Yanıma nasıl alabılırım soylermısın ? Kıra vermeden kw evınde yasıyoruz altlı uslu ..
Ne dıcem onlara annem eve adam alıyor da bıraz bızde kalsın mı .
Evıme gelen mısafıre bıle karısan bı kw ve aılesı varken ben bunu nasıll yaparım.
Kendı evlılıgım paramparca olur yada arada kocam paralanır .. bı tarafı yaparken bı tarafı mı yıkayım .
Yalnız kardeşine üzülmekle birlikte şaşkınlığım tavan yaptı şuan.
Evliliğin paramparça olur ya da kocan paralanır? Bu iki seçenekten biri olması kardeşinin maruz kaldığı şeyden daha mı kötü? İnanmıyorum okuduklarıma?
Ayrıca bi arkadaşın yaptığı yoruma katılıyorum ne yazsak bşy söylüyosun. Evet cidden çok zor bi durumdasın kabul ediyoruz, zaten o yüzden ne yaparsan yap illa ki bi taraf eksik kalıcak, o yüzden zor bi durum diyoruz. Hiç bşyi eksiltmeyen bi çözümü olsa zaten ZOR olmaz.
Sen eşinin ailesinin keyfi için susarken, eşin böyle bi durumda bi gencin geleceğini kurtarma bilincine sahip olup SENİN AİLENE de sahip çıkamsı gerektiğini farketmeli. Olur mu öyle şey ya? Zaten bu çocuk bi kaç sene sonra ünv.yi kazanır gider?
Ne olursa olsun en az hasar yaratıcak şeyi bulup harekete geçmelisin artık, lütfen. Ay kardeşim geliyo gözüme içim parçalanıyo ya

Son düzenleme: