- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Oyle bi durumda benim de yapasim gelmezdi. Haklisinben hamıleyken o hıc ısımı yapmadı bılıomusun
?????????Barack Obama'nın karısı erkekmiş
Yuru bee gorumceee yilin gorumcesi odulunu sana veriyorumbizim gelin kalkıp çayını bile almaz ne temizliği :))) her birey kendi evinin temizliğinden sorumludur...kayınvalidenlerde yemek yedikten sonra o sofrayı topluyor san yeter bence :)not: görümce :))
Gorumcem gidip yapiyor beni evden uzak tutuyorlar sanirsin tum dunyanin gizli sirlari o evde
sofrayı topluom ama gecen ne yaptı bılıomusunuz. cok dnegesız kaynanam onu ayrı konuda anlatırım artıkYuru bee gorumceee yilin gorumcesi odulunu sana veriyorum
Benim kaynanam beni yolda gorse tanimaz be ne kadar sansliyim yarabbim sende ac bir konu :)sofrayı topluom ama gecen ne yaptı bılıomusunuz. cok dnegesız kaynanam onu ayrı konuda anlatırım artık
haha:)))teşekkür ediyorum pek geçinemesek te böyle düşünüyorum :)Yuru bee gorumceee yilin gorumcesi odulunu sana veriyorum
ondanmı kayınvalidesine temizliğe gitmiyomuş :)Barack Obama'nın karısı erkekmiş
Ayyyynen oleondanmı kayınvalidesine temizliğe gitmiyomuş :)
ne yaptı ki ? bunlar bastırılmış duygular ne yaptıysa aslında hep öyle düşünüyor :)sofrayı topluom ama gecen ne yaptı bılıomusunuz. cok dnegesız kaynanam onu ayrı konuda anlatırım artık
sırrınız size kalsın diyeydin....körün istediği göz misaliGorumcem gidip yapiyor beni evden uzak tutuyorlar sanirsin tum dunyanin gizli sirlari o evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?