- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi zeynomurat1
-
kaynananın önünde kur yap kocana hatta utanmazsan hatta bence utanma seviş artık bunuda anlamazsa yuh o kadına
Kayınvaidemi zaten çok severim de, bunları okuyunca öpüp başımda gezdiresim geldi. Elinde olsa, adım atmaz evimize, "siz çalışan insanlarsınız evinizde rahatlamak istersiniz ne işim var benim sizde, çok görmek isterseniz geliverirsiniz" der hep. Zorla çağırdım evime bir kaç kez, onda bile saat kaçta gelelim kızım diye telefon açtı.
İşiniz çok zor, eşinizde yazık arada kalıyor. Bir tarafta annesi, diğer tarafta eşi. Ona git dese, duygu sömürüsü, sana bir şey dese olmayacak.Aklı başında başka biri yok mu kayınvalidenize söz geçirecek "sen burada gençlerin yanında ne yapıyorsun, az rahat bırak" falan diyecek birisi varsa ona söyleyin bir de. Anlamak zor sahiden bu oğlan annelerini, kız anneleri elden ayaktan düşse bile aman evladımın huzuru kaçmasın, damat laf etmesin diye direnirler, oğlan anaları tam tersi, sağ salim ama oğlunun yanında oturacak, utanmasa oğluyla yatar bu tipler.
Kayınvalidenizin yalnızlık korkusu var sanırım. Tek başına kendi evinde yaşayınca rahatsızlanırsam, başıma birşey gelirse kim o anda yardımıma koşacak diye düşünüyor olabilir. Yaşlıların bu düşüncelerine aslında hak veriyorum ama ev ev üstüne de olmuyor işte.
Ben yaşlı olsam yalnız yaşamayı tercih ederdim, başkasının evinde rahat edilmiyor.
ben yaslilarin bu tur dusuncelerine de hak vermiyorum simdi telelfon var hersey var basina bisey gelirse haber verir
ya hastalanirsam bana kim bakacak diye kapagi oglanin evine atmak ne oluyor ya
kendileri oyle mi yapmis acaba
o zaman herkes kendi anasini babasini birakmasin
ya ben onceden yaslilari severdim ama kaynanami da gorunce artik nefret ediyorum hepsi sadece kendini dusunuyor oyle tonton ninler dedeler falan uzaktan cok iyi ama gel bide iclerini gor hepsi kendine baktirmak icin acimadan ogullarinin kizlarinin evliliklerini harcayabiliyor
bu kadin simid bilmiyor mu anlamiyor mu bunu ya ben bu evde kaliyorum gelin rahatsiz olur ogluma der oglum arada kalir huzursuzluk cikar diye bal gibi biliyorlar ama anlamak islerine gelmez niye cunku kendi istifleri bozulmasin diye
bu gunah valla giz gore gore gunah
anaannem 77 yaşında kalçada 3 tane kayma var hala dedemle iki göz evinde kimseye gitmez imkan yok..babaannem 63 yaşında dipçik gibi annem evini kapatacakmışta gelip ona hizmet edecekmiş sabah 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayacakmış ilaçlarını verecekmiş temizlik yapacakmış yemek yapacakmış mışta mış ..adam var adam var bence bu yaşlılık değil karakter işi..Allahım bugün bütün yorumlarım karaktere çıkıyo var bunda bir iş
Babaanen nasıl 63 yaşında yaw sasirdim valla sen kac yasindasin
İmza
:)) CANIM ben 27 babam 46 babaannem 63 annem46 anaannem 77 annem son çocuk babam iki numara dayimda 58 yasinda eskiler erken evleniyor ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?