- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Benim kde aşırı duygusaldir ama sessiz ağlar fakat gözyaşlarını herkese gösterir bi sekilde. Önceleri kiyamiyodum teselli ediyordum ama baktım olmuyo artık görmemezden geliyorum.
Oda beni telefonda duymamazdan geliyo :)
Zamanla alışırsın kadının davranışları o kadar da sinirini bozmazHer hafta kendime iyi telkinlerde bulunup gidiyorum ama bu gidişle ben de hasta olucam.. Ama dediğinizi cidden yapıcam. Belki biraz gevşerim..
Disinizi sıkacaksınız gitmeyeceksiniz. Esinizden 1 gunde ayri kalin nolacak ki kafaniz dinlenir..Selam hanımlar,
Ben kaynanamdan, sürekli ağlamasından, kötü enerjisinden ve acıtasyonlarından çok bunalıyorum kızlar. Annesi iyi bir kadın, beni çok sever. Her şeyimi takdir eder kızından ayırmaz. Ama çok bunalım çok depresif bir kadın. Ve malesef her cuma gecesi onlarda kalıyoruz, haftada bir görüyorum ama o gece kalmak bana işkence geliyor. Kalmadan dönme imkanımız yok, eşimin tek sosyal aktivitesi arkadaşlarıyla oynadığı futbol ve gece bittiği için de maç o saatte araba bulamıyoruz, uber bile olmuyor.
Annesi içimi şişiriyor ve her cumartesi kavga dövüş yaşıyoruz eşimle. Mesela bugün olan olay şu, benim canım bir şeye sıkıldı, tamamen ailesinden bağımsız bir olay. Eşim de suratını astı biraz. Annesi bana baktı, ona baktı başladı ağlamaya. Yani onu teselli etmek zorunda kalıyorum o an ve tepemin tası atıyor. Basit ama gerçekten bunaldım. Önceki cuma ordayken annem aradı, (başka ülkedeyim annemi özledim) bi an duygulandım gözümden yaş aktı. Annesi o anda odaya girdi beni gördü başladı ağlamaya. Onun sesine evin halkı yanımıza geldi ben kalakaldım. Yani bırak ağlayayım be kadın, susup onu teselli etmek zorunda bırakıyor insanları.
Bir önceki hafta cenaze vardı bizim akrabadan bir teyze vefat etmiş. Üzüldüm ama cenaze varmış bile diyemedim kadına hemen başlar ağlamaya diye, sıkıldım bunaldım. Surat assam olmuyor, gülsem olmuyor. Eşim de bunaldı, annesi abartınca kızıyor ona ve kadın hemen susuyor ama ben bir şey yapamıyorum. Eşime anlatmaya çalıştım o zaten bıkmış bi de benden böyle bir şey görünce iyice üzülüyor, desteğime ihtiyaç duyuyor. E söylemeyince ben şişiyorum patlıyorum. Ben napıcam ya?
Ayy sinirim bozuldu valla istemsiz guldumbi yasima daha girdim hep ağlak insanda çekilmez ayol son 1 aydır bende öyleydim de kimseye göstermeden ağlıyordum bugün bütün pencereleri açtım kulağıma bi kulaklık son ses hareketli müzik hem oynadım hem ev temizledim hem deşarj oldum doğrusu hiç bu kadar kendimi iyi hissetmemiştim deneyebilirsiniz bence bide acaba bu kadın ölümden falanmı korkuyor yada yanlız kalmaktan belliki baya psikolojisi bozuk tedavi lazim
Disinizi sıkacaksınız gitmeyeceksiniz esinizden 1 gunde ayri kalin nolacak ki kafaniz dinlenir..
