Kaynanan eve erkek alıyo hayırdır '!'???

1- Adamı şikayet et. Resmi nikah olmadan imam nikahı yapmak suç. Bir kaç ay içeride yatsın.
2- Erkek kardeşini yanına al. Biraz yanında kalsın.
3- Annen normal bir anne olursa ne ala. Olmazsa ilişkinizi kesersiniz.

Kardeşiniz yurda yerleşemiyor mu? En azından o evden çıkmış olur?

Yurtta kaldım ben . Benım bı kucuk kardesım de kaldı ve ıkımızde de panık var bazen panıge baglı konusma bozuklugu yasıyoruz bunun altında da pskolojık sebebler var bariz ortada ve cogu da yurttan kalma ..
Onun bunları yasamasını ıstemıyorum . Yurt olayı dısardan gorundugu gıbı degıl ne yazıkkı ..

Yurtta kaldım ben . Benım bı kucuk kardesım de kaldı ve ıkımızde de panık var bazen panıge baglı konusma bozuklugu yasıyoruz bunun altında da pskolojık sebebler var bariz ortada ve cogu da yurttan kalma ..
Onun bunları yasamasını ıstemıyorum . Yurt olayı dısardan gorundugu gıbı degıl ne yazıkkı ..

Yurt derken Kredi Yurtlar Kurumu'nun öğrenci yurdunu kastetmişim üniversite öğrencisi kardeşiniz için, bilmiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruz. Yurt koşullarını da bilemiyorum maalesef.

1- Adamı şikayet et. Resmi nikah olmadan imam nikahı yapmak suç. Bir kaç ay içeride yatsın.
2- Erkek kardeşini yanına al. Biraz yanında kalsın.
3- Annen normal bir anne olursa ne ala. Olmazsa ilişkinizi kesersiniz.

Adam ne halı varsa gorsun ona kızamam bıle annem yalvarıyor resmen adama o yuzden onunla ılgılı bısey yapmayacagım ..

Kardesımı yanıma alamam aıle aptdaym ben bu cok buyuk sorun olur esın aılesı tarafından ve su ara da evden ayrılmam ımkansız bı mıktar borcum var ..
Annem zaten muallak .. ıyıbı anne oldugunu dusunuyor kendı capında.. Sokaga atmadıgı ıcın ...:ssz:

Türk kültürü iste! Adam iki kadini birden idare ediyor ve bu normal olarak karsilaniyor fakat bekar bir kadin istedigini yaptiginda "aman aman o.. oluyor". Esin orda arkadasinin agzinin payini vermesi gerekiyordu! Ne demek yani, kv'deyi gözetliyor o igrenç çoçuk? Ve daha igrenç olan gelip bunlari esine anlatmasi!

Bence utanilcak hiçbirsey yok. Herkez kendi hayatini yasamakta özgür!

O zaman hepinize bi iyilik yapıp adami şikayet edeceksin baska napabilirsin?
ayrica yurt daha mi kötü o ev ortaminda maruz kalinan muameleden?
adami şikayet etme konusunda ne düşünüyorsun. ???

Yurt derken Kredi Yurtlar Kurumu'nun öğrenci yurdunu kastetmişim üniversite öğrencisi kardeşiniz için, bilmiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruz. Yurt koşullarını da bilemiyorum maalesef.

Unw okuyan zaten kredı yurtlar kurumunda .
Lıselı ıcın gıdebılecegı yurtlar tehlıkelı olabılıyor .
En buyuk tehlıke ergenlık cagındakı genclerın bır arada yasaması zaten .
NEler gordum duydum .. Cok kotu o secenek de olmaz :19:
Bunları hep dusundum bı cozum bulamadıgımdan konu actım zaten

O zaman hepinize bi iyilik yapıp adami şikayet edeceksin baska napabilirsin?
ayrica yurt daha mi kötü o ev ortaminda maruz kalinan muameleden?
adami şikayet etme konusunda ne düşünüyorsun. ???

Adam zaten sabıkalı :D evıne de dogru duzgun gıtmıyor bastırmam cok zor yanı .
Karısı kovuyomus devamlı evden annemle beraber oldugundan dolayı ..
Hastanelerde falan yatıyomus .. :27: gercekten az kaldı delırebılırım :43:

Unw okuyan zaten kredı yurtlar kurumunda .
Lıselı ıcın gıdebılecegı yurtlar tehlıkelı olabılıyor .
En buyuk tehlıke ergenlık cagındakı genclerın bır arada yasaması zaten .
NEler gordum duydum .. Cok kotu o secenek de olmaz :19:
Bunları hep dusundum bı cozum bulamadıgımdan konu actım zaten

ama siz kız yurdunda kalmışsınız
benim de arkadaşlarım var liseyi yatılı okuyan hiç bir şikayetlerini duymadım
ayrıca kardeşinin şu anki durumu çok daha kötü bence
kendisiyle konuştunuz mu bu konuyu ona bi teklif götürün bence bakalım ne diyecek

canım en basta allah yardımcın olsun senin yerinde olsam senin kadar güclu olurmuydum bu tartısilir:
kardesinin yurtta kalmasi inanki annenizin yaninda kalmasindan daha saglikli emin ol
senin yetistigin donemler yurtlar sartlari ortami yetistirme tarzlari cok farkliydi
yalniz simdi daha cok farklı tum sosyal faaliyler mevcut
kendim bilhassa gordum ,
cunku bende bu konularda cok hassasım ve fırsat buldukca topluca ziyaret ettigimiz bir yer
ben kardesin icin fazlasıyla uzuldum,sadece burada degilnsenin yasantini bilen aklı basinda insanlarlada bol bol otur konus,
kardesin icin en dogru kararı,sen verebilrsin:

Son düzenleme:
:8:
Adam ne halı varsa gorsun ona kızamam bıle annem yalvarıyor resmen adama o yuzden onunla ılgılı bısey yapmayacagım ..

