evet ben de eşimi onlardan kıskanmıyorum zaten onu isterlerse günde beş kez arasınlar konuşsunlar hiç kıskanmam. niye bu kadar sık konuşuyorsunuz bile demem yani. ama ben hergün konuşmak istemiyorum. zaten konuşacak bir şey de bulamıyorum:)
tamam da canım. ben çalışan bi insanım ve iş ortamım her an konuşmaya müsait değil. çoğu zaman da yoğun çalışıyorum her seferinde nasıl açabilirim ki teli?
eşimi arar hergün, bebek ya tabi o daha ben bakamıyorum ya kocama:) eşime ulaşamazsa beni arar, nişanlıyken de ona ulaşamayınca beni arar, direk sorardı ... nasıl iyi mi diye, "ben de iyiyim anne" derdim. hala aynı. arayınca da her şeyi öğrencek illa, davet bekliyo ama çağırmıyorum nasılsa gelicekler davet etmesem de
Benim k.valide haftada bir oğlunu arar.Eskiden daha sık arardı.Torunuyla konuşur ama benimle kesinlikle konuşmaz.Oğlu düşman işgalleri atında ya:))Ben de benimle konuşmamasına bozuluyorum.Kimi armasından dertli.Kimi de bizim gibi kaaleye alınmamaktan dertli.Bizimki de çok eskiden oğluna ulaşamayınca arardı.ama şimdi oğlunun başına bir iş gelse yine beni aramaz.
aslında aramaları ilgilenmeleri çok güzel Bişey.. hele de oğullarını aradıkları giBi gelinlerini aramaları da çook güzel.. ama mesgule alınca tekrar aramamaları gerektiğini düşünmemeleri, anlayış göstermemeleri ve hemen kötü düşünüp felaket senaryoları kurmaları çoook can sıkıcı Bi durum.. yani evli Bi çift telefonlarına cevap vermıyorsa hem de mesgule alıyorsa işleri vardir.. gençtir onlar, Belki o an alevli Bi şekilde tartişiyolar, Belki duştalar, Belki Sinemadalar, Belki daha özel Bişeyler yapiyolar.. Bunu düşünmek Bu kadar zor mu ? hala aşırı korumacı tavırlarını sergilemeleri hala koskoca insanları BeBek giBi görüp Bişey mi oldu acaBa demeleri kötü Bi durum.. asıl can sıkan Bu.. Benım annem de her gün yengemi aBimi arar.. ama mesgule verdikleri zaman Bi daha aramaz.. onlar zaten 1-2 saate geri döner.. Bazen unuturlar geri dönmezler, neden dönmediniz diye hesap sormayız.. adamların Bizden ayrı Bi hayatı var, anlayiş göstermek lazım.. Bazen insan özlemek de istiyor. Tamam ilgileniyolar, sağ olsunlar Büyüklüklerini gösteriyolar ama Biraz da saygı Bekliyor insan..
arkadaşlar bilmiyorum bu bir dert mi ama kaynanam ve kayınpederim istisnasız hergün arıyorlar. işimiz olduğunda meşgule alıyoruz ve meşgule aldık mı biz iyiyizdir işimiz vardır merak etmeyin diye söyledik. ama işimiz olsa da evimizde misafir olsa da sürekli arıyorlar meşgule alıyoruz onlar ısrarla arıyorlar. ne oldu diyoruz sonra illa açacaksınız diyorlar. tamam farklı şehirlerde yaşıyoruz merak ediyorlar ama bizim de kendi düzenimiz işlerimiz oluyor ve mutlaka birgün aramasak ertesi gün biz arıyoruz. bilmiyorum haksız da olabilirim, ne yapabilirim? bakış açımı geliştirebilir misiniz kızlar? siz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?