Kaynananızla aranız nasıl ?

kayinvalidemi esimden once tanidim kendisi hastam oldu kucuk bir operasyon gecirdi kendisi iyi bir annedir saygi ve sevgiyi korur sinirlari asmayiz birbirimizi sivri huylarimizlada kabul eder torpulemeye girmeyiz her sorunuma kosar yardim eder ozel gunlerimi unutmaz ilk o kutlar incedir sagolsun en onemliside esimin annesidir anne kiz olunamaz belki ama candan ve yakindir Allah sorun yasayanlara bir an once bir cikis anlasma yolu versin

kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz malesef. ve hiç iyi değiliz bi gelini daha var ben evlenmeden önce onunla çok osrunlar yaşamış yüzünü görmek istemiyomuş.şimdi ondan iyisi benden kötüsü yok. ne yapsam batıyo. ve dahası herşeye karışıyo

çok şükür kendi öz evlatlarından ayırmaz ve bir kere bile ne bir ima nede beni kıracak bir söz söylemiş değil.ama ben bu kadar iyi bir insana ara sıra nankörlük yapıyordum lafının altında bişey arıyordum ama artık yapmıyorum yapmıcamda çünkü bende kayınvalidemi çok seviyorum

iyi süper nası anlatsam anlatılmaz yaşanır yanide 15 sene
önce sizlere ömür şaka bir yana hakikatten hergün rahmetle andığım iyi bir insandır

Son düzenleme:
benimki kayınvalide degilki sanki öz annem,o kadar olur yani, çoooooooooooooooooooooooook iyiyiz allah bozmasın,oglundan çok beni düşünür,eşimle en ufak bi tartışmamızda hemen beni savunur, çok temiz ve iyi kalplidir, bi tanedir benim annem

valla bana göre artık bizim aramız yok kendisiyle ama eşimin hatırına üç maymunu oynuyoruz işte gerçi oynayan görmedim duymadım bilmedim kısmı bana düşüyor hep kendilerinin daha başka atraksiyonlarla işi olduğundan..hep derim bana uzak Allah'a yakın..ah bi de bunu benim koca kafa anlasa..

valla ben kadir gecesindemi doğdum nedir görümcemler abla kayınvalidem de annem den farksızlar yani telefonda bile oğlumu benim yerime op diyor dedim azgın kaynana seni severim memurumu (adı mahmure)

benide oglunuda istemiyomus sözleri aynen söyle
gecdim ben kizdanda gecdim gelindende(o ben oluyorum)
gecdim ben oglandanda gecdim(esim)
cocukda istemem torunda(o da kizim oluyo)
ayrica benim icin yalan yalnis konusmalar saga sola
o sag ben selamet
konusmuyorum görüsmüyorum
gerekmedigi sürece
gerekiyosada saygimdan elini öpüyorum okadar
esim kararima saygi duyuyo saolsun ama kalkipta ne cvp verdim ne ters bi laf söyledim ne sesimi yükseltim allaha haval etdim
esimede isi düsünce oglu oluyo isi bitince eyvallah etmiyo :)

ya ben anlatsam bu kadar olur demek benim kaynanam gibi varmış hayatta

kaynanasını sevenler kulübüne üyeliğimden de anlaşılacağı gibi severim keratayı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5 Allah bir değil bin kere razı olsun. herşeyden önce aslan gibi oğlan doğurmuş bakmış büyütmüş sonrada gelmiş beni oğluna istemiş :roflol: nede iyi yapmış kerata her zaman yüzüne de söylerim. -tatlicadiarzu- annnemi de kayınvalidemi de severim Allah herkese tıpkısının aynısından nasip etsin-tatlicadiarzu-

ayni benimkini anlatmissin benle konusursa adi kaynana olacakmis bende konusmasin madem dedim ve konusmuyor ayni seyi damadina yapsa gam yemiyecegimde damadi almanken onu bagrina bastida beni bir türlü kabullenemiyor kadin......allahindan bulsun benden uzak dursun dedim bende......

ilk bir yıl çok sokuldum ama hddimi bilerek saygımı bozmayarak ve mesafeli durarak sonra yavaş yavaş birbirimizi tanımaya fırsat bırakarak mesafeleri kapattık aramızda.yarında koçtaşa gidicez alışverişe gelin* kaynana ,anne *kız nasıl anlarsanız=)siz saygıda kusur etmeyin ve karşınızdakine zaman tanıyın siz büyük küçük o küçük büyük gibi davranır belki başlarda ama sonunda herkes özünü yakalar.bir noktadan sonra teraziler tam tartar .büyük büyük olur küçükte küçük .karşılıklı anlayış çok önemli..ben şanslıyım bu konuda.allahım büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin=)

ayyy benim kaynanam pek iyidir beni benden daha çok düşünür valla sırnaşık şey
zaten aramızdada ondan pek kaynana gelin ilişkisi yoktur arkadaş gibiyizdir yerimseniben
hatta diyebilirimki azda olsa eşim bana kaynanalık yapar CADIARZU
allah o yönden yüzüme güldüsositososito
kaynana bakımından şanssız olanlarıda tahmin edebiliyorum zordur allah kolaylık versin:sm_confused::bbo:

13 yıllık evliyim. 10 yıl sabrettim sustum, çalışıyordumda kayınvalide ve görümcemin yaptıklarına nasıl dayandım bir Allah'ım bir de ben bilirim. 3 yıldır görüşmüyoruz. Böylesi daha iyi, herkez görüş diye baskı yapıyor ama ben istemiyorum. Bana etmediği hakaret kalmadı affedemiyorum.Keşke en başından görüşmeseymişim bu kadar yıpranmazmışım.

ŞArtlara göre değişiyor, iyi ve kötü hallerimiz.
Bazen çok iyi, bazen tam bir kaynana oluveriyor.
Aslında 13 yıllık geliniyim ama son 1,5 yıldır yakın olduğumuzdan
yeni tanımaya başladık birbirimizi. Sorun olduğunda duymamak, görmemek
yerine konuşup çözüm bulmayı tercih ediyorum. Hal böyle olunca mecburen
anlatıyor davranışlarının gerekçelerini. bazende çok ketum oluyor. Sonuç
olarak idare edip gidiyoruz...

seviyorum ben...
çok çok değerli bir insan kayınvalidem...
onun gibi bir kadını tanıdığım için mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…