Benimki de hep numaradan ağlar
İster ki kalkıp biz onu teselli edelim , tüm ilgi kna gtsin
Ben de hiç oralı olmam
GörmeZden gelirim
O zaman biraz citlatsaniz bu durumlardan bunaldiginizi belki toparlar kendini..Ben de böyle istedim ve bir hafta gitmedim, inanır mısınız yirmi kere aradı. Yetmedi eşimin kardeşine arattı. Yetmedi eşimin amcasına arattı. Yetmedi 2 kuzenine arattı. Skandal oldu yani. Olan eşime ve doğal olarak bana oldu. Eşimin hatırı için gidiyorum, bana kalsa oh evde keyfimi yapıcam ama olayları büyütüyor..
O acitasyon ışte herkes etrafında dört dönsün istiyo oğlu evlenince artık başka bir evi olduğunu kabul edmiyo benimkide aynı bakma güldüğüme deliliğe vurduruyorum bende son bir aydır ev dar geldi kv yüzünden benimkide ağlar durur da benim koca yemiyo o ağlayinca laf söylüyor o da susuyo ben artık görmemezlikten geliyorumKayınpederim vefat edeli baya olmuş. İlk oğlu sorumsuz, ikinci oğlu yani eşimden yana sorunları oldu kızının evliliği esnasında, eşim hiç destek vermedi ve şimdi kız hamile ve çok mutsuz, eşime hak veriyolar artık ama kızından yana her gün üzülüyor. Kendi kız kardeşleriyle görüşemiyor yine başka olaylardan dolayı.
Aslında sebepleri çok. Bunlardan ağlamıyor ama, bizi ufak şeylerle çok üzüyor sadece..
Ona da aglayabilir ayy bizi ne guzel gulduruyorlar diye..Komedi filmi falan izleyin birlikte gülsün biraz da kadıncağız
O acitasyon ışte herkes etrafında dört dönsün istiyo oğlu evlenince artık başka bir evi olduğunu kabul edmiyo benimkide aynı bakma güldüğüme deliliğe vurduruyorum bende son bir aydır ev dar geldi kv yüzünden benimkide ağlar durur da benim koca yemiyo o ağlayinca laf söylüyor o da susuyo ben artık görmemezlikten geliyorum
Sen yine 2 ay olmuş ben 4 yıllık evliyim şuan bu ev bana evim gibi gelmiyo o kadar soğudum kocam hep benim arkamda olmasa anne sözü dinleyen biri olsa arkama bakmaz giderdimAynen öyle.. Ve daha sadece 2 aydır bu ülkedeyim, daha alışamadım hiçbir şeye, her şeyimi zorlaştırıyor, yuva kavramını oluşturamadık daha sorunlarla uğraşmaktan..
Sen yine 2 ay olmuş ben 4 yıllık evliyim şuan bu ev bana evim gibi gelmiyo o kadar soğudum kocam hep benim arkamda olmasa anne sözü dinleyen biri olsa arkama bakmaz giderdim
Neden yaparlar bunu hiç anlamıyorum bizde insan evladiyiz kendi kizina yapilsa ortaligi kaldirirlar sen yine haftada bir görüyosun ben hergun aynı bahçede evimiz kahretsin keşke evim olmasaydı kirada otursaydım en azından huzurum olurdu ama az kaldı Allahın izniyle bitiyor inşaat seneye bu zman evimde olucam inşallah o da alsin iki evi ne yaparsa yapsınBen de öyleyim işte biraz..
Neden yaparlar bunu hiç anlamıyorum bizde insan evladiyiz kendi kizina yapilsa ortaligi kaldirirlar sen yine haftada bir görüyosun ben hergun aynı bahçede evimiz kahretsin keşke evim olmasaydı kirada otursaydım en azından huzurum olurdu ama az kaldı Allahın izniyle bitiyor inşaat seneye bu zman evimde olucam inşallah o da alsin iki evi ne yaparsa yapsın
Duygusallıktan öte bu kadın normal değil bence. Bu tepkiler normal değil, problemli bir insan kv niz. Çözüm bulamadım maalesef .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?