- 27 Haziran 2011
- 7.010
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Hiç aramıyorum
ben olayı kökten çözdüm ne bayram ne seyran ne ararım ne giderim şeytan görsün yüzünü...Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Sende mi brütüs
Bende sezar bendeSende mi brütüs
Ay o Nasıl sevmek şaşırdım bayramlarda filan da konuşmamanız ilginç sevmenize rağmenÇok severim eşimin annesini. Allah razı olsun o da beni sever ama ikimizde telefonla görüşmeyiz. Farklı şehirlerdeyiz ve 10 yıllık evliliğimde 10 defa konuşmamışızdır.
Evde bekar kızı var onunla haftada 1-2 mesajlaşırız ya da telefonlaşırız. Selam söyle anneme de, annemin de sana selamı var veya annem soruyor nasılsın gibi haberleşmelerle idare ediyoruz.
Haa bu 10 yıllık evliliğimde ben 10 defa konuşmuşsam eşim 5 defa konuşmamıştır bile. O da sevmez telefonla konuşmayı.
Kandillerde bayramlarda da tebrikleşmeyiz biz ama çok severiz birbirimizi
Ahh ahh bu kaynana kısmının çoğu böyle galibaÖnceleri arardım ama şimdilerde bende çok arayanlardan değilim. Hatta neredeyse önemli bir şey olmadıkça pek aramıyorum. Ama gel gör ki bu çözüm mü değil çünkü kendisi beni gün aşırı hatta bazen de her gün arar. Önce hal hatır sorar sonra sonra bütün gün yaptıklarını anlatır. Onu bitirir geçmişteki bazı insanlara kırgınlıklarını anlatır (14 yıldır aynı şeyleri dinliyorum bu arada) dert yanar filan can sıkıntısını giderir kapatır. Ha bir de arada oğlunu şikayet eder (eşimi) hiç aramıyor sormuyor diye. Bende o oğlunla arandaki sorun beni karıştırma derim. :) Tamam onun can sıkıntısı gidiyor da benim suçum ne ki sürekli aynı şeyleri dinlemek zorunda kalıyorum.
Çok kotuuBen bişey lazım olmadıkça işim düşmedikçe aramıyorum hoş işim falan düştüğü de yok ama sağolsun kendileri her akşam yemek saatinde arar ve "Hahahaha yemek yiyosunuz dimi bilerek aradım" der ve 45 dakka bıraksan sabaha kadar konuşurz gerekli gereksiz. Artık "Hmm evet anladım" diyorum sadece bir de benim cebimi arar oğluşununkinden aramaz. Kaç sefer uyardım eşimi söyle yemek saati aramasın diye ama yok
Aynen canımHaftada bir iki defa ama az ve oz konusurum. Cunku uzadikca konusma mutlaka benim sinirimi bozan birsey oluyor. Dedikoduda sevmem zaten o yuzden ararim halini hatirini sorarim sonra kapatirim. Basta benimkide cok bekliyordu ama baktiki ben netim artik beklentiyi kesti sanirim. Bide esim yanimdayken ararim once ben sonra esim konusur boylece daha kisa kesilir konusma
Konusmamizdan ornek vereyim. Biz birbucuk yillik evliyiz kayinvalidemler ha bire bizden coxuk istiyor bizde yeni yeni dusunuyoruz cocugu ama istisnasiz her konusmada falan kisinin gelini hamileymis der kendince guya bana haber verir ama biliyorum onun niyetini. Bende aaa hayirli olsun annecim derim sonra anne kapi caldi ocakta yemek var bahanesiyle hemen kapatirim teli. Yani uzatmam konusmayi yuzgoz olmamak icin ama haftada 2kere konusuruz genelde. Sende net dur ara ama kisa kes. Halini sormus ol ama yuzgoz olma
Ay o Nasıl sevmek şaşırdım bayramlarda filan da konuşmamanız ilginç sevmenize rağmen
Dertli gordum siziben olayı kökten çözdüm ne bayram ne seyran ne ararım ne giderim şeytan görsün yüzünü...
Hmm aslında en güzeli uzak olunca kavga edecek bişey olmaz dimi :) biz aynı şehirde olsak hergün gelirlerdi heralde kızım olduktan sonra ayyyKızıyla yani görümcemle sürekli iletişim halindeyiz. Onunla haberleşince gerek olmuyor.
Eşimin annesi çok resmi ve içine kapanık bir insandır kandil de bayram da telefon görüşmeleri yoğun olur ve çok sıkılır. Gençliğindeki rahatsızlıklardan da kaynaklanır. Yani kendi annemi de hafta da 1 ararım ama bayramda aramasam kırılır k.validem öyle değildir. Aramasam bişey demez. Eşim konuşursa ben selam gönderirim ben konuşursam eşim gönderir öyle onlunla da konuşsaydım bununla da konuşsaydım demez.
2 gelini var zaten diğeryle de aynıdır.
Ha bir bayram gitmiyorsak diğer bayram zaten beraber oluruz
açmayıversende :) anlasın ..gereksiz insanlar yaaaÇok kotuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?