Kaynananın sürekli ağlaması

Benim kde aşırı duygusaldir ama sessiz ağlar fakat gözyaşlarını herkese gösterir bi sekilde. Önceleri kiyamiyodum teselli ediyordum ama baktım olmuyo artık görmemezden geliyorum.
Oda beni telefonda duymamazdan geliyo :)

Öfff aynısı resmen.. Bıktım ama bir yolunu çaresini bulucaz artık

Ayy sinirim bozuldu valla istemsiz guldum bi yasima daha girdim hep ağlak insanda çekilmez ayol son 1 aydır bende öyleydim de kimseye göstermeden ağlıyordum bugün bütün pencereleri açtım kulağıma bi kulaklık son ses hareketli müzik hem oynadım hem ev temizledim hem deşarj oldum doğrusu hiç bu kadar kendimi iyi hissetmemiştim deneyebilirsiniz bence bide acaba bu kadın ölümden falanmı korkuyor yada yanlız kalmaktan belliki baya psikolojisi bozuk tedavi lazim

Benimki de hep numaradan ağlar
İster ki kalkıp biz onu teselli edelim , tüm ilgi kna gtsin
Ben de hiç oralı olmam
GörmeZden gelirim

Disinizi sıkacaksınız gitmeyeceksiniz. Esinizden 1 gunde ayri kalin nolacak ki kafaniz dinlenir..

Son düzenleme:

Kayınpederim vefat edeli baya olmuş. İlk oğlu sorumsuz, ikinci oğlu yani eşimden yana sorunları oldu kızının evliliği esnasında, eşim hiç destek vermedi ve şimdi kız hamile ve çok mutsuz, eşime hak veriyolar artık ama kızından yana her gün üzülüyor. Kendi kız kardeşleriyle görüşemiyor yine başka olaylardan dolayı.

Aslında sebepleri çok. Bunlardan ağlamıyor ama, bizi ufak şeylerle çok üzüyor sadece..

Disinizi sıkacaksınız gitmeyeceksiniz esinizden 1 gunde ayri kalin nolacak ki kafaniz dinlenir..

Ben de böyle istedim ve bir hafta gitmedim, inanır mısınız yirmi kere aradı. Yetmedi eşimin kardeşine arattı. Yetmedi eşimin amcasına arattı. Yetmedi 2 kuzenine arattı. Skandal oldu yani. Olan eşime ve doğal olarak bana oldu. Eşimin hatırı için gidiyorum, bana kalsa oh evde keyfimi yapıcam ama olayları büyütüyor..

Benimki de hep numaradan ağlar
İster ki kalkıp biz onu teselli edelim , tüm ilgi kna gtsin
Ben de hiç oralı olmam
GörmeZden gelirim

Ben de biraz alıştıra alıştıra yapmalıyım sanırım. Benim sinirlerim alınmış sanıyor herhalde, normal bile durunca ağlıyor. Yavaş yavaş alıştırıp artık tepki vermemeye başlıcam. Yoksa onu da olay yapar

Bence her cuma gitmekle kotu alistirmissiniz. Kime istiyorsa aratsin. Haftaici gunduz normal saatte gider gorur gelirsiniz. Esiniz de maca gitmeden duramiyorsa cumadan gider ertesi gun doner. Bir iki defa inat ederseniz pes etmez mi kayinvalide?

O zaman biraz citlatsaniz bu durumlardan bunaldiginizi belki toparlar kendini..

O acitasyon ışte herkes etrafında dört dönsün istiyo oğlu evlenince artık başka bir evi olduğunu kabul edmiyo benimkide aynı bakma güldüğüme deliliğe vurduruyorum bende son bir aydır ev dar geldi kv yüzünden benimkide ağlar durur da benim koca yemiyo o ağlayinca laf söylüyor o da susuyo ben artık görmemezlikten geliyorum

Aynen öyle.. Ve daha sadece 2 aydır bu ülkedeyim, daha alışamadım hiçbir şeye, her şeyimi zorlaştırıyor, yuva kavramını oluşturamadık daha sorunlarla uğraşmaktan..

Aynen öyle.. Ve daha sadece 2 aydır bu ülkedeyim, daha alışamadım hiçbir şeye, her şeyimi zorlaştırıyor, yuva kavramını oluşturamadık daha sorunlarla uğraşmaktan..
Sen yine 2 ay olmuş ben 4 yıllık evliyim şuan bu ev bana evim gibi gelmiyo o kadar soğudum kocam hep benim arkamda olmasa anne sözü dinleyen biri olsa arkama bakmaz giderdim

Ben de öyleyim işte biraz..
Neden yaparlar bunu hiç anlamıyorum bizde insan evladiyiz kendi kizina yapilsa ortaligi kaldirirlar sen yine haftada bir görüyosun ben hergun aynı bahçede evimiz kahretsin keşke evim olmasaydı kirada otursaydım en azından huzurum olurdu ama az kaldı Allahın izniyle bitiyor inşaat seneye bu zman evimde olucam inşallah o da alsin iki evi ne yaparsa yapsın

İnşallah en kısa zamanda taşınırsınız. Ben çok hümanisttim önceden kv konusunda. Hatta eski mesajlarımda bile var. Ama şimdi anlıyorum ki bazı şeylerden gerçekten zarar geliyor. Mesafe en iyisi..

Duygusallıktan öte bu kadın normal değil bence. Bu tepkiler normal değil, problemli bir insan kv niz. Çözüm bulamadım maalesef .

Duygusallıktan öte bu kadın normal değil bence. Bu tepkiler normal değil, problemli bir insan kv niz. Çözüm bulamadım maalesef .

Çok sıkıldım cherry.. Bugün sadece "anne ağlarsan gideceğim tahammül edemiyorum ağlayan birini görünce" dedim. En azından tepkimi koymaya çalışıyorum şimdilik..

Bence de normal değil malesef ama tedavi alacağını sanmıyorum. Tek istediği bizim onu eğlendirmemiz. Ama bunu da yapacak değilim. Bugün alelacele evinden gittim. Umarım bir şeyler anlamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…