- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi zeynomurat1
-
kaynananın önünde kur yap kocana hatta utanmazsan hatta bence utanma seviş artık bunuda anlamazsa yuh o kadına
Allah sabir versin. ama arkadasa katiliyorum. onu rahatsiz etcek biseylrr yapmalisin kocanla.cilveles falan iste.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendi evi varmis , ve sagligi yerindeymis neden mizmizlaniyor anlamiyorum bu oglan analarini yaa..
Sizde fazla yuz vermeyin , hosuna gitmeyecek seyler yapin belki ozaman gider...
tüylü terliğini kaynanasına dogru fırlatsın. belki kafası yarılırda gelmez dahada
şener şen Ayşen gruda nın çöpçüler kralındaki sahnesi geldi aklıma
bi tutam serpin işte ayakkabının içine
gelmezler bi daha
arkadaslar daha once kaynanamla ilgili sorumunumu paylasmistim. kaynanamla ayni evde yasiyorum. esimde bende calisioz. imkanlari oldugu halde gitmiyo. dun esimle konustum bizimde yeni evli oldugumuzu birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz oldugunu annesini cok sevdigimi fakat ayni evde yasamak itemedigimi soyledim. esimde bana hak verdi tatli dille annesine soyledi seni evine gotureyim sonra.yine gelirsin dedi. bugun gitcrktii ama hungur hubgur agladi benim bi oglum var dedi.( vee gitmedi.. biz evlenirken boyle dememisti.ne yapcam bilmiyorum fena halde mutsuz ediyo brni bu durum? akil verin lutfen
ayakkabısına tuz dök
kişi dahada gelmio özgişcimHaklısınız, çok düşüncesiz insanlar var gerçekten.
Eşi falan yokmu acaba?
Aaa öyle olunca ne oluyormuş :26:
kişi dahada gelmio özgişcim
arkadaslar daha once kaynanamla ilgili sorumunumu paylasmistim. kaynanamla ayni evde yasiyorum. esimde bende calisioz. imkanlari oldugu halde gitmiyo. dun esimle konustum bizimde yeni evli oldugumuzu birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz oldugunu annesini cok sevdigimi fakat ayni evde yasamak itemedigimi soyledim. esimde bana hak verdi tatli dille annesine soyledi seni evine gotureyim sonra.yine gelirsin dedi. bugun gitcrktii ama hungur hubgur agladi benim bi oglum var dedi.( vee gitmedi.. biz evlenirken boyle dememisti.ne yapcam bilmiyorum fena halde mutsuz ediyo brni bu durum? akil verin lutfen
Eneee
İleride bolca lazım olacak bu fikir bana, çaktırmadan tuzlarım ayakkabılarını
Teşekkür ederim tatlım
bi tutam serpin işte ayakkabının içine
gelmezler bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?