Kardesımı yanıma alamam aıle aptdaym ben bu cok buyuk sorun olur esın aılesı tarafından ve su ara da evden ayrılmam ımkansız bı mıktar borcum var ..
Annem zaten muallak .. ıyıbı anne oldugunu dusunuyor kendı capında.. Sokaga atmadıgı ıcın ...:ssz:

Ne hali varsa görsün mu adam??
o liseliyi yurtlardaki muameleden korurken evde annesiyke bi adamin uygunsuz ortamina maruz birakiyorsun...!
annem iflah olmaz Diyorsan o adami o kardesin icim o evden uzak tutacaksin. Ayrica adam da serefli olsa izini kaybettirir,
Kimse kimseyle zorla birlikte olmaz .annen silah mi dayiyor adama. Adam pekala istemiyorsa girip çıkmaz o eve.

ama siz kız yurdunda kalmışsınız
benim de arkadaşlarım var liseyi yatılı okuyan hiç bir şikayetlerini duymadım
ayrıca kardeşinin şu anki durumu çok daha kötü bence
kendisiyle konuştunuz mu bu konuyu ona bi teklif götürün bence bakalım ne diyecek

O istedi ben göndermedım :26: kıyamadım bı basına cok zor ..
Ortanca kardesım 4 sene kaldı pskolojısı berbat gunlugunu okudum yanlızlık bunalımlarına gırmıs ıntıhara kalkısmıs .
Tacıze ugrayan ınsanlar bılıyorum.
Gercekten cok ıyı degıl yurtlar ...
Su anki butun dualarım annemın aılesının yanına tasınma fıkrı var onu hayata koyması ıcın.

kardeşini bu kadar düşünen bir abla nasıl yanına alamaz bunu asla aklım mantıgım almaz.
Annenizin anneliğini sorgularken kendi ablalığınızı da sorgularsanız fena olmaz.
Kırmak değil niyetim abla olarak yorum yaptım sadece, sevgiyle

:8:

Ne hali varsa görsün mu adam??
o liseliyi yurtlardaki muameleden korurken evde annesiyke bi adamin uygunsuz ortamina maruz birakiyorsun...!
annem iflah olmaz Diyorsan o adami o kardesin icim o evden uzak tutacaksin. Ayrica adam da serefli olsa izini kaybettirir,
Kimse kimseyle zorla birlikte olmaz .annen silah mi dayiyor adama. Adam pekala istemiyorsa girip çıkmaz o eve.

Silah dayamaya ne hacet . Pskolojık baskısı yeter annemın .
Ayrıca cok kotu bı tabır olsa da bedava kadın gozuyle bakıp maddı manevı fızıksel ıhtıyaclarını karsılıyor.
Zıhnıyet bu ! İş kadında bıter namusunu kadın korur ^(tacız tecavuz ws harıc)..
adamı nıye sıkayet edeyım . hemde hangı gerekceyle ..
Annemın rızasıyla beraberlık yasıyo dıyemı ..

Ona yok buna yok. Her şeye bir bahane bulduğunun farkında mısın. Eldeki çözümler bunlar. Harekete geçmediğin sürece aynı şekilde devam edecek.

kardeşini bu kadar düşünen bir abla nasıl yanına alamaz bunu asla aklım mantıgım almaz.
Annenizin anneliğini sorgularken kendi ablalığınızı da sorgularsanız fena olmaz.
Kırmak değil niyetim abla olarak yorum yaptım sadece, sevgiyle

Yanıma nasıl alabılırım soylermısın ? Kıra vermeden kw evınde yasıyoruz altlı uslu ..
Ne dıcem onlara annem eve adam alıyor da bıraz bızde kalsın mı .
Evıme gelen mısafıre bıle karısan bı kw ve aılesı varken ben bunu nasıll yaparım.
Kendı evlılıgım paramparca olur yada arada kocam paralanır .. bı tarafı yaparken bı tarafı mı yıkayım .

Ona yok buna yok. Her şeye bir bahane bulduğunun farkında mısın. Eldeki çözümler bunlar. Harekete geçmediğin sürece aynı şekilde devam edecek.

Konunun ıcınden cıkamadıgım ıcın burda paylastım zaten. Yoksa boyle bısey yazabılmek kolay degıl emın olabılırsın..
Bahane degıl gerceklerı yazıyorum tum bunları dusundum ve sana benım ıcın olumsuz yonlerı yazdım eger bu senı sınırlendırıyorsa yardımcı olmak zorunda degılsın.
Yıne de sagol hersey ııcın :ssz:

Adamı şikayet et, bi süre uzaklaşmış olur ve birinci kadına da yaptıklarını kısmen ödemiş olur
Bu süre zarfında zaman kazanmış olursunuz, kardeşine yatılı okul bulursunuz
Zaten üniversiteye giden kardeşinde zamanla mezun olacak, devamında onun da katkısı olur belki zamanla ayrı evede çıkabilir kardeşlerin

Son düzenleme:
Back
X