keşke ben sen miyim deseydinBenim babaannem de böyle bir de 80 öncesinde kürtaj yasakmış suçmuş özelde kötü yerde olurmuşsun 6 kere çocuk aldırmış iyi dedim kukun düşmemiş e ne yapalım diyor doğsa daha kötüydü diyor hap kullanırmış ama olurmuş bence unutuyordu haplarını. Cahildik diyip kapatıyor konuyu. Babam halam doğmuş 4 tane aldırmış sonra diğer halam doğmuş 2 tane arada aldırmış amcam doğmuş. Bir de bana sürekli çocuk aldırma sakın der5 sene yapmadık bi tarafına zor geliyor annelik de aldırıyor musun diyo
ayy benimkide AllahımBenim 2 koca eskitmiş kaynanam evime gelip bak evden çalışıyorsun işini yapabilirsin sabah kalk oğluma yemeğini hazırla aç gönderme demişti eve temizlikçi alma iki dk süpür demiştiben de sana ne anne ben senin ev işine karışıyor muyum uykum oğlundan değerli o hazırlıyor bana kahvaltı demiştim. Şimdi aklım olsa çok biliyorsan 2 tane kocayı elinde tutsaydın bana karılık öğretme derdim.
Kombiyi daha kapatmadik üşüyorum ben hala diyince.karsi duvara bakıp kilolu insanlarda kan az olur üsurler dedi.Maksat muhabbet olsun
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuşŞok olmuştum
Kız kaynanalarımız kardeş olmasın.hep oğluma benziyo diyo. Taaa Akrabasının çocuğuna bile benzetiyor bana aslaa
O değil de şimdi benim Allah izin verirse bir oğlum olacak. Bundan 25 30 sene sonra gelinim benim hakkımda böyle şeyler yazar yada anlatır mı acabaolmaktan korktuğum insana dönüşür müyüm
Kaynanam yok ama görümcem şey demişti. Biz zayıf severiz kocan zayıf sever kilo almaMaksat muhabbet olsun
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuşŞok olmuştum
Hepsi kopyala yapıştır demek kiBunu tüm KVler yapıyor.
Benim eşim esmer (sicilyali) ben kumralim. Annem sarişin ve yeşil gözlüydü. Oglumda annemin tipkisinin aynisi. KVye sorsan ayni eşim :)
Kaynimin oğluda sarışın (annesi alman ve annesinin kopyasi). O torunda oğluna benziyormuş:)
Nerden biliyorsun dediğinde ne dediKaynanam yok ama elitlerin çok fenahaklarından geliyorum tabi. Eltim bir defasında ağda yapmayı ihmal etme öyle seviyor demişti ben daha nişanlıyken sen nerden biliyorsun demiştim donmuştum resmen ve gerçekten böyle bir cahilliğe ne denebilir ki o sözden sonra bir daha da mesafem buz gibbi oldu ama hak etti iğrenç insanlar. Bu tarz ezik insanlar sevgi görmemiş saygı görmemiş o nedenle insanların ilişkisini kıskanıp dertleri huzursuz etmek. Aklı başında bir insanı kimse huzursuz edemez kızlar .. kıskanılıyorsunuz üzülmeyin herkes herşeyi der
valla çok var da bacım en gereksiz olanını söyleyimMaksat muhabbet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?