Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Aranızda bir husumet yoksa sadece aramak içimden gelmiyor diye bir sebeb gösterip 2 hafta hiç aramamak saçma bence. Kendi annenizini her gün ya da gün aşırı arıyorsunuz mesela dimi o da eşinin annesi neden mesafe koymak istiyorsunuz sebebsiz birkaç şeyden kırılmayla konulan mesafelere de karşıyım.

Niye gelinler hep kaynanadan uzak kalmak istiyor onu da anlamam bak aramıyorsun diyormuş kadın. Hoş görülebilecek şeyler kulak arkası edilebilir insan kendi annesiyle bile sorunlar yaşıyor hem de eşinizi zor durumda bırakıyorsunuz gel demiyor ki ara diyor niye boğuluyorsunuz. Bugünün gelini yarının kaynana adayı bunu unutmayın. Not: kaynanam da bende çok şey yaşadım hani uzaktan konuşmak kolay derseniz diye..

Seni sevdiği için aramanı bekliyor olabilir mi acaba sonuçta eşinin annesi bi hal hatır sormak öldürmez bence

Yurtdisina cikmadan once haftada 2-3 kere konusurduk. Simdi haftada 1 bazen 2 ye dustu. Cok tatli bir kadindir allah razi olsun. Ben de ustume dusenleri yapinca guzel bir iliskiniz olmasi kacinilmaz.

Yok sorun yok çok sukur yanlız çok sıkıcı bi kadın az öz konuşma havasında olsa her zaman ararim benimki öyle degilki canım butun hayatını sabahtan akşama kadar ne yaptığını herseyini anlatır kapatamiyorsun telefonu eee bende böyle bir insan değilim. annemi babami da hergun aramam hafta 1 ancak gelgelim eşim mutlu olsun diye ariycam o benim ailemi ben durtmeden katiyen aramaz sence benim onun annesini düzenli aramam adilmi

hergün ararım ya da gün aşırı. görüşüyoruzda haftada bi kaç gün. son derece marjinal bi ilişkimiz var

Baslarda annemi ne kadar ariyorsam onu da o kadar ariyordum hatta sirf onu degil gorumcemi eltilerimi de ariyordum yaslari benden cok buyuk annemle aynilar nerdeyse sonra gordum ki yaranilmiyor. bebegimi ogrendiler tebrik etmeye sadece bir eltim aradi gucume gitti bundan sonra ararlarsa da acmayacagim ben de aramiyorum hic birini. hatta esim de aramiyor oh olsun onlara

Arada kaynanam benı arar ben sadece onemlı gunlerde arıyorum cok sukur hıc lafını etmedı hos etsede degısmem

Her allahın günü hatta günde 3-4 kez ararlardı. Nefret gelmişti. Bişey dediğide yok saçma saçma zırvalıyor. Ben annemin baskısıyla ara kızım bak ayıp falan demesiyle arada nadiren arardım dakika olmadan kapatırdım. Allahtan şimdi küstükte aramıyorlar. Bi insan günde defalarca aranırmı yaa. Hemde her allahın günü. Ben açmayıncada eşimi arayıp x i aradık açmıyo diyolarmış ya belki duştayım belki temizlik yapıyorum ve benim çocuğum var belki onunla uğraşıyorum. Ne demeye zırt pırt beni arıyosun yaa. Dengesizmidir nedir anlamadım. Kb da aynı. Al birini vur birine. Şükür kafamı dinliyorum artık ohhhh

O dönemki ruh halime bağlı.
Bazen hergün bazen haftada bir.
Ben aramazsam o merak edip arar.

Zor zamanımda beni arayıp destek olmayan bir insanı aramak üzgünüm içimden gelmiyor.
Maddi anlamda bir beklentiden bahsetmiyorum manevi anlamda benden destegini esirgeyip sadece oglunu arayarak beni unutan insanı aramamak bence eşimi zor durumda bırakmak degildir bilakis kendime değer katmaktır.
Ben de insan evladıyım beni de bir anne dogurdu..
Bir alo demek zor olmasa gerek.
Kendisini arayıp sitem ettiğimde o kadar umursuz bir şekilde karşılık verdi ki ben de artık bayramlar ve kandiller dısında kendisiyle iletişime geçmiyorum

Haklisin valla o neymis öyle zirt pirt kabus gibi

Ben telefonla konuşmayı sevmem
Birini özlediysem direkt yanına giderim.
Bunu da nişanlılıktan beri belli ettim.
Hiç aramadım.
Özel günlerde yanına gittim.
Hala hiç aramam.
O beni arar birşey söyleyecekse.
Oğlu da aramaz gerçi.
Alıştı ki laf etmiyor bu konuda

Neredeyse hiç , çünkü o da beni pek aramaz ben neden arayacakmışım. 2 3 ayda bir işte o da bişey olursa arıyorum. 5 aydır evliyim 3 kere gittim 1 saat anca oturduk. hoşlanmıyorum da eşimin ailesinden.

Um
Umarsız insanlari umursamamak en mantiklisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…