- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi zeynomurat1
-
yakalanırsanda kokuodu dersin
ya bi de bir şey sorcam kelime hatası yapmadıysan 3 yıldır evlisin ve yeni evliyim mi diyosun
yahu ben 9 aydır evliyim tamam cicim günleri bitti modundayım helal olsun sana
Böyle şeyler okuyunca dengem bozuluyor yahu. Sevdiceğimin annesi yanımızda bile oturmaz. Şimdiden başladı ben sizle uğraşamam maaşım da var giderim huzurevine demeye. Keşke herkes anlayışlı olabilse.
hayir dogru 3yillik evliyiz ama nerdeyse 1.5yil ayri yasadik is imkanlrindan dolayi ben bi umivde ogretim gorevlisi olarak basladim esimde ozel sirketde.calisiyodu kurulu bi duzenimz hemen hemnolmadi iste son 1yildir.oturttuk tamam dedik simdide kaynanam bizle. simdi bile icerden sesleniyo skntidan patladim nerdesin diyegit madem git.
rahat rahat giyin gari
O utançtan kendim giydiriyormuşum
alleyyysen sok içineeee
bak valla hatrım kalır
evet evi maasi herseyi var sagligida yasina gore cok iyi ihtiyaclarini karsilayacak durumda.ama anlayis sifir. tek oglum var diyo hep..bunun arkasina siginiyo
arkadaslar daha once kaynanamla ilgili sorumunumu paylasmistim. kaynanamla ayni evde yasiyorum. esimde bende calisioz. imkanlari oldugu halde gitmiyo. dun esimle konustum bizimde yeni evli oldugumuzu birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz oldugunu annesini cok sevdigimi fakat ayni evde yasamak itemedigimi soyledim. esimde bana hak verdi tatli dille annesine soyledi seni evine gotureyim sonra.yine gelirsin dedi. bugun gitcrktii ama hungur hubgur agladi benim bi oglum var dedi.( vee gitmedi.. biz evlenirken boyle dememisti.ne yapcam bilmiyorum fena halde mutsuz ediyo brni bu durum? akil verin lutfen
evet evi maasi herseyi var sagligida yasina gore cok iyi ihtiyaclarini karsilayacak durumda.ama anlayis sifir. tek oglum var diyo hep..bunun arkasina siginiyo
yapacak tek birşey var, ev kendisinse evi satın size yakın bir yerden ev alın kira ise taşınsın. Böylece arada gelir oturur gider yada eşiniz onu ziyaret eder. Yalnız olduğu için sıkılıyordur, götürelim dediğiniz halde gitmemişse eğer tek yol bu. Kavga etmeyin tek çocukmuş eşiniz, kadında yalnızmış. Ana oğulu birbirine düşürmeyin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?