kAynanammm..okuyuuun lutfen

Böyle şeyler okuyunca dengem bozuluyor yahu. Sevdiceğimin annesi yanımızda bile oturmaz. Şimdiden başladı ben sizle uğraşamam maaşım da var giderim huzurevine demeye. Keşke herkes anlayışlı olabilse.

ya bi de bir şey sorcam kelime hatası yapmadıysan 3 yıldır evlisin ve yeni evliyim mi diyosun
yahu ben 9 aydır evliyim tamam cicim günleri bitti modundayım helal olsun sana

hayir dogru 3yillik evliyiz ama nerdeyse 1.5yil ayri yasadik is imkanlrindan dolayi ben bi umivde ogretim gorevlisi olarak basladim esimde ozel sirketde.calisiyodu kurulu bi duzenimz hemen hemnolmadi iste son 1yildir.oturttuk tamam dedik simdide kaynanam bizle. simdi bile icerden sesleniyo skntidan patladim nerdesin diye git madem git.

Bu aralar kaynanadan çekmiş biri olarak bide bizde kalsa kafayı yerdim sanırım...Ama yaptıklarından sonra yüzü olmaz sanırım...Zor ya kaynana iyide olsa kötüde olsa evde rahatlık ve romantik ortam olmaz yani

babaannemin meşhur bi lafı var ne zaman sıkılsam al parmağını..............diye devam eder mübarekbiliyorum çok argo terbiyesiz ama babaannem napayım kaynana aynen iletiyorum bu lafı sıkılıyosa kendiyle uğraşsın ne diye sana sarıyo..ben bir şey diyeyim mi kaynanan uyuzluğundan değil sanırım tamamen yalnızlıktan size sarıyo bu işe bi çözüm bulsanız evlendirseniz mesela hayat arkadaşı bulsanız olmamı kocan müsaade etmez mi

evet evi maasi herseyi var sagligida yasina gore cok iyi ihtiyaclarini karsilayacak durumda.ama anlayis sifir. tek oglum var diyo hep..bunun arkasina siginiyo

Televizyon izlerken çat diye kanalı değiştir, izlediği sırasında dizi maç varsa eşinin tuttuğu takımın formasını giy, maçı açıp, tezaurat yap :)
yanında cilveleş azıcık, geceleri ses çıkar.
tüm bunlar da olmadı, o ağladıkça sende ağla...
ne mikrop muşum da haberim yokmuş

Bunlar hep yalnızlıktan işte. Tamam çok dengesizce ve saygısızca ama yalnızlıktan yaptığı çok belli. Nasıl düşünmez insanlar böyle şeyleri hiç anlamıyorum iyi ki bir oğulları var.
Bence siz ona uygun bir eş adayı bulun ve evlendirin en iyisi.

Son düzenleme:

bir de böyleleri var

allah kolaylık versin cnm
bazı kaynanalar malesef böyle
benimkinin kocası da var,başka oğlu da var,evi de ayrı ama yapışkanlık aynı,
nereye gitsem kuyruk gibi benimle,iş çıkışı kızımı alıp eve geçiyorum ona bile laf ediyor neymiş oğluyla biraz daha oturacakmış
ya benim evim ayrı yolum ayrı
bırak da 1 saat kocamla vakit geçiriyim
haftasonu benim adıma program yapar,akrabaları,dırdırı,lafı sözü ayrı dert
evime karışması ayrı dert
utanmasa kazandığınız parayı bana verin ben size harçlık veriyim diyecek
allahtan senin koca anlayışlıymış.benimkinde anlayış da yok.annesi ne derse doğrudur
ama şu tuz koyma işini deneyeceğim bende

karkraliçesi peki kv nin evindeyken eşimin ayakkabısına tuz koysam eş,imin ayağı kvnin evinden kesilir mi?
ya da kv nin evindeyken ayakkabısına tuz koysam kv nin ayağı benim evden kesilir mi?

