kAynanammm..okuyuuun lutfen

bencil insandan korkarım arkadaş
aglayıp sızlayacaksa evlendiremseydi
öle yada böle gidecek o evden ömür boyu bekçilik yapamazsınız
bir kaç günlüğüne şehir dışına çıkın onuda evine koyun.bidaha da çağırmayın
 
Bu konuda esin yinede anlayisliymis bende ayni evde yasadim bir dahami asla omrumden omur gitti lakin benim geri zekali eski esim annesi cok bagimliydi bu konuda bana omur boyu annemleyiz demezmi ki evlenmeden once anlasamassan ayri eve tasiniriz diyordu ! kadinda dogru durust bir kadin olsa bagri maasi var calisiyor eli ayagi tutuyo oglumda oglum yapmadigini birakmadi bana oglunu bana karsi kiskirtmalarmi istersin uzerime iftiralar atmasinimi istersin vsvs icim sisti ! ben bu kaynanalari anlamiyorum cidden ! amaclari ne birde duygu somurusu yapip agliyorlar vay be bu kadarda iki yuzluluk olmazki
 
Valla sorun nasıl çözülür bilmem, kv biraz fena gibi, allah yardımcın olsun ama bence sen hiç bir şekilde müdahele etme. Ne diyorsa eşin desin canım, sen gerekeni söylemişsin, eşin de annesine yansıtmış. En azından arada sen kötü olma çünkü bu durum "biz yeni evliyiz biraz anlayış görmek istiyoruz"dan çıkar, "gelin beni evinde istemiyo, bi oğlum var oğlumun evinden kovdu beniii" ye kadar gider.
 
kirk yil dusunsem aklima gelmezdi, super olmus : ))
 
yalnız kalmaktan korkuyor sıkılıyor da olabilir. kendinizi onun yerine koyun.
 
Yalnız kalmaktan korkuyor olabilir ama korkunun ecele faydası yok anlayış gösteren anlayış görsün valla iyi niyet göstere göstere tepesine çıkıyorlar insanın. Canım allah yardımcın olsun ama bu iş erkeğe düşüyor aradaki dengeyi kuracak olan o ama daha yeni evliyiz diyorsun yanılmıyorum değil mi ne kadar süre oldu? Yani eşin annesinin tarafınıda tutabilir o taraf bu taraf demek istemiyorum ama ne yazıkki öyle. Bak sakın tavrını ortaya koymaktan çekinme istemediğin birşeye eşin için yuvan için vs tamam dersin sonra hep senden beklerler. evet yeri gelir fedakarlık yapacağın yerler olur orası ayrı ama bu başka bir konu. Uygun bir dille kv' ne kendisinin ne zaman isterse gelip bir kç gün kalabileceği zaman zamanda sizin ona gidip geleceğiniz misafir olarak başınızın üstünde yeri olduğunu ama herkesin kendi evinde olması gerektiğini a nlatın.
Yani bu türlü herşey sorun olur seni çok iyi anlayabiliyorum. Dışarı çıkmak istersin ya onuda götürmek zorund kalırsın evde bıraksan bak bak oğlumu ayartıp dışarı çıkıyor beni evde bırakıyorlar fln diye de düşünebilir. Bi misafirin gelse istediğin gibi ağırlayamazsın vs vs ... DERLERYA UZAK OLSUN TATLI OLSUN DİYE.
Ya nolur kusura bakma ama kendi yaşadıklarım gözümün önüne de geldikçe nasıl sinirlerim zıplıyor oğullarıyla evlendiriyorlar güya siz iyi olun diyecekleri yerde daha ben mi o mu moduna giriyorlar!!!!!
Allah sabır versin eşinle bu sebepten aranı bozma güzel güzel konuş ifade et kenini onu empati kurarak düşündürmeye çalış ve bir çözüm yolu bulmaya teşvik et ama bunu eşini bunaltmadan yap.
 
ne yüzsüz kadın yaa.
oğlu acık acık söyluyor, kadın çocuk gıbı aglıyor.. eee işi bılıyor tabıı kadın.. aglayıp zırlayınca tabi dedıklerını yaptırıyor. önemlı olan; bu blöfleri yememek !
ee bu hayat boyle mı geccek yanı?
 
Kesinlikle haklı değil ÇOK ama ÇOOOOK haklısınız....Hiç taviz vermeyin..Ya annen gider ya ben giderim deyin..Eğer annesini tercih ederse zaten sizi hak etmiyordur..Annesiyle güle güle gitsin..
 
Senin ailen söylesin biz kızı Böyle konuşup vermedik desinler.taviz verme onların anladığı dil bu
 
Kadını da anlıyorum düşündükçe.. bir oğlu var.. yalnizlik korkusu nedir iyi bilirim ben, muhtemelen yalnizliktan, oglunun evlenip onu aramamasindan sormamasindan korkuyor demekki kadin.. üzüldüm sizin icin de ama icten ice hak veriyorum esinizin annesine de. Yani nasi anlatsam siz de haklisiniz ama o da hakli. Bunca yil yaninda olsun bak büyüt kazik kadar adamlen bile cocuk gibi sev, sonra ayrilmak zor tabi birde kocasi vs vefat etmisse daha zordur (esinizin babasinin olmadigini varsayiyorum yoksa evini bırakıp gelmesi cok mantiksiz) neyse biraz sabredin belki gider ne bileyim. Belki yakinlarda ama cok da yakinlarda olmayan bi ev tutsun esiniz ona. Tasinsin yaniniza. Aksamlari yalnız kalin en azindan.
 
karkraliçesi peki kv nin evindeyken eşimin ayakkabısına tuz koysam eş,imin ayağı kvnin evinden kesilir mi?
ya da kv nin evindeyken ayakkabısına tuz koysam kv nin ayağı benim evden kesilir mi?
Ahhh canım ne kadar tatlı yazmışsın ne çekiyorsunuz bu kaynanlardan ya hic anlayışlı kaynana yok bende sözlüyüm kaynanam iyi şimdilik sözlüm cok anacı napacam Bilmiyorm inşşalh bende tuz dan derman aramam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…