kaynananızın ev işleri

Yapamayacak duruma gelirse kadini olsa da ille gidersin yardima. Ama yapabiliyorsa evi pasakliliktan pisse sanane. Hic yapmadim. Calistigim icin arada kalmaya gelir. Dip kose temizler 1 haftalik yemek birakir giderken :)

eli ayağı tutarken yapmam ..
yapmadım hiç ..
hasta olursa durum başka ..

bizim gelin kalkıp çayını bile almaz ne temizliği :))) her birey kendi evinin temizliğinden sorumludur...kayınvalidenlerde yemek yedikten sonra o sofrayı topluyor san yeter bence :)not: görümce :))

Ayrı şehirlerdeyiz biz. O yüzden gittiğim zaman da kırk yılda bir geliyorsun deyip yardım etmek istesem bile müsaade etmiyor. Eşimle nişanlıyken bir iki defa gelmişti evimize. O zaman da sen çalışıyorsun akşama kadar yoruluyorsun diye kadıncağız benim elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyordu. Zaten temizlikçi de geldiği için rahattık. Herkes evlenince değişir dedi ama şükür olsun ki değişmedi:))) Ama eğer ihtiyaç duyarsa seve seve yaparım evinin işini hiç gocunmam.

bizim gelin kalkıp çayını bile almaz ne temizliği :))) her birey kendi evinin temizliğinden sorumludur...kayınvalidenlerde yemek yedikten sonra o sofrayı topluyor san yeter bence :)not: görümce :))
Yuru bee gorumceee yilin gorumcesi odulunu sana veriyorum

yapmam büyük konuşmayayım ama şimdiye kadar hiç yapmadım diyeyim
özellikle bayramda bayram temizliğindeki yıpranışından şikayet halinde gelsen etsen çağıracaktım sonra vazgeçtim gibisinden ağız arıyor :)

2 gün önce başıma geleni anlatiiim.....
görümcem tatile geldi kızı var 15 yaşında....geçen onlara gittik yemek yedik kv görümcemin kızına surayı bi süpür dedi....o da kusura bakma süpüremem dedi kv sinirlendi işte kızdı felan kız da
-benim canım çıksın süpürüyüm temizleyim şurdan biri gelince öldüm bittim evleri ben temizledim de hiç bizim adımız olmasın.anca kendini anlat ...dedi...
bunu niye mi anlattım....
benim kv hep böyledir senin canın çıkar birisi gelsin yoruldum ben temizledim der bi allah razıolsun demez.....sende yoruldun demez....mesela eşim naptın yoruldun mu dese ne yaptı ki mecbur yapacak gelin değil mi der ona da pis pis güler......onun için kızın dediğine nerdeyse kahkaha atacaktım 15inde bizim diyemediğimizi pat pat söyledi yüzüne......
ben kv eskiden ev taşınmasına gününe mevsimlik temizliğine herşeye gider yapardım.....bu huylarıyla tiskindirdi daha 52 yaşında bu yaşında nefret ettirdi yaşlanınca kim bakar bilmem.....

Yapmam..
Zaten haftada iki gün yardımcı hanım geliyor hallediyor işlerini,bana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…