kaynananızın ev işleri

hiç öyle dertlerim yok
gidince bulaşığını yıkarım dolabını silerim
ama o istemez
yapmıypsun diye site etmez
eşim zaten git annemin evini temizle hiiiç demez
ben arada gideyim hem anemin hem annenin evini temizleyim derim
herşeye güçleri yetiyor onuda yaparlar diyo

artık tamamen olmaz tabi
uzaklardayız

aptallığımın doruğundaki günlerimden:
kv hastanede yattı çıktı kayınbaba şehir dışında olduğundan evleri soğuk kaynım alıp kendi evlerine getirmiş....eltim yanına gelmemiş bu da tek başına odada kanepede uzanmış üzerine bişi veriyimmi falan dememiş...neyse kaynbaba gelince evlerine geçmişler evleri sobalı eltim kalın dememiş.....bende 3 çeşit yemek komposto yaptım evlerine geçince gittik yedik falan topladım temizledim kayınbaba yarın ben çalışıyorum yalnız kalmasın yine gel dedi...tamam dedim...gitti akşama kadar eltmi karaladı....soğuk kış geçmişolsuna gelenler var onalrı ağrlıyorum bi yandan yemek yapıyorum kızım da soğukta sefil oldu...neyse yemek yedik bulaşık dağ gibi onu yıkamaya başladım eltimler geldi neyse bulaşığı bitirip yanlarına gittim soğuk suyla ellerim bileklerime kadar kızardı sobada ısıtıyorum......kaynanam ne dese beğenirsiniz.....
-git meyve yıka getir de yesinler
o an sinirden ölecem sandım
getirdim meyveyi koydum önlerine kalktım eve geldim ve o gün bu gündür yediğim bulaşığını bile yıkamam.....

zaten canım karşındaki seni sıkboğaz etmese yapılır nolacak ama keske herkes sen gibi olsa........

canım karşılığı var biliyorsun ötelerde boşver

haa ama bi yerde DUR :KK63:demeyi bilecen

öğrendik ama geçmi oldu bilmiyorumki dediğim gibi kayınvalidemle öyle sorunlarım olmadı hiç
bizim herif tam bi HAYIR cı
kbabam başlarda çok demiştir eminim ama göndermez
aslında her eve lazım
bide bana hayırlamasa arada

ahah ha canım ben yapı olarak hiç hayır diyemem benim eşim de öyledir daha şimdiye kadar hiç git yap demedi demez hatta ben geri hayıflanınca gitme dedim sana der haklı.....bende hep ne olacak ki diye düşünmüştüm elime yapışmaz....ama baktım olmuyo hep bi bahane buldum o da anladı

Ben birsey sormak istiyorum benle alakali olmadığı için yeni konu açmak istemiyorum burdan Sorabilimiyim

Ben rahmetli kayinvalidemi cok severdim kv gibi degil anne gibi
eltim yanunda yokken her gidisimle siler supurur tozunu alirdim sigdirabildigim kadar
yada buyuk temizliginde yardimci olurdum cok duasinu almisimdir
Ama sagolsun oda benim evime gelimce elinden gelen herseyi yapardi hakkini yiyemem
keske sag olsada elimdeb gelen hwrseyi yapsam

1 tane kaynana var 2 tanede oğlu. Ikiside evli. Ama kaynana küçük oğluna daha düşkün . Küçüğü daha tutarsiz parayi tutmayı bilmediği için hep borçlaniyor ve annesi onun borçlarını ödüyor. Büyük oğlu annesinden ilk ve son olarak bi miktar toplu para aldı borç olarak. Anneside sıkıştıryormus borcunu öde diye. Bu arada kaynananin eline toplu bi para geldi ama o parayida herzamanki gibi küçük oğluna vermiş büyük oglundan gizli. Bunuda büyük gelinin yanında ağzından kacirmis ama kocana söyleme demiş. Şimdi kız diyoki kocama solemicektim sonuçta annesinin kendi parasi kime isterse verir ama kocamida acayip sikistiriyor diyor acaba solesemmi diyor kocama çünkü kaynana büyük oğluna hep agliyormus magdurum param yok diye . Sizce?

soylerim valla çirkefımdır

Bu arada buyukten alacağı paraylada yine kucugun borçlarını odicekmis

şimdi buna en iyi siz karar verirsiniz
sebeb ve sonuçlarını düşünerek
aile ortamını
aradaki bağı düşünerek
burdan söyle yada söyleme demek nelere yol açar bilemeyizki
ama eğer söylerseniz yapıcı bi şekilde söyleyin

Benimle alakali değil işte yoksa ben söylerdim fevriyimdir. Başkası soruyor bana bende yanlış yönlendirmek istemiyorum onu

Benimle alakali değil işte yoksa ben söylerdim fevriyimdir. Başkası soruyor bana bende yanlış yönlendirmek istemiyorum onu
sonuçlarını en iyi kendi bilir
misal dedi diyelim
kocası gidp annesine çatabilir kavga edebilir kavga kardeşine sıçrar ooo giderde gider ..sonra onlar iyi olur arkadaşın laf taşıyan olur sır tutmayan olur
ki bana göre sır değil sonuçta sıkıntıyı yaşayan eşim dolayısıyla ben
ha bu olay benim başıma geleydi
ben eşime dermiydim derdim ama nası derdim
demek var demek var

Ben de dedim aa sonra senin dediğin gibi kavga buyur dedikoducu moduna girersin dedim. Oda diyorki kavga etmeyeceğini bilsem söylerim en azından bundan sonra bilsin annesinin yaptıklarını diyor. Aman bilmiyorum işte. Herhalde en iyisi soylememesi belkide

Direk söylemesin de yanlışlıkla ağzından kaçırıversin :) Yada kendisi söyleyemiyorsa bi tanıdığa söylesin o anlatsın eşine. Ben olsam eşime anında söylerdim hatta kayınvalideyede bi iki laf derdim. Bide tembihlemiş kızı söyleme diye, pişkinliğe bak...

kaynanasiyla pek samimi degillermis ve baya sessiz sakin bir kız. Güya iki oglanada bilmiyormuş o parayi aldığını ama ne hikmetse elti demiş elimize toplu para gectide filanca borcu kapattık. O para bu para çünkü başka yerden gelme şansı yok. Neyse senin dediğin gibi başkasına soyletse daha iyi olur belkide. Thank yok ballim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…