ayni benimkide oyle temizlige usenmem hasta ve yapacak durumu olmasa yapardim AMA kendi hic bsy yapmiyr alismis oyle.evinde biyer elleyemiyrm..benım ki çok pasaklı eşim bile diyor yaniannem pis diyor
kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
hiç işim olmaz. çok gerekli olursa o çok sevdiği mükemmel oğulları bi kadın tutsunlar kadın yapsın. kadının işinide beğenmiyorsa keyfi bilir. oğulları yapsın.
Yardımcı tutsun.kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
hahaha bu cvp hoşuma gıttı el kızıyım benBi kere gittim evine zaten uzakta oturuyoruz yapmadim yakin da olsak yapmam, o beni kizi gibi gormuyosa ben niye annem gibi gidip isini yapayim. El kiziyim ben banane onun evinden :))
kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
hiç bi şekilde yapmam, kendi evimin işini yapmak için bile kendimi zor motive ediyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?