- 9 Haziran 2014
- 81
- 60
- 18
- Konu Sahibi zeynomurat1
-
arkadaslar daha once kaynanamla ilgili sorumunumu paylasmistim. kaynanamla ayni evde yasiyorum. esimde bende calisioz. imkanlari oldugu halde gitmiyo. dun esimle konustum bizimde yeni evli oldugumuzu birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz oldugunu annesini cok sevdigimi fakat ayni evde yasamak itemedigimi soyledim. esimde bana hak verdi tatli dille annesine soyledi seni evine gotureyim sonra.yine gelirsin dedi. bugun gitcrktii ama hungur hubgur agladi benim bi oglum var dedi.( vee gitmedi.. biz evlenirken boyle dememisti.ne yapcam bilmiyorum fena halde mutsuz ediyo brni bu durum? akil verin lutfen
arkadaslar daha once kaynanamla ilgili sorumunumu paylasmistim. kaynanamla ayni evde yasiyorum. esimde bende calisioz. imkanlari oldugu halde gitmiyo. dun esimle konustum bizimde yeni evli oldugumuzu birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz oldugunu annesini cok sevdigimi fakat ayni evde yasamak itemedigimi soyledim. esimde bana hak verdi tatli dille annesine soyledi seni evine gotureyim sonra.yine gelirsin dedi. bugun gitcrktii ama hungur hubgur agladi benim bi oglum var dedi.( vee gitmedi.. biz evlenirken boyle dememisti.ne yapcam bilmiyorum fena halde mutsuz ediyo brni bu durum? akil verin lutfen
ayakkabısına tuz dök
öyle olunca gidiyor mu yani istemediğin kişi :)))
Kv nin esi yokmu.yalnizmi yasiyor?belki yalnizlik agir geliyordur ona..
ayakkabısına tuz dök
gelmiyoda hatta
Kv nin esi yokmu.yalnizmi yasiyor?belki yalnizlik agir geliyordur ona..
kendi evi varken sizdemi kalıyor anlamadım
Sende benim yasadigim SIKINTILARI yasiyorsun su an.. esin yinede anlayisli cikmis vallahi benim anne kuzusu eski esimde evlendikten sonra omur billah annemle yasicaz dedi halbuki her ikimizde calisiyorduk anneside kapi orada git istiyorsun oglumla benim arama giremiceksin dedi .. ve sonunda kadin ne yapti etti yuvamizi dagitti .. inan cok yalvardim bana bir goz oda tut istersen sen annenle kal diye mobilya filanda istemiyorum yeterki huzurum olsun dedim ama o annesinin lafina gidip yuvasini icine etti Allah sana kolaylik versin ev ev ustune olmuyo istemedigimizden degil ama insani cileden cikariyorlar seni cok iyi anliyorum
Ahahaha guldum ne oluyor balla bende yapayim yaa kaynnamdan hic haz etmm guldurdun bni
vaybe ne kadar peki atılıyor tuz, benimde amcamlar gelicek bize,onlar ne zaman gelse annemle babam tartışıyor sürekli, onların ayakkabısına koysam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?