kAynanammm..okuyuuun lutfen

Kendi evi varmis , ve sagligi yerindeymis neden mizmizlaniyor anlamiyorum bu oglan analarini yaa..

Sizde fazla yuz vermeyin , hosuna gitmeyecek seyler yapin belki ozaman gider...

Allah yardimcin olsun tatlım ya .. Zor durumun .. Başta söylemeyip bu şekilde olması çok yanlis bide yeni evli insanlar baş başa olmak ister ..

Ayyy böyle anlayissizlari görünce ama kaynanami öpüp başıma koyasim gelior. Yavrum bIze gelince oglan gelmeden gidim simdi beni görürse bjrakmaz oturamak zorunda kalırım gidinde siz rahat rahat takılın dior. Allahim srn her kaynanaya boyle akıllar verrr:-D

bu konuda kararlı olmanız lazım eşinle senin nasıl başlarsa öyle gider bi gün ağlar iki gün ağlar üçüncü de gider kvnin eşinin böyle mutsuz olduğunu görmesi lazım

Haklısınız, çok düşüncesiz insanlar var gerçekten.
Eşi falan yokmu acaba?

ayakkabısına tuz dök

Aaa öyle olunca ne oluyormuş :26:

sen de agla
kaynana gitmem diye agliyorsa sen ondan daha cok agla gitsin diye ben beraber yasamak istemiyorum diye
ben bu sartlarda evelenmedim de beraber yasamak isteseydim basta oyle evlenirdim de
allah belasini versin boyle pis yapiskan kaynanalarin

Ne yapikan kadin ya. Azicik gurur olsa o konusmadan sonra arkasina bile bakmazdi.

Esinizden biraz uzak durun annen evdeyken rahat degilim deyin ki yalan da degil.

ya bi de bir şey sorcam kelime hatası yapmadıysan 3 yıldır evlisin ve yeni evliyim mi diyosun
yahu ben 9 aydır evliyim tamam cicim günleri bitti modundayım helal olsun sana

Kayınvaidemi zaten çok severim de, bunları okuyunca öpüp başımda gezdiresim geldi. Elinde olsa, adım atmaz evimize, "siz çalışan insanlarsınız evinizde rahatlamak istersiniz ne işim var benim sizde, çok görmek isterseniz geliverirsiniz" der hep. Zorla çağırdım evime bir kaç kez, onda bile saat kaçta gelelim kızım diye telefon açtı.

İşiniz çok zor, eşinizde yazık arada kalıyor. Bir tarafta annesi, diğer tarafta eşi. Ona git dese, duygu sömürüsü, sana bir şey dese olmayacak.Aklı başında başka biri yok mu kayınvalidenize söz geçirecek "sen burada gençlerin yanında ne yapıyorsun, az rahat bırak" falan diyecek birisi varsa ona söyleyin bir de. Anlamak zor sahiden bu oğlan annelerini, kız anneleri elden ayaktan düşse bile aman evladımın huzuru kaçmasın, damat laf etmesin diye direnirler, oğlan anaları tam tersi, sağ salim ama oğlunun yanında oturacak, utanmasa oğluyla yatar bu tipler.

Ya bende bi oğlan annesi adayiyim ama harbiden bu kaynana lari bi kaşık suda boğmak istiyorum . Ne yapisiyorsun yalandan aglama lar falan

note3 kadinlar_klubü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…