Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

Evlendikten yıllar sonra eşim dedi, sanırım önemsiz gördü artık, anası buna demiş ki "Bunu alıp başına bela edeceksin. ". Yineleyen depresyonum var. Bunu duymadan önce de çatır çatır çalışmış iki çocuk büyütmüşüm. Kimseden ne ekmek istemişiz ne üstlerine yıkılmışız.Ahahaha diye güldüm geçtim. O zaman duysaydım gülmezdim.

Bir tanede benden gelsin o zaman şehir dışında yaşıyoruz ve önemli bir iş için günü birlik kv lere gittik,akşam otururken kb.sürekli tv.ye baktı,kv telefonu çaldı saatlerce görüntülü konuştu( hergun konuştuğu kişiler halbuki) eşimle kendi aramızda konuşurken dedim ki;sohbetlerine doyum olmuyor, yarin gideceğiz biri telefondan,biri televizyondan gözünü alamadı deyince kv hemen telefonu kapadı,kayinbaba televizyonu kapadı kızım birer kahve yapta sohbet edelim dedi

Eski kaynana noldu kız köye gelmek istemiyormuşsun seni tarlada mi çalıştırıyorum, geleceksin ,her gün geleceksin mecbursun dedi.Bende daha beter hasta annene baktiriyorsun demiştim . Sustu bişey diyemedi. Oğluda annesi tuttu.Bana bosanirken olan sana olur, sen evlenemezsin ,benim oğlum hemen evlenir derdi. Evet evlenmedim kendi tercihim. Ama oda oğlunu evlendiremedi. Kaç yıl sonra istek attilar, eski kaynanayla görümce sosyal medyadan. Kabul etmedim tabi. Ha birde dul olacaksın, oglumdan özür dile, olan sana olur ooo say say bitmez. Boşandım kısa süre sonra kocası öldü. Ne farkımız var.

En çok içime dokunanda, şiddet gösterdi dediğimde tamam oğlunu tut ama yalandan bari şiddet olmaz de. Annemle babam da duymuştu, gülerek olur olur , kaç kere olduki ,oğlumdan özür dile demişti. İlk zamanlar şiddet olurmuş. Son zamanlarda da hayatta olmazdım artık ayrilmasaydim.

O kadar toksik bir kadin ki simdi hangisini yazsam diye dusunurken gene sinirlendim. Artik kucuk bir kaplan oldugum icin kimse bisey diyemiyor tabiki ama ilk evlendigimiz yillarda gercekten dusundukce cildiriyorum .. ama lohusayken olanlari asla unutmuyorum unutmayacagim.

Bunun neresi ağır ki? Milletin kaynanası ölüsüne sıkmış resmen skdkdk

Kahve yap sohbet edelim demek agir konusmak mi? Ben sizin gibi konuşan birine boyle güzel yaklasmazdim. %100 hakli bile olsa nefret ederim kizim sana soyluyorum gelinim sen anla şeklinde konusan insandan ve ters tepki veriridim. Bemce kayin aileniz baya iyiymiş

Bir tanede benden gelsin ; ben 4 yıl lisans 3 yıl yüksek lisans eğitimliyim .aslan gibi kariyerli çalışan ayaklarının üzerinde duran kimseye minnet etmeyen mücadeleci biriyimdir.adam olamadık eski eşim üç kız bir erkekti .üç kız ilkokul mezunu(kocalarıda dahil üçüde çalışmıyor) bir oğluda zar zor iki yıllık elektrik mezunuydu. Bir bayram bütün çingene sülalesi toplu olarak onlarda otururken eski kaynanam okumakla adam olunmaz okumakla adam olunmaz diye bağırmıştı! Pok yemiş onu diyen bir insan üniversite tozunu yutacak demiştim!!!

Çok ağır konuşmuşlar hakkaten yenilir yutulur gibi değil. Konudaki diğer kV vakalarının zirvesi bu örnek

Yok canım tabi öyle değil aslında ben önceleri hep susmustum mesela ' balayına gittik diye burnumdan geldi benim,nasil olursa ilk etapta onlara gidip bir temizlik falan yapmamışım hemen balayına gitmişim' gibi gibi,artık son zamanlarda susmuyorum,yeri geldiği zaman söylerim sözümü

Okudukça içim sıkıldı bu hastalıklı kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın.
Benim ex kaynana da evlendikten sonra bir gün bana: “Benim oğlum bu yaşa kadar(28) benimle uyudu, şimdi benim yatağımdan çıkıp senin yatağına giriyor, nasıl dayanacağım ölürüm ben onsuz” demişti.
Bu hastalıklı zihniyetin getirdikleri yüzünden anasının yatağına iade ettim kendisini.

Sen böyle oturmaya devam et ben temizlik yaparken senin o kiloların ,kilo eklenecek ve daha de şişmanlayacaksn !!
Demesi oysaki ona yardım edeyim dedim red etti
Birde onu evimde elime terlik alıp koymuştum terlik değmediği halde bütün oğullarına beni dövdü diye iftira attı bana !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…