evet evi maasi herseyi var sagligida yasina gore cok iyi ihtiyaclarini karsilayacak durumda.ama anlayis sifir. tek oglum var diyo hep..bunun arkasina siginiyo

yapacak tek birşey var, ev kendisinse evi satın size yakın bir yerden ev alın kira ise taşınsın. Böylece arada gelir oturur gider yada eşiniz onu ziyaret eder. Yalnız olduğu için sıkılıyordur, götürelim dediğiniz halde gitmemişse eğer tek yol bu. Kavga etmeyin tek çocukmuş eşiniz, kadında yalnızmış. Ana oğulu birbirine düşürmeyin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ana ogulu bırbırıne dusurmeyın mı
karı kocayı bırbırıne dusurmek ne oluyor pekı
ogluyla evlendı dıye kadın anasıyla yasamak zorunda mı
herkocası ölen kadın oglunun yanına mı yerlesecek kendıne bakabılıyorsa ne gerek var huzur bozmaya rahatsızlık vermeye ustelık oglu da kıbarca artık gıt demıs ne dıye somuru yapıp aglıyo aglayacaksa ne dıye oglunu evelendırıyo
ne dıye mahkum edıyor kendıyle yasamaya kadının annesı gelse kalsa oluyor mu kı kız annelerı yaomaıyor bunu
bu erkek annelerı daha mı kıymetlı ya
ben olsam kayananam aglıyorsa ben ondan daha cok aglarım cıngar cıkarırım yollarım o kadını cıkacaksa da esımle huzursuzluk bu yuzden cıksın

benım kaynana da bole bır sene beraber oturdum sınır hastası oldum
gecen bı konusmada konusu acıldı benım beraber yasamak ıstememmle ılgılı bana dıyorkı gız dagı verıyor onların bı yakını vardı genc yasta bosandı kaynanasıyla oturmak ıstemedıgı ıcın benım gıbı sorunları oldu ve baska sorunları da vardı bunu uzerıne bosandılar bana onu ornek verıyo
bende kaynanamın suratına ole dedım eger ben esımden bosanacaksam kesek sebebı bu olsa senle yasamak ıstemedıgım ıcın esım benı bosasın yeterkı baska bı sebep olmasın dedım suratına baka kaldı

Benim kayınvalidem 35 yaşında dul kalmış üç çocukla. Çalışmış tek başına hepsini üniverisitede okutmuş. Eşim tek erkek evladı, eşime bakarken kadının gözlerinin içi parlar o kadar sever oğlunu...kızlarınıda çok sever. Bir evi var emeklisi var kendi başına yaşar. Biz gerçi pek yanlız bırakmayız mesela biz her bayram arefe günü gider gecede orda kalırız ki bayram sabahı yanlız uyanmasın diye sonuçta eşim o evinde erkeği sayılır...ama evini asla kapatmaz, kimseye yük olmaz. Kızlarıda pek evde yanlız bırakmaz iki gün onlarda kalsa üçüncü gün kaçar evine...Arasıra görümcem bana getirir ve genelde hafta başı gelir haftasonu evine döner hayatta haftasonu kalmaz.siz çalışıyorsunuz bir hafta sonunuz var der...ve hep derki elim ayağım tuttuğu sürece kimseye yük olmam ama elden ayaktan düşersem sizin vicadınınıza kalmış der. Bu arada ben On yıllık evliyim...kayınvalidem 65 yaşında ve şekeri var ayrıca kalp ameliyatı geçirmiş biri...o zaman kadının bizden hiç çıkamaması gerekir. Elden ayaktan düşürmesin rabbim ama düşerse elbet bakarım başımın üstünde yeri var çünkü kendinden nefret ettirmedi.Bu yanlızlık, patolojik bağımlılık falan değil bence anlayışsızlık ve insanların özelini bilerek isteyerek sabote etmektir. Bu durumda sizinde yapacağınız pek bişey yok ama bu durum sizde kronik psikolojik travma yapıyor birgün bir patlarsınız o zaman işin boyutu değişir. Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…