Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
İyi ki zamanında biri bu lafı etmiş, doğurganlıkta nirvana.....bunu diyene ceketin kimin olduğununda bir önemi yok o zaman demek isterdim ,ama işin ucu başka yerlere dokunur.Hadsiz ve sınır bilmeyen insana çat diye söylense ne güzel olur ....

Eltimle beni kıyaslıyordu fiziksel olarak. Ben de o da benim gibi aynı dedim. Ama onun en azından göğüsleri büyük dedi.
Oglunun avuclarini dolduruyor o bana yeter anne deseydin . Böyle bel altı cevaplar verip itin gtune sokunca susuyorlar.

İyi ki zamanında biri bu lafı etmiş, doğurganlıkta nirvana.....bunu diyene ceketin kimin olduğununda bir önemi yok o zaman demek isterdim ,ama işin ucu başka yerlere dokunur.Hadsiz ve sınır bilmeyen insana çat diye söylense ne güzel olur ....
Bende kedi gibisi ha bire firtlatabiliuosun anne derdim. Kayın aile ile aşırı bir saygı sınırı olması gerektigini düşünüyorum ama bazıları zorla gel beni boz diyor .

Oglunun avuclarini dolduruyor o bana yeter anne deseydin . Böyle bel altı cevaplar verip itin gtune sokunca susuyorlar.
Salakmışım o zaman şok olmuştum cevap bile verememiştim yeni evliydim. Eşime söylemiştim o uyarmıştı. Neyseki şuan görüşmüyorum kafam çok rahat.

Yeni evlendigimizde saftirik miyim neyim artik orasına siz karar verin kv bana bir kere kızım dedi bende gittim eşime bana kızım diye seslendi cok mutlu oldum dedim.
Esimde annesine daha sık kullansana bak mutlu olmuş dedi ama o benim kızım değil ki geliniiiim dedi. 10 senelik evliyim hala demiyor böyle bir cins umrumdada değil zaten

Back
X