazen öyle oluyorki bunaliyorum
Dedim bir keresinde . Duş al yeri geliyor biz hergun alıyoruz sıcaktan terliyoruz dedim siz şey yapmaktan duş alıyorsunuz dedi ben daha çok sinirlenip kavga ettimBagırıp çağırmak çözüm değil önemli olan anlaşılmak . Evde bebek varmış yapmayın çocuğa psikolojik şiddet olur evdeki bagrıs cagrıslar . Kayınvalidenize kokuyorsun duş al deseniz ne diyor ?
namaz abdest yok anlaşılan olsa neden temızlıgı falan derken dikkat ederdi herhalde . Degıstıremezsınız ya bu yaştan sonraDedim bir keresinde . Duş al yeri geliyor biz hergun alıyoruz sıcaktan terliyoruz dedim siz şey yapmaktan duş alıyorsunuz dedi ben daha çok sinirlenip kavga ettim
Konuşuyor ama oda anlamıyor anlamak istemiyor işine gelmiyorYaşlılar kirlenmedigini düşünüyor eşiniz konuşsun çok kötü bir durum
Hadi gir anne yıkan kıyafetlerini makinaya Atacam de sıkıştır sürekliKonuşuyor ama oda anlamıyor anlamak istemiyor işine gelmiyor
Kaynana ile aynı evde yaşamanın nasıl bir şey olduğunu düşünüyordunuz ki? Ev de kadına ait muhtemelen ve istediği gibi at koşturur evinde. Sorun kadından çok sizi o eve mahkum eden kocanızda ve bunu bile bile kabul edip, çocuk yapan siz de. Kadına zorla banyo yaptıracağınızı falan mı düşünüyorsunuz? Hortum tutup yıkarsanız belki.İşte oyuzden kokuyor ve evide sarıyor bde bana salak salak konuşuyor daha sinirleniyorum inat yapar gbi
Bunu. Da yaptım karışma bana beeee diyorHadi gir anne yıkan kıyafetlerini makinaya Atacam de sıkıştır sürekli
70 ama görsen 70 demezsin kendini hiç ezdirmemis bde hiç iş yapmamis hayatı boyuncaKaç yaşında kaynananız?
Cok haklısınKaynana ile aynı evde yaşamanın nasıl bir şey olduğunu düşünüyordunuz ki? Ev de kadına ait muhtemelen ve istediği gibi at koşturur evinde. Sorun kadından çok sizi o eve mahkum eden kocanızda ve bunu bile bile kabul edip, çocuk yapan siz de. Kadına zorla banyo yaptıracağınızı falan mı düşünüyorsunuz? Hortum tutup yıkarsanız belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?