Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Çok severim eşimin annesini. Allah razı olsun o da beni sever ama ikimizde telefonla görüşmeyiz. Farklı şehirlerdeyiz ve 10 yıllık evliliğimde 10 defa konuşmamışızdır.
Evde bekar kızı var onunla haftada 1-2 mesajlaşırız ya da telefonlaşırız. Selam söyle anneme de, annemin de sana selamı var veya annem soruyor nasılsın gibi haberleşmelerle idare ediyoruz.
Haa bu 10 yıllık evliliğimde ben 10 defa konuşmuşsam eşim 5 defa konuşmamıştır bile. O da sevmez telefonla konuşmayı.
Kandillerde bayramlarda da tebrikleşmeyiz biz ama çok severiz birbirimizi

ben olayı kökten çözdüm ne bayram ne seyran ne ararım ne giderim şeytan görsün yüzünü...

Dini günler haric sadece hastalik ve benzer durumlarda ariyorum.
Haftada bir ziyarete gideriz.
Kaynanam cok sosyal biri sayilmaz bu nedenle konusacak fazla konuda olmaz. Bende cok konuskan biri degilimdir.
Ilk evlendigimizde hic aramiyorsun veya esime hic aramiyor beni diye sikayet ediyordu ama artik oda alisti

3-4 güne bir olmadı haftada bir ararım o da arar ben aramasam. Aramız iyi çok şükür zaten yılda bikaç kez görüşüyoruz o da iyi geçiyor. Seviyorum onu o da beni seviyor karşılıklı böyle şeyler. O aramasa sormasa iyi konuşmasa bende aramam açıkçası

Ay o Nasıl sevmek şaşırdım bayramlarda filan da konuşmamanız ilginç sevmenize rağmen

Ben bişey lazım olmadıkça işim düşmedikçe aramıyorum hoş işim falan düştüğü de yok ama sağolsun kendileri her akşam yemek saatinde arar ve "Hahahaha yemek yiyosunuz dimi bilerek aradım" der ve 45 dakka bıraksan sabaha kadar konuşurz gerekli gereksiz. Artık "Hmm evet anladım" diyorum sadece bir de benim cebimi arar oğluşununkinden aramaz. Kaç sefer uyardım eşimi söyle yemek saati aramasın diye ama yok

Ahh ahh bu kaynana kısmının çoğu böyle galiba

Çok kotuu

Aynen canım

sizinki iyiymiş yine, yüzünüze söylüyor. benimki yaptığı şeyler unutulmuş gibi, aramıyor bizi sevmiyor bizi diye kocamı doldurup üstüme salıyor. sonra da kendisi melek kaynana!

Ay o Nasıl sevmek şaşırdım bayramlarda filan da konuşmamanız ilginç sevmenize rağmen

Kızıyla yani görümcemle sürekli iletişim halindeyiz. Onunla haberleşince gerek olmuyor.
Eşimin annesi çok resmi ve içine kapanık bir insandır kandil de bayram da telefon görüşmeleri yoğun olur ve çok sıkılır. Gençliğindeki rahatsızlıklardan da kaynaklanır. Yani kendi annemi de hafta da 1 ararım ama bayramda aramasam kırılır k.validem öyle değildir. Aramasam bişey demez. Eşim konuşursa ben selam gönderirim ben konuşursam eşim gönderir öyle onlunla da konuşsaydım bununla da konuşsaydım demez.
2 gelini var zaten diğeryle de aynıdır.
Ha bir bayram gitmiyorsak diğer bayram zaten beraber oluruz

aramam, herkes hakettiğini yaşar..böyle evlat ayrımı yaptığı sürece de arayacağımı zannetmiyorum..

Hmm aslında en güzeli uzak olunca kavga edecek bişey olmaz dimi :) biz aynı şehirde olsak hergün gelirlerdi heralde kızım olduktan sonra ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…