1 tane kaynana var 2 tanede oğlu. Ikiside evli. Ama kaynana küçük oğluna daha düşkün . Küçüğü daha tutarsiz parayi tutmayı bilmediği için hep borçlaniyor ve annesi onun borçlarını ödüyor. Büyük oğlu annesinden ilk ve son olarak bi miktar toplu para aldı borç olarak. Anneside sıkıştıryormus borcunu öde diye. Bu arada kaynananin eline toplu bi para geldi ama o parayida herzamanki gibi küçük oğluna vermiş büyük oglundan gizli. Bunuda büyük gelinin yanında ağzından kacirmis ama kocana söyleme demiş. Şimdi kız diyoki kocama solemicektim sonuçta annesinin kendi parasi kime isterse verir ama kocamida acayip sikistiriyor diyor acaba solesemmi diyor kocama çünkü kaynana büyük oğluna hep agliyormus magdurum param yok diye . Sizce?
Benim babaannemde aynısını yapti vakti zamaninda zor zamandaykene biz babam bi miktar para almış. Ama babaannemde habire o parayi verdim ben size beklemiorum derdi.Kucuk amcami everirken gitti geldi onu hatirlatti. O parayi size vermeyeydim simdi elim rahat olurdu.(ki üstünden kacc sene gecmis) Oglana verirdim die. Annemde dururmu kredi borcumuz olmasina ragmen gitti bida borclandi yapti borcunu(alton bazindaydi ve hani ceyregin 190lari gördüğü bi donem vardı tam o ara. Halbuki bi ay sonra nasil düşmüştü) gelin iste durmadi götürdü parayi al buyur annem kıymetli ogluna ver benimkini çöpten aldin heralde o da oglan bu da oglan ama anlamiom dedi verdi.Bu arada buyukten alacağı paraylada yine kucugun borçlarını odicekmis
kırk yıl düşünsem kv ye gidip ev temizlemek gelmez aklıma. hatta bir ara eşim bizim yardımcı anneme gitsin demişti istememiştim. Dünyada başka kadın mı yok, laf taşır, uygunsuz dedim. eşim hak verdi.kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?