- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
offf offf ki ne offff 15 yılda ömrümü yedilerr ömrümmm üüüüüüüüüüDertlo
Dertli gordum sizi
Seni sevdiği için aramanı bekliyor olabilir mi acaba sonuçta eşinin annesi bi hal hatır sormak öldürmez benceMerhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
En iyisi bravo canım
Yok sorun yok çok sukur yanlız çok sıkıcı bi kadın az öz konuşma havasında olsa her zaman ararim benimki öyle degilki canım butun hayatını sabahtan akşama kadar ne yaptığını herseyini anlatır kapatamiyorsun telefonu eee bende böyle bir insan değilim. annemi babami da hergun aramam hafta 1 ancak gelgelim eşim mutlu olsun diye ariycam o benim ailemi ben durtmeden katiyen aramaz sence benim onun annesini düzenli aramam adilmiAranızda bir husumet yoksa sadece aramak içimden gelmiyor diye bir sebeb gösterip 2 hafta hiç aramamak saçma bence. Kendi annenizini her gün ya da gün aşırı arıyorsunuz mesela dimi o da eşinin annesi neden mesafe koymak istiyorsunuz sebebsiz birkaç şeyden kırılmayla konulan mesafelere de karşıyım.
Niye gelinler hep kaynanadan uzak kalmak istiyor onu da anlamam bak aramıyorsun diyormuş kadın. Hoş görülebilecek şeyler kulak arkası edilebilir insan kendi annesiyle bile sorunlar yaşıyor hem de eşinizi zor durumda bırakıyorsunuz gel demiyor ki ara diyor niye boğuluyorsunuz. Bugünün gelini yarının kaynana adayı bunu unutmayın. Not: kaynanam da bende çok şey yaşadım hani uzaktan konuşmak kolay derseniz diye..
Zor zamanımda beni arayıp destek olmayan bir insanı aramak üzgünüm içimden gelmiyor.Aranızda bir husumet yoksa sadece aramak içimden gelmiyor diye bir sebeb gösterip 2 hafta hiç aramamak saçma bence. Kendi annenizini her gün ya da gün aşırı arıyorsunuz mesela dimi o da eşinin annesi neden mesafe koymak istiyorsunuz sebebsiz birkaç şeyden kırılmayla konulan mesafelere de karşıyım.
Niye gelinler hep kaynanadan uzak kalmak istiyor onu da anlamam bak aramıyorsun diyormuş kadın. Hoş görülebilecek şeyler kulak arkası edilebilir insan kendi annesiyle bile sorunlar yaşıyor hem de eşinizi zor durumda bırakıyorsunuz gel demiyor ki ara diyor niye boğuluyorsunuz. Bugünün gelini yarının kaynana adayı bunu unutmayın. Not: kaynanam da bende çok şey yaşadım hani uzaktan konuşmak kolay derseniz diye..
Haklisin valla o neymis öyle zirt pirt kabus gibiHer allahın günü hatta günde 3-4 kez ararlardı. Nefret gelmişti. Bişey dediğide yok saçma saçma zırvalıyor. Ben annemin baskısıyla ara kızım bak ayıp falan demesiyle arada nadiren arardım dakika olmadan kapatırdım. Allahtan şimdi küstükte aramıyorlar. Bi insan günde defalarca aranırmı yaa. Hemde her allahın günü. Ben açmayıncada eşimi arayıp x i aradık açmıyo diyolarmışya belki duştayım belki temizlik yapıyorum ve benim çocuğum var belki onunla uğraşıyorum. Ne demeye zırt pırt beni arıyosun yaa. Dengesizmidir nedir anlamadım. Kb da aynı. Al birini vur birine. Şükür kafamı dinliyorum artık ohhhh
Umarsız insanlari umursamamak en mantiklisi canımZor zamanımda beni arayıp destek olmayan bir insanı aramak üzgünüm içimden gelmiyor.
Maddi anlamda bir beklentiden bahsetmiyorum manevi anlamda benden destegini esirgeyip sadece oglunu arayarak beni unutan insanı aramamak bence eşimi zor durumda bırakmak degildir bilakis kendime değer katmaktır.
Ben de insan evladıyım beni de bir anne dogurdu..
Bir alo demek zor olmasa gerek.
Kendisini arayıp sitem ettiğimde o kadar umursuz bir şekilde karşılık verdi ki ben de artık bayramlar ve kandiller dısında kendisiyle iletişime geçmiyorum
Arada cocukmu var canım yoksa iyi konusuyorsunuzBiz gün aşırı konusuruz genelde ya ben ararim ya o arar. Bu arada. 10 dakikalık mesafedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?