• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızla aranız nasıl ?

bu başlığı görünce şöyle bir düşündümdefisfisfis biz kayınvalidemle dışarıdan hep ana-kız hatta arkadaş gibiyiz bizi görenler bayılıyor ama nedense içten içe hep bi uyuz olma durumu yaşıyorum,aslında seviyorum ama çokta kızıyorum ,kayınvalidem gerçekten güzel ve genç bir bayan ve buda ukala olmasına neden oluor,çok fazla güzelimm hawalarında bazen bunaltıyor yane:mymeka:eee eşime düşkünlüğüde tartışılmaz ,hep derki "eşimden bile daha çok seviyorum oğlumu,eşime değil oğluma veririmcanımı"falann..

öyle yada böyle o bir ana bende gelin ve eşimi seviyorsam evliliğimin mutlu ilerlemesini istiyorsam iyi olmalı ve geçinmeliyim,annemmm babammm dersem ne kaybederim ki hatta çok şeyde kazanırım..

Kaynana gelinini alır karşısına
''bak kızım benim üç türlü halim var
Gülü gögsüme taktıgımda çok sininrliyim,
koluma taktıgımda orta, sacıma taktıgımda çok iyiyim...
SIRA geline gelir ''bak Anne benim bir halim var.
Sigaramı yakarım baçak baçak üstüne atarım sen
gülü g---t..nede taksan ben bildigimi yaparım..

kaydirigubbakcemile3---kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
walla benımkı psıkolojısı nasılsa öyleyız gergınse gerılırız,yumuşaksak ıyıyız..annamadım gıttı,,bendemı böle olcam yauff

bizmi delikafadulden allaha yakın benden uzak olsunnn. benim için sadece kocamın annesidir başka hiçbir bağımız yokkk şakkıdı

birbirimizin huylarini biliriz o yuzden tartismaya girecek seylerden kaciniriz ancak takildigim her konudada dusundugumu durustce yuzune ifade ederim sanirim bu huyumu cok seviyor iyi bir insandir ama her insan gibi elbet kusurlari vardir kim kusursuz ki onemli olan birbirini kusurlariylada guzel yanlariylada sevebilmek

rabbim onu sevdiği kullarından etsin...
onun için en iyisini istiyorum...
çok değerli benim için....

ben de çok severim kayınannemi..
zaten oğlunu gerçekten düşünene mutlu olsun isteyen her anne böyle davranmalı diye düşünüyorum..

kayınvalidem beni çok sever sağolsun.eşimle ilgili konular bile olsa illa beni savunur, her yerde över, gelinim dememiştir hiç zaten kızım der hep,ne zaman kırşehire gitsem herkes o meşhur gelin sen misin der bu kadın hep senden bahsediyo derler, uzun süre görüşemesek görünce ağlamaya başlar hemen gerçekten evladından ayrı tutmadığına eminim
ama ben burdaki kayınvalide vakalarını okudukça her hareketinin altında bişiy arıyorum ya yoksa başka hiç bir sorunumuz olmamıştır bu güne kadar çok şükür :nazar:

onu yorumlayacak kadar çok tanımıyorum, okadar iletişim kurmadım yani.
diğer gelinleri hiç sevmez ama sürekli çekiştirirler o da onları...

samimiyet kurmadım hiç, hep mesefaleyim...

Kaynana gelinini alır karşısına
''bak kızım benim üç türlü halim var
Gülü gögsüme taktıgımda çok sininrliyim,
koluma taktıgımda orta, sacıma taktıgımda çok iyiyim...
SIRA geline gelir ''bak Anne benim bir halim var.
Sigaramı yakarım baçak baçak üstüne atarım sen
gülü g---t..nede taksan ben bildigimi yaparım..

cok guldum yaaaa.......delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

ama tabi bız k.valıdemle ıyıyız cok sukur.hatta bu aksam yemege gıtcez ona.cokta guzel yemekler yapar.s

kızlar bende kayınvaldemle mesafeliyim çok içli dışlı olmayı sevmem benim içinde sadece eşimin annesi okadar araya mesafe koymak iyidir bence tabidelikafaduldensırnaşık şey

benim 2 tane kayınvalidem var eşimin anne baba ayrı öz kaynanamla aram iyi değil ama hiç umrumdada değil çünkü eşiminde annesiyle arası iyi deil ama üvey kayınvalidemle çok iyi eşimi büyüten zaten o bende onu sadece kendime kayınvalide olarak görüyorum ne etliye karışır ne sütlüye benim dert ortağım hatta eşimi ona şikayet ettiğimde bana akıl verir :) eşimde aramızdaki sıcaklıgın farkında ve cok mutlu oda benim ailemle cok iyidir

bana karışmazsa iyi
karışırsa kötü
arada karışmak ister ama karışamaz kötükedihüso

benimki herseye karisir bütün ipler kendi elinde olsun ister herseyi en iyi o biliyormus gibi davranir havalara girer

Back
X