Kaynananızla aranız nasıl ?

aramızda 1000 km cik mesafe var
ama yinede kendisni severim bana karşı bi art niyeti hiç olmadı telde konuşuruz dertleşiriz bazen 40 45 dk allah uzun ömür versin

eşimle iyi olmamı istemeyen bana soguk davranan haksızlıklar yapan biri oldugu için 2 haftadır gitmiyorum görüşmüyorum görüşmekte istemiyorum

cok iyi allahim nazarlardan korusun herkeze böyle iyi niyetli sevecen güzel yaklasan tatli dilli bir kaynana nasip etsin allahim insallah amin insallah nisanlilik sürecinde ve evlendikten sonrasida degismez ömür boyu böyle severiz birbirimizi aminnnnn :)

Son düzenleyen: Moderatör:
beni sevmez bunu hissettiriyor bende onu sevmem hissettiriyorumda
iyi bişey mi bu değil tabiki bende istemez miyim ana-kız gibi olmayı
ilk başta çok sıcak davrandım kendi annem gibi davrandım baktımki bunların hiçbirini haketmiyor arkamdan laf söylüyor bende arama koca bi mesafe koydum
telefonda nasılsın iyimisinin dışnda muhabbetimiz yok rekor kıracaz yakında telefonda en kısa konuştuğum kişi kendisi 1 dk yı geçmiyor....
seneede 2 yada 3 defa anca görüşüyoruz bu bile fazla
tatillerde olmasa hiç gidemeyeceğizde tatillere şükretsin

valla iyi olunca tepemde kendine yer ayarlıyor nasıl otursam yerleşsem şu kızım tepesine diye normalde ise sabahki ruh hali nasılsa ona göre davranıyor ilk zamanlarda çok ağırıma giderdi bu tavırları yani asık bi surat kapıları sert açıp kapamalar hatta ben mutfağa girdiğimde eğer o da mutfağındaysa mutfak penceresine tepsiyi koyardı beni görmemek için balkona örtü asardı çok alınır kırılırdım dert ederdim kendime ne yaptım ne oldu bu kadına diye ağlar üzülürdüm çok ama şimdi TIN TIN TIN TIN hatta bi daha TIN
yani çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bende onu seviyorum işime karışmaz bal bal hatta bal üstüne kaymak demeyi çokkkk isterdim ama acı bal bile değil anlaşılması zor bir o kadarda yorucu bir kadın
haa tabi beni ona soracak olursanız nerden şansı var ki gelinden olsunnnnn

benim kayınvalidem değilde sanki arkadaşım gibi biridir kendisi.Allaha şükürler olsun eşimle hiç bir şekilde aramıza girmez karışmaz...Hatta eşim birazcık beni üzecek olsunn ordaa durr derr çatır çatır eşimin dedikodusunu bile yaparız...Rabbim herkese böyle iyi niyetlii anne(kayınvalide) versin ...

karşılıklı birbirimizi sevmeyiz.hiç haz almayız birbirimizden sağolsun.

helal olsun ama başarabilene allah tadınızı kaçırmasın inşallah

amin!!teşekkürler canım ya.her şey karşılıklı yani.iki insan da aynı insanın (birisi oğlunun birisi eşinin) mutluluğu için olduğunu biliyorsa ufak tefek sorunlar bile eritiliveriyor.

patavatsızdır. beni kırdığı çok olmuştur.. bu aralar bıraz iyi dişimi gosterınce sustu bıraz.ama soyledıklerı aklımdan cıkmıyor daha 1 haftalık gelınken basladı.
aramız iyi degıl.ondan sogudugumu anlamış olmalı ki aynı evde yabancı gibi olduk..
başbaşayken bıle ayrı odalardayız.. 5 dakka bıle otursak illakı benı kırcak bi lafı oluyo..

kaynanam yok ama ..........gelınımız var...annemle arası cok ıyıdır annemlede gelınımızın...
hatta gelınımız...kendı annemde bulamadıgım ..yakınlıgı ...sende buluyorum der anneme...

bu arkadaş duygularıma tercüman olmuuş. benim de kayınvalidem beni annemden daha çok düşünüyor gibi geliyor bazen. annem de iyidir ama kayınvalidem mutlu olmam için gözümün içine bakar sağolsun.
ama kayınvalidem iyi diye herşey yolunda diyeem. bizde de kayınpeder sorun. tam bir sorun adam. kayınvalideme bazen ' anne Allah sabır versin nasıl dayanıyorsun diyorum. ben sinir oluyorum o bir ömrün yarısını o adamla geçiriyor.

En son eşimle boşanma noktasına geldiğimizden beri (barıştık) hiç bir şekilde görüşmüyorum..
ne ölüsüne ne ölüme asla! bitti o artık bnm için yok..
Eşimin annesi gitsin görüşsün görsün baksın umrumda diil ama ben asla!

en iyi kaynana ölü kaynana wala
bi problemim yok ama sevmiyorum...zaten TEYZE diyorum...naparsın işte eşimin anasıdır saygı duyuyom arada

Çarşamba Günü Gelecek Gelmesini Dört Gözle Bekliyorum Aklıma Onun Bize Geleceği Geldikçe Mutlu Oluyorum O Kadar Yaniii Çok Seviyorum Annemi Çoookkk
Allah Herkeze Böyle Bir Kayınvalide Nasip Etsin İnşallah :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…