- 21 Kasım 2017
- 29.227
- 127.513
- 598
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
Bunun neresi ağır ki? Milletin kaynanası ölüsüne sıkmış resmen skdkdkBir tanede benden gelsin o zamanşehir dışında yaşıyoruz ve önemli bir iş için günü birlik kv lere gittik,akşam otururken kb.sürekli tv.ye baktı,kv telefonu çaldı saatlerce görüntülü konuştu( hergun konuştuğu kişiler halbuki) eşimle kendi aramızda konuşurken dedim ki;sohbetlerine doyum olmuyor, yarin gideceğiz biri telefondan,biri televizyondan gözünü alamadı deyince kv hemen telefonu kapadı,kayinbaba televizyonu kapadı kızım birer kahve yapta sohbet edelim dedi
Bir tanede benden gelsin o zamanşehir dışında yaşıyoruz ve önemli bir iş için günü birlik kv lere gittik,akşam otururken kb.sürekli tv.ye baktı,kv telefonu çaldı saatlerce görüntülü konuştu( hergun konuştuğu kişiler halbuki) eşimle kendi aramızda konuşurken dedim ki;sohbetlerine doyum olmuyor, yarin gideceğiz biri telefondan,biri televizyondan gözünü alamadı deyince kv hemen telefonu kapadı,kayinbaba televizyonu kapadı kızım birer kahve yapta sohbet edelim dedi
Çok ağır konuşmuşlar hakkaten yenilir yutulur gibi değil. Konudaki diğer kV vakalarının zirvesi bu örnek
Bir tanede benden gelsin o zamanşehir dışında yaşıyoruz ve önemli bir iş için günü birlik kv lere gittik,akşam otururken kb.sürekli tv.ye baktı,kv telefonu çaldı saatlerce görüntülü konuştu( hergun konuştuğu kişiler halbuki) eşimle kendi aramızda konuşurken dedim ki;sohbetlerine doyum olmuyor, yarin gideceğiz biri telefondan,biri televizyondan gözünü alamadı deyince kv hemen telefonu kapadı,kayinbaba televizyonu kapadı kızım birer kahve yapta sohbet edelim dedi
Aklıma geldikçe sinirlendim sabah sabah ; yeni evliyiz bir haftalık, oğlum bana o kadar düşkün ki kına gecesi bile koynumda memelerimde yattı demişti elleriyle memelerini tutarak ! Ne basitlik iyiki kurtulmuşum
Yok canım tabi öyle değil aslında ben önceleri hep susmustum mesela ' balayına gittik diye burnumdan geldi benim,nasil olursa ilk etapta onlara gidip bir temizlik falan yapmamışım hemen balayına gitmişim' gibi gibi,artık son zamanlarda susmuyorum,yeri geldiği zaman söylerim sözümüKahve yap sohbet edelim demek agir konusmak mi?Ben sizin gibi konuşan birine boyle güzel yaklasmazdim. %100 hakli bile olsa nefret ederim kizim sana soyluyorum gelinim sen anla şeklinde konusan insandan ve ters tepki veriridim. Bemce kayin aileniz baya iyiymiş
Orıspu muymuşSenin neydi?
ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?