- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Ben seviyodum gerçekten düşün artık ben kolay kolay soğumam insanlardan çok büyük şeyler yapması lazım kinde tutmam ama su 1 aydır olanlardan sonra bitti artık tamamen ben kendi anneme yapmadım ona yaptıklarımı bebeğimi kaybettim o benle hastaneye bile gelmedi annen gitsin senle dedi kürtaja 4 gun sonra o hasta oldu bu sefer onun başında bekledim 5 gece demediki bu kızda halsiz kürtaj oldu hep beni mecbur gözüyle baktı ameliyat oldu benden başkası kalmadı yine yapmadığım kalmadı kendime ne aldıysam onada aldım ama bıktırdı bitirdi bende ne sevgi ne saygı birakti kocama da söyledim Allah var dedim sen benim arkamda durmasaydın beni savunmasaydın ben durmazdım boşanırdım dedim adamda sogudu bana yaptıklarından gidelim Bu evden ne yaparsa yapsın diyoİnşallah en kısa zamanda taşınırsınız. Ben çok hümanisttim önceden kv konusunda. Hatta eski mesajlarımda bile var. Ama şimdi anlıyorum ki bazı şeylerden gerçekten zarar geliyor. Mesafe en iyisi..
Ben seviyodum gerçekten düşün artık ben kolay kolay soğumam insanlardan çok büyük şeyler yapması lazım kinde tutmam ama su 1 aydır olanlardan sonra bitti artık tamamen ben kendi anneme yapmadım ona yaptıklarımı bebeğimi kaybettim o benle hastaneye bile gelmedi annen gitsin senle dedi kürtaja 4 gun sonra o hasta oldu bu sefer onun başında bekledim 5 gece demediki bu kızda halsiz kürtaj oldu hep beni mecbur gözüyle baktı ameliyat oldu benden başkası kalmadı yine yapmadığım kalmadı kendime ne aldıysam onada aldım ama bıktırdı bitirdi bende ne sevgi ne saygı birakti kocama da söyledim Allah var dedim sen benim arkamda durmasaydın beni savunmasaydın ben durmazdım boşanırdım dedim adamda sogudu bana yaptıklarından gidelim Bu evden ne yaparsa yapsın diyo
Psikoga goturun ,yaslilik hastaliklarina karsi kontrol icin dersiniz ,deman ve alzhemier gibi
Olmasa diyorum ya ne kendi annemlere giderdim ne burda kalırdım bırakır giderdim başka biyere çekilmez kocamda diyo valla bak ben olsam çekemezdim sen iyi dayandın diyoAllah sabır versin size de, en kısa zamanda kaçın kurtulun inşallah. Eşinizin desteğinin olması süper bir avantaj
Işte böyle yapa yapa evlatlarını hastalık sahibi yapıyorlar hem eşimin kardeşi hem eşim tansiyon hastasiLaf arasında söyleyeceğim bunu, tedavi olması hepimiz için en iyisi. Hadi ben daha yeni yanındayım ama eşim bıkmış artık, kız kardeşim ve annemden bıktım ama onlar ailem diye diye kendini bitiriyor. İnşallah düzeltir kendisini ya..
Ciddi misin sephDuygusal kadın demk ki.
Ben de karşımda biri ağlayınca dayanamam başlarım ağlamaya.
Ciddi misin seph
Manyak değil de çelik gibi diyelim ona. Şaşırttın beni vallahi. Ağla anacım ağla açılırsınValla çok ciddiyim.
Burda herkes beni manyak kadın olarak tanısa da yufka yürekli, sulu gözlü bir minnoşum ayol ben
Manyak değil de çelik gibi diyelim ona. Şaşırttın beni vallahi. Ağla anacım ağla açılırsın
Çok sıkıldım cherry.. Bugün sadece "anne ağlarsan gideceğim tahammül edemiyorum ağlayan birini görünce" dedim. En azından tepkimi koymaya çalışıyorum şimdilik..
Bence de normal değil malesef ama tedavi alacağını sanmıyorum. Tek istediği bizim onu eğlendirmemiz. Ama bunu da yapacak değilim. Bugün alelacele evinden gittim. Umarım bir şeyler anlamıştır..
Ben de çok ağlarım. Haberlere, kedilere,köpeklere ota b.ka herşeye ağlayabilirim.Durup dururken ağlayan, gülerken ağlayan, sinirlenince ağlayan, yok yere ağlayan bi insanım ben. İkizler burcu, duygu durumu dengesiz bir kişiliğim zaten. Ağlayınca açılıyorum valla, ne yalan söyleyeyim. Ağlamak iyidir.
Gerçekten çekilecek dert değilmiş be kanka. Sürekli zırıldayan bir insan çekilmez. Kv n tam numunelik alıp müzeye koysunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?