kAynanammm..okuyuuun lutfen

Kaynaniz dul sanirim. Basini baglayin ozaman.Belliki yalniz kalmak istemiyor.Evlendirin hayat arkadasi olur .Yaptigi sey cok ayip. Sizin cocugunuz da olunca nasil yapacaksiniz. Ona da uzuldum ama kendi de gelindi bir zamanlar.Acaba ilk gelin oldugunda nasildi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede akli basinda biri kayinvalidenin kulagini çekmeli ...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Kayınvalidenizin yalnızlık korkusu var sanırım. Tek başına kendi evinde yaşayınca rahatsızlanırsam, başıma birşey gelirse kim o anda yardımıma koşacak diye düşünüyor olabilir. Yaşlıların bu düşüncelerine aslında hak veriyorum ama ev ev üstüne de olmuyor işte.

Ben yaşlı olsam yalnız yaşamayı tercih ederdim, başkasının evinde rahat edilmiyor.

Yemekleri sen yapıosan sevmediği yemekleri yap
O yapıosa kulp bul yeme
Akşam kocanla kendine kahve yap başbaşa kahve içelim de varsa balkon balkona çıkart
Tablet vs varsa film aç yatak odasında izleyin
Yalnız kalırsa gitmek ister

ben yaslilarin bu tur dusuncelerine de hak vermiyorum simdi telelfon var hersey var basina bisey gelirse haber verir
ya hastalanirsam bana kim bakacak diye kapagi oglanin evine atmak ne oluyor ya
kendileri oyle mi yapmis acaba
o zaman herkes kendi anasini babasini birakmasin
ya ben onceden yaslilari severdim ama kaynanami da gorunce artik nefret ediyorum hepsi sadece kendini dusunuyor oyle tonton ninler dedeler falan uzaktan cok iyi ama gel bide iclerini gor hepsi kendine baktirmak icin acimadan ogullarinin kizlarinin evliliklerini harcayabiliyor
bu kadin simid bilmiyor mu anlamiyor mu bunu ya ben bu evde kaliyorum gelin rahatsiz olur ogluma der oglum arada kalir huzursuzluk cikar diye bal gibi biliyorlar ama anlamak islerine gelmez niye cunku kendi istifleri bozulmasin diye
bu gunah valla giz gore gore gunah

anaannem 77 yaşında kalçada 3 tane kayma var hala dedemle iki göz evinde kimseye gitmez imkan yok..babaannem 63 yaşında dipçik gibi annem evini kapatacakmışta gelip ona hizmet edecekmiş sabah 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayacakmış ilaçlarını verecekmiş temizlik yapacakmış yemek yapacakmış mışta mış ..adam var adam var bence bu yaşlılık değil karakter işi..Allahım bugün bütün yorumlarım karaktere çıkıyo var bunda bir iş

esinden uzak dur bir sure yaklasma annenin yaninda cekiniyorum de sonra sener sen gibi pencereden atar anasini '))))

İs yaptir temizlik yemek utu hepsini yig ustune sabah giderken anne pazara cikip sunlari al diye eline liste ver kadini bas koseye oturtursan gitmez biraz kullan bak nasil kaciyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Babaanen nasıl 63 yaşında yaw sasirdim valla sen kac yasindasin ?

İmza

Babaanen nasıl 63 yaşında yaw sasirdim valla sen kac yasindasin

İmza

:)) CANIM ben 27 babam 46 babaannem 63 annem46 anaannem 77 annem son çocuk babam iki numara dayimda 58 yasinda eskiler erken evleniyor ya :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
ee her sey köprüyü geçene kadar bu insanlarda...maalesef işin öyle zor ki, allah yardımcın olsun

çok üzüldüm... Bende hiç istemem kayın validemi sevip sevmediğim konusunda hala kararsızım içim akmıyor kadına çünkü çok yapmacık . evime geldiğinde heryeri kurcalıyor . ben sevmem evime karışılmasını . oğlunun yanında çok iyi bana yanlızkende lafı yok ama arkadaşlarıyla sürekli dedikodumu yapıyor.

Elinden amaliyat olcakmış şimdi oğluna kendini acındırıyor . üstü kapalı gelin bana bakmaz diyor. Tabi oğluda bunun üzerine sen annemi istemiyorsun diyor .

Hiç umrumda değil gel bakayım bile demem . gelirse bakmaya çalışırım çok fazla taviz vermem verince tepene çıkıyorlar . bu zaman kadar doğru düzgün oğluna analık yapmamış banamı kaynalılık yapcak düğünümde gördüm nasıl kaynanalık yaptığını .

evine gelin indim karşılamadı bile beni oğle kaynanaya böyle gelin ben bu ayrıntılara takılırım hep hiç unutmam karşımdakinede tavır alırım hemen

sende sessiz kal bence eşine annesi yokken çok sıcak davran ... annesi geldiğinde mesafeli ol ki annesinin evde olduğunda uzaklaştığınızı fark